Pluggtisdag

Om bara några minuter ska jag och Simon promenera till skolan. Han ska möta upp några i sin klass för att studera grundläggande redovisning medan jag ska möta upp Sofia, Josefin och Anders för att jobba med våran labb i statistik.

Det är strålande solsken ute och en underbar tisdag! Jag hoppas ni får en alldeles bra dag :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Freja hälsar och tackar så mycket för gratulationerna hihi :-) Just nu ligger hon här brevid mig i soffan och sover sött! Var till veterinären idag och fick vaccination. Det gick bra men hon ylade då hon fick sprutan, lillgumman då :-) Imorse fick hon en smörgås av mig med skinkost och gurka på, det fick bli hennes tårta haha.



Ja men ni får komma å hälsa på så får du och jag å vovvarna gå bäckrundan :-) Längtar efter er nu!



Vet inte riktigt när vi har höstlov, ska kolla upp det under veckan, så kan jag höra av mig.



Kram på er!

Postat av: Maria

Ja vad vore vi utan våra kära hundar?! Dom är för goa. Förstår att du saknar lilla Ebba bebba redan :-) Å vi sakanr er såååå mycket! Kom å hälsa på nu!!



Men vad säger du, vad skoj med en ny hund. Hoppas flygresan för lill vovven går bra, väntar ivrigt på rapport från dig och bilder på bloggen tack :-)



Idag har jag målat mitt köksbord vitt, likaså fick fönsterbrädan i tvrummet vit färg, så som den i köket som jag målade tidigare :-) Så snyggt och fräscht!



Hoppas ni haft en bra helg. Kram från oss.

2010-09-13 @ 19:06:42
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback