Fredag

Ja då var det fredag och helgen har inletts med en dag med plugg och tvätt. Har även skottat fram bilen som låg under ett ca 2-3 dm djupt snötäcke haha! Ja nu ser man faktiskt att den är röd igen :) Och det snöar ute nu, så mysigt!!

Nu håller vi på att laga mat. Potatisgratäng och lövbiff, mums! Och ikväll blir det lite rapportskrivning fram till postkodmiljonären för när den börjar så blir det tv. Ja postkodmiljonären och på spåret står på schemat ikväll :)

Imorgon blir det julhandling i gävle och åker buss och tåg dit. Trevligt :) Var ett tag sedan man gjorde det nu! Skall ladda in musik på mobilen, men annars finns radio och P3, för morgonpasset med Patti Hansén, Malin och Lovisa är kul :)

Ja nu åter till maten!

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja gu vad snö det kommit, så mysigt! Hoppas att den får vara kvar ett tag nu. Räkpajen var skitgod, kommer recept på den senare ikväll :-) saffrans receptet finns nu på bloggen :-) Men gu så gott med lövbiff och potäta gratäng haha! Mums! Ha en supermysig fredag, vi ska mysa i soffan och se idol och dricka glögg. Och ha en trevlig dag i Gävle imorrn, hoppas ni får bra väder. Kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback