Jag längtar!!!!....

...Till Köpenhamnsresan! :) Det är tisdag och vi tvättar för fullt, så nu är vi snart redo för en helg i Köpenhamn. Ska bli jätteroligt att få komma iväg en sväng och se nytt! Jag vet inte om jag har varit i Köpenhamn tidigare eller ej (isådanafall var jag väldigt ung). Måste fråga de där hemma, men vad spelar det för roll när jag inte kommer ihåg något från staden? Ska bli kul att få strosa runt i staden, på ströget och så vidare och titta, äta gott och bara njuta! :) Jag vet att mina föräldrar var dit över en resa när mamma fyllde 30 men annars har vi hållt oss på Jylland om vi åkt till Danmark.

Ikväll ska jag börja packa. Åhh vad spännande det ska bli att resa bort! Jag och Simon har rest ensamma  bara en gång tidigare och det var till Stockholm för snart 3 år sedan. Sedan har vi rest tillsammans med både min och hans familj :)

Nej nu ska vi börja laga mat (vi gör det enkelt för oss idag då Simon röstade för pulvermos och köttbullar. Jag är en person som älskaaaaar hemmagjort mos men pulvermos kan vara lite charmigt det också ibland och så går det så mycket snabbare att laga så jag höll med denna gång). Ska även hänga upp det sista av tvätten på tork och efter det blir det en lugn kväll.

Dagens klädsel. Härliga pluggklädsel :)


Trevlig tisdag på er!

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja men just ja det var ju denna helgen som ni åker till Köpenhamn, åh vad avis jag blir!! En annan ska jobba hela helgen, fre-lör-sön kväll. Vi måste höras på telefon sen efter ni varit där, och jag hoppas att du uppdaterar med kort här på bloggen :-) Ja det var jättehärligt väder på lördag, sååå varmt och härligt. Igår (måndag) var det också jättevarmt, likaså idag. Hoppas att vädret håller i sig nu.



Ja fy så man saknar er, vi måste ta och ses i höst. Jag fick mitt sommar schema igår och jag har heller inte tid och åka ner till er i sommar, känns som jag kommer bo på jobbet i sommar :-( Men men så är det.. Längtar tills man har ett fast jobb så man får SEMESTER på sommaren!



Ha en jättebra resa nu. Kram.

Postat av: Maria

Haha jag igen, gu vilka snygga kläder du har måste jag bara säga :-)

2010-05-18 @ 18:49:53
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: A

ok ;P

2010-05-18 @ 19:13:09
URL: http://annnaaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback