julklappar :)

idag har det varit en riktigt lugn och slappar dag. Micke och Linda åkte hem på eftermiddagen och sedan har det inte hänt så mycket. Har slappat framför tvn och ätit julmat idag med hehe.
Ikväll klockan 20.00 blir vi bänkade framför tvn då vi skall titta på piratesof the carribean 2 :)

Igår var det julafton, en riktigt mysig julafton måste jag säga!
Vi firade hemma med familjen, mormor och ca klockan 14 kom morbror Micke och Linda. Då började vi förbereda julmaten, såg på kalle anka och efter det åt vi. Gud vad gott det var! åt köttbullar, prinskorv, inlagd sill, älgsylta, ägghalvor med räkor på, julskinka m.m och såklart julmust till :) Grebbestads julmust, gud så god den är!
Efter mat och diskning började julklappsutdelningen och iår var nog julklapps rekord hihi.
Jag fick: Ljushållare och värmeljus, self-tanning spray, GPS, kosta boda skål, Desperate housewives säsong 2, plattång, monopol med visa kort, två orkidéer, tvål med bodylotion och duschgel, trisslotter, 2000 kr i shoppingpengar hihi och 500 kr på ikea till mig och Simon :) Hjälp vad mycket underbart kul man fått! så man storknar. hihi. Vilken nysig julafton med familj och släkt :) Senare på kvällen blev det monopolspelande och fy vad roligt monopol är :) Coolt med morderna grejer då vi hade visakort och slippa fippla med pengar hit och dit :P haha! roligt smart spel :)
Ne nu blir det ut och se vad de andra gör. passa på att umgår nu när man är hemma och hälsar på :)
/Lotta

Kommentarer
Postat av: Maria

Vilka fina julklappar du fått. Jag fick 400 kr på ikea.. nu läre vi åka dit snart :-) Nu blir de film och mys i soffan... kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback