Rolig, händelserik helg!

Det är måndag och ny vecka. Måndagen har hittils bjudit på föreläsning, och en promenad med Ebba. Just nu lagar vi lite lunch. Mormors goda köttfärslimpa låg i frysen som vi tog upp och till det potatis och brunsås + lingon. Mums!

Helgen har varit superbra! I fredags hämtade vi vår nya bil (Peugeot) och åkte sedan hem till Ödeborg på fredag eftermiddag. Var där och umgicks, grillade, tog promenad och firade Jessica (20 år). Mycket roligt att komma hem och hälsa på :) På söndag förmiddag åkte vi tillbaka till Trollhättan. Jag hoppade in i duschen och halv två möttes jag upp av sofia, hennes mor och syster. Vi åkte till Göteborg för att bli fotograferade. Innan fotograferingen hann vi en snabbis på ikea. Alltid lika roligt att gå in där! :) Sedan var det dags att åka till studion. Kul att få bli sminkad och ta kort, något som bara händer en gång.

Här kommer några bilder av gårdagens Göteborgstripp.






Nu är maten klar. Trevlig måndag på er! :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Meeeeeeeeeen gu vilka fina kort! Åh nu blev jag rejält avis asså, jag vill också få åka till en studio och ta kort :-) Tycker du ska ha nån utav dom där korten som profilbild på facebook och här på bloggen. Gu så roligt med sånna kort, och att få bli sminkad och tillfixad riktigt. Får du köpa dom där korten sen lr? Skulle haft Ebba med också.



Kram.

Postat av: Maria

Men åh kan inte vi åka dit i sommar om jag kommer ner till er? Finns inte tiden att komma ner till er i sommar, så kommer jag hälsa på er i höst och då kan vi göra de då, vore jätteroligt! Har alltid velat göra en såndär fotografering!! Vore sååå kul om vi gjorde det :-)



Jaa visst blev det snyggt med skivan i köket :-) Är väldigt nöjd. Har även möblerat om idag :-)

2010-05-10 @ 19:48:49
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh vilka fina kort och vilken rolig grej att göra!

Jättefin är du!

Får man betala mycket för det? Känns som en dyr grej :)

2010-05-13 @ 10:52:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback