Pluggsnack

Ja då var man hemma igen efter en lektion på skolan. Engelska. Ja, varför skall jag ha så svårt för engelska? Jag blir galen! Man kan ju inte vara duktig på allt men varför skall man ha så svårt för att lära sig ett språk som man hör dagligen? Filmer, tv m.m. Jag vill verkligen in i Göteborg så jag får kämpa som attan för att få ett VG, haha ja mvg är bara att glömma! Vad tycker lotta förövrigt om språk? svårt! Men kul faktiskt fast jag inte är så duktig på det.. Nog pratat om engelskan. Blir inte klar nu till jul dock då jag inte gjorde tillräckligt ifrån mig på nationella proven. Komplettering blir det till våren. Läraren berättade att jag låg på ett g+ i skalan på g så han tyckte jag skulle komplettera till våren och läsa bok. Klart man tar den chansen och försöker :)

fick även tillbaka mitt historiaarbete igår om nationalismen, imperialismen, första och andra världskriget + mellankrigstiden och skulle göra lite tillägg sedan var man klar. Skönt :) Är snart klar med det nu. Skall leta upp Nazismen och Fascismen utifrån ett ekonomiskt perspektiv, lite knivigare dock.. Det är vad jag skall sätta mig ner och göra nu, sedan så fort jag gjort alla tillägg blir det rapportskrivningen som gäller!

Haha riktigt plugginlägg men det är det jag håller på med nu! Bara plugg innan jul. 
Men har en sak till att göra idag faktiskt. bestämde med simon idag att vi skall åka och simma ikväll :) Härligt!


Kommentarer
Postat av: Mia

ja jag ska ta och lägga ut lite bilder nu, efter promenaden så var jag hos pappa och städade och plockade fram alla tomtar. kom nyss hem typ, helt slut efter en hel dag me städning haha, åh vad kul att ni ska simma, förlåt att jag inte kunnat följa med nu på ett tag, men vi ska börja simma igen så fort jag opererat mig :-) haha nej då inte behöver jag följa till gävle, känner att jag inte orkar och så väntar jag på mina stämplingspengar, vill inte ta från sparpengarna, men vi kan ju åka en annan gång! ha de så bra så höres vi. kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback