Overtime

Idag har det blivit en lång dag. Jobbade nämligen över p.g.a att vi ligger en vecka efter med fönstren. Från 7-19 och imorgon blir detsamma. Men kul är det att tjäna lite extra pengar :) hihi! Resten av veckan blir som vanligt, 7-16, och på fredagar slutar vi 15, härligt!

Har hunnit med en efterlängtad dusch (blir skitdammig på jobbet) och stekt pannkakor :) Nu snart skall jag se "Lyxfällan" på Tv och bara slappa resten av kvällen. Skönt, skönt, skönt!

I Lördags åkte jag och Simon till Borlänge (Kupolen) och strosa runt lite. Vi ville ut och göra något och då passade vi på att åka till Dalarna :) Simon nästan storshoppade! Han hittade två stickade tröjor och en huvtröja :) Jag sparar pengar till Bulgarien så jag höll hårt i de pengar jag har kvar på kontot. Tycker jag var duktig, eftersom att det inte är helt lätt när man är ute bland en massa affärer haha! 

Ne nu blir det tvn gott folk! Ha en fortsatt bra måndagkväll!

Familjehelg :)

Idag började dagen med att klockan ringde tidigt på morron. GÄÄÄÄSP, men bra gick det att komma upp tillslut. Nu börjar arbetet igen efter en helt underbar semester på fyra veckor :) En semester som blev utav lite allt möjligt.
Slutade 16 idag och stack sedan direkt ut till grängen och tog ett dopp och solade i det fina sommarvädret :). var där lite över en timma och åkte sedan hem igen. Handlade lite på ica och nu gör jag middag. Ugnspannkaka. Snabbt, smidigt, enkelt och naturligtvis gott :) Ikväll blir en riktig slapparkväll. Funderar på att se en film men har inte bestämt mig än.

Mamma, Pappa och lillebror Rickard kom upp i helgen :D De åkte på lördag morgon och var här på eftermiddagen. Vi gick till Öjeparken och fikade medan Rickard lekte. Vi sparkade även boll med honom :P Senare på kvällen gick vi ut och åt god mat på Atlantic. Sedan blev det en sväng till ännu en lekpark där Rickard lekte. På söndagen gick vi även då till öjeparken och tog en fika innan de skulle åka den långa vägen hem igen. 52 mil hem, så det tar sin tid. Det var superroligt att träffa er igen mor, far och lillebror :) Jag längtar att få träffa er igen i September!

Ne nu ska jag se till pannkakan i ugnen. Ha det bra alla prickar! /Lotta