Julveckan!

Här kommer ett litet och snabbt inlägg. Skall befinna mig på högskolan för en föreläsning vid 9 :) I fredags åkte jag och Ebba till Ödeborg över helgen. Jag jobbade i lördags (07.30-16.00) och sedan umgicks vi hela familjen. inhandlade även julmaten så nu är i princip det mesta klart, jätteskönt! I söndags tog jag och mamma en promenad med hundarna runt Ryk. En promenad som tog 1 timma och 45 minuter, och lite över 8000 steg. Jättehärlig promenad och hundarna älskar det hihi! När vi kom hem bakade vi lite Rocky road (Leilas recept) och umgicks på söndagseftermiddagen. Vid 18.20 åkte jag och Ebba till Trollhättan igen eftersom jag har föreläsning måndag och onsdag och imorgon (tisdag) ska vi troligen sitta och plugga på högskolan. Juridiktentan är 15 januari så nu är det en hel del förberedelser inför den. Läsa alla moment (har några kvar innan jul) och sedan börja repetera och bli riktig vän med lagboken :)

Nej nu är det dags att borsta tänderna och sedan bege sig till högskolan. Tänk vilket julväder det är ute, helt otroligt fint :)

Trevlig måndag på er!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej min vän! Jo det går bra med halsduken :-) Roligt att sticka. Idag har jag varit och tränat på morgonen på rehab med Anna, sedan var det dags för ett besök hos frissan kl 15, färgade och klippte håret, härligt. Nu myser vi i soffan, Freja har varit ensam mycket idag så nu är hon som en igel på mig haha! Lillfisan min. Vi ska bara ta det lungt ikväll, kika på jul med ernst och morden i sandhamn. Är kallt ute nu igen, -14.



Vad har ni gjort idag då? Är allt bra med lilla Ebba gumman? Roligt att du får jobba så pass mycket nu. Ha en bra vecka och GOD JUL.



Kram från oss.

Postat av: Ida

Du är så gullig Lotta, tack för att du alltid kommenterar så att jag blir på bra humör!



Hoppas det går bra med pluggandet men det är jag övertygad om att det gör, du är så duktig!



Får passa på att önska dig en riktigt god jul och jag tycker absolut att vi får styra upp en fika när vi båda är tillbaka i Trollis!



Hur ska ni fira nyår förresten? Nyfiken ;)



Kraam!

2010-12-20 @ 22:33:23
URL: http://idamadelen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback