Gokväll

..på er! Sitter här framför datorn med myskläder och raggsockar och skall till att föna håret för att sedan lägga mig. Har precis ätit lite kvällsmat i form av flingor och mackor. Ikväll blev det ett aerobicpass och gud som jag hade längtat efter det! Helt befriande underbar träning var det och jag kommer lägga mig med ett leende på läpparna :)

God natt och sov gott på er!

Kommentarer
Postat av: Maria

Låter härligt! Jaa visst är det roligt att träna, man får sån energi och man känner hur bra man mår i hela kroppen efteråt :-)



Jag var också iväg och tränade igår morse, och det var så skönt att få komma iväg igen och träna. Nu drar man igång igen med träninh 1-2 ggr i veckan, känner att man behöver det, nu har man ju vilat över jullovet och då känner man på engång att kroppen mår dåligt och att jag får värk, så träningen är nödvändig för mig. Räcker inte med dom dagliga promenaderna, visst det är jättebra träning det med, men jag måste träna upp andra muskler också för att rygg och nacke ska må bra :-) Haha oj vad långt jag skrev om träningen då, ointressant.. intresseklubben antecknar, haha!



Hur går det för er i skolan då? Får ni nå sportlov? Vi har sportlov v10, eller ja vi har självstudier hela den veckan. Funderar på att åka till Jonte och Malin och hälsa på under helgen då.



Kram kram.. Å vi saknar er så mycket här uppe i Hälsingland :-) Hihi.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback