Snöigt och fint ute :)

Nu har det hänt en hel del sedan sist jag skrev! det var över en månad sedan. oh my god!
Har iallfall tagit en snabbtripp med bilen hem till ödeborg under halloweenhelgen :) Det var riktigt riktigt kul! både att vara där och att köra :P Körde efter jobbet klockan 16 och var framme 23.30, så det vart en hel del mörkerkörning den dagen haha! på fredagen hemma var det lungt. körde mamma till jobbet, handlade lite med mormor och tog det piano :)
På lördagen var det samma typ. Pappa var även hemma :) Just ja, passade på att baka hemma också ju! daimtårta, haha!  På söndagen stack jag och mamma till Torp och handlade lite. det var jättetrevligt! hon hittade ett par jeans och ett par finbyxor (jättsnygga!!) och jag hittade mig en bh på Eva Nette :) På måndagen var det dags att åka till Edsbyn igen då jobb väntar. Åkte 08.30 hemifrån och hade med mig syrran Jessica och hennes pojkvän i bilen. De började nämligen 9.00 i skolan så jag körde ner dem till Uddevalla. Hade ju endå vägarna förbi där när jag skulle åka till Edsnyn. När jag släppt av dem stack jag direkt mot trollhättan, Lidköping och sedan ut på motorvägen via mariestad och örebro. Där bytte jag väg till 50 och körde mot borlänge, falun och sedan över till Edsbyn. Framme 15.30. Härligt att köra bil tycker jag med :) åka sådär genom Sverige hihi.

Nu i helgen var det som de flesta vet, Farsdag. Det firades i Edsbyn genom att vi cyklade hem till simons föräldrar och åt god lunch och Simons far fick en paradisask av Simon :) Sedan cyklade vi vidare till ämnebo där Simons mammas föräldrar bor, och drack kaffe och fikade med tårta och kakor. Även morfarn/pappan fick present :) Det var egentligen den första farsdag jag har varit med att fira. Hemma säger vi som mest grattis på farsdag men inget mer. en fika kan komma också :) så detta var väldigt trevligt!

I Lördags vart det även jobb då det är mycket att göra. Blir även till att jobba denna lördagen 6 timmar. men lördagar är mysiga att jobba :) Melodikrysset sätter vi på och lyssnar till klockan 10.03 :) den timmen går skitfort och man kan förena nytta med nöje :P hihi.

Ne nu blir det soffan som gäller!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Det var på tiden att du skrev lite:) Är ju som jag sa, inne varje dag och kollar om du uppdaterat:) Riktigt kul att höra att du hade det bra hemma i Ödeborg! Vi hörs Lotta, KRAM

Postat av: Camilla

Kvällen på bonden gick bra, ska även jobba imorgon och på lördag. Känns bra att få liiite pengar i alla fall. Igår med barnen gick faktiskt rätt bra med, behövde bara vara där några timmar:) Tänkte höra med dig..när planerar du att åka hem nästa gång? kram Camilla

2007-11-15 @ 13:35:54
URL: http://pamilla.blogg.se
Postat av: Maria

Hihihi, ja jag har oxå hittat dig på blogg.se, roligt! :-) Saknar er med på jobbet. Har nyss skrivit om min operation. Heheheh. Kram från mig och Freja.

2007-11-15 @ 15:17:59
URL: http://www.smultronkyzzar.blogg.se
Postat av: Camilla

Vad bra att du fått förlängt!! Ja, jag tänkte åka ner. Men får ta tåget i stället..om jag kommer iväg. Tror jag blir hemma i edsbyn över jul så som det ser ut nu..så det skulle vara kul att träffa pappa lite!

2007-11-16 @ 13:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback