Onsdag

Idag är det onsdag och det betyder att man även har jobbat. Efter jobbet blev det en efterlängtad dusch då man blev skitdammig på Allmoge haha. Efter det tog jag en promenad ner till affären och handlade lite bakgrejer (tänkte baka kanelbullar på torsdag eller fredag) och ägg som jag skulle ha till maten (ugnspannkaka) MUMS!

Har även hunnit prata med mamsen en stund i telefon, och såklart lillebror Rickard :)
Nu ikväll blir det tvn som gäller. Runaway kl 21.00 är plankat iaf, sedan blir det nog en hel del zappande resten av kvällen.

På lördag hade jag och Simon planerat att åka till Gävle och shoppa :) Ev. så måste jag jobba på lördag också om vi ligger efter men det verkade inte som det, vilket är bra! Då blir det plankat att vi skall till Gävle!!!  wiiiiehooo, kul ska det bli :-D
Härligt ska det också bli att få se Simon mer nu till helgen. Nu går vi om varandra när vi jobbar och hinner knappt ses nå alls. jag jobbar 06.48-16.00 och han 14.12-22.24, men två dagar kvar och veckan börjar gå mot sitt slut :) Låt helgen gå sakta!! Tiden bara rusar iväg tycker jag.

Nu blir det lite tvtittande och läsande! Ha en bra kväll :) /Lotta

morgon

just nu är klockan 09.50 och vädret är helt underbart fint här utanför fönstret på Hemvägen :D
Nu snart ska vi ta en liten promenad till ica och handla, och sedan hoppas jag på en cykeltur :)

Nu har jag jobbat klart en vecka på Allmoge och jag trivs jättebra med både arbetskamraterna och arbetsuppgifterna. Har nu lärt mig att spackla någorlunda och det är hemskt roligt och pilligt. Det är mycket kvar att lära och det ska bli roligt att få lära sig ännu massa nya saker. Jag tycker även det är så KUL att få nya kunskaper och erfarenheter som man kan ta med sig genom livet :)
Igår var det fest med de anställda på Allmoge och även om jag kom in nu i veckan så blev jag ditbjuden att komma, så jag tackade ja och kvällen var hur rolig som helst :D Jag känner inte en kotte därifrån, knappt pratat med dem men igårkväll fick man pratat med massa nya människor och från alla möjliga byggnader runt om kring :) Fy vad många trevliga människor det finns i byn! Otroligt :) Hade en helskön kväll!

i veckan blir det bara arbete månd, tisd, onsd och halva torsd och på fredag är det midsommar hihi :D Då står dalarna med i min kalender :) Skall till Simons farfar som bor på ett jättefint ställe utanför furudal, och dit kommer många släktingar med familjer :) Det ska bli jättetrevligt att få åka dit och fira med dem. Har aldrig varit någon annanstans och firat än hemma, så det ska bli spännande.
Nu missar jag midsommarfirandet hemma då vi brukar gå till Ödeborgsvallen och sedan hem och äta god mat och umgås med familjen och lite släkt. Iår kommer morbror Micke och hans flickvän Linda upp och jag vill säga att jag saknar er! Hoppas ni får det roligt i stora Ödeborg hehe.
Nu ska vi gå ner och handla lite, ha en jättebra lördag allihop :) /Lotta

Allmoge Fönster

Igår åkte jag och Simon upp till Edsbyn med bil. Det var en lång och supertrevlig resa och den gick jättebra :)
Det var skitmysiga vägar och naturen var helt underbar! Vi pausade på några ställen och åt glass, lunch och sträckte på benen. Vi hann även med en liten shoppingtur in på Kupolen i Borlänge där Simon hittade en snygg sommar T-shirt på Carlings hihi.
Hela bilturen med avgång från Ödeborg fram till Hemvägen i Edsbyn tog 8,5 timme och var ca 51 mil lång.  Superhärlig dag måste jag säga :) Tyckte dock synd om Simon som hade halsont och kände sig febrig.

Idag var jag på Allmoge Fönster och fick en bra introduktion om vad som kommer att ske när jag börjar arbeta som visstidsanställd fram till semestern som börjar v.28. Kommer att få arbeta på måleriavdelningen och blev runtvisad där. Det verkar jättetrevligt och jag ser fram emot att börja imorgon :) Härliga arbetstider också. månd-tors 06.48-16.00 och fred 06.48-15.00.

Nu ska jag laga mat, Pasta och kelda ostsås med bacon i. För se om det smakar smaskens när man är färdig :)
Ha en bra Måndagkväll! :) / Lotta

Liseberg

i tisdags var jag och Simon på Liseberg men innan det var det lite skola. klockan 10 skulle vi nämligen öva inmarch till angebergshallen och se vart våra platser var (enormt mycket folk) så att det ska gå så smidigt som möjligt på studentdagen som är redan imorgon :)

Efter övning gick jag och Simon och åt skollunch och sedan begav vi oss ner till bussen som så småningom skulle ta oss enda fram till liseberg med ett byte på nilseriksson terminalen. Väl framme började vi lungt och åkte juke box, den är super härlig :) åkte sedan kanonen och balder och tog oss en glassfika hehe.
Simon ville åka den nya, uppsvinget så vi gick dit. Vi stog i kö en liten stund och när det var vår tur bakade jag ur. Jag började må illa och jag kände att jag skulle spy om jag åkte den, men Simon bangade inte ur och åkte den (på värstingsidan dessutom :P) haha. Vi åkte även virvelvinden, parisehjulet, kulingen, slänggungorna, spegelhuset, lisebergsbanan, spinrock och innan vi åkte hem hade jag fått till mig en del mod och ville inte åka hem utan att ha åkt uppsvinget. jag kände även i denna kön att jag mådde illa men min vilja var så stor att jag satte mig och spände fast mig. nu fanns ingen återvändo! jag var superskakis och krampade fast mig i det som fanns att hålla i. När den väl började, började min mage att pirra enormt och fort gick det! åkattraktionen gungade högre och högre och jag skrek som en stucken gris, vågade även inte titta en sekund (livrädd för höjder) och längtade tills det hela var över. Och tro det eller ej men jag tyckte den tog slut ganska fort som tur var haha. Fyyyy vad läskig den var, men vad nöjd man var efteråt :) Nu när man tänker tillbaka så var den rätt rolig!
Det var lagoma köer så vi båda kände att runt 18.30 tiden så kände vi oss mätta på att åka och tog närmaste spårvagn in till terminalen och begav oss hemåt igen. ¨
Senare på kvällen hjälptes familjen + min och syrrans pojkvänner till att bygga ihop partytältet som vi ska ha på studenten :)

Idag har det varit massa förberedande inför studentdagen och man längtar sååå! :D

Ne nu ska jag ner till Simon som tittar på fotbollen :) Kanske åker in i duschen också, eller så blir det imorn tidigt på morran. Har beslutsångest :P
antingen duschar man ikväll och får fippla med frisyren imorn eftersom att den blir sådär när man sovit eller så duachar man klockan 06 på morran och får en bra frilla, men saken är den att jag aldrig varit en morgonpigg människa och är väldigt seg då, så det lutar åt att duscha ikväll. får se :)
Heeeeeejs


Kul dag :)

Idag blir det en rolig dag som man ser fram emot :)
Ska förbereda lite saker inför balen som är imorgon då vi ska stryka min klänning, göra naglar m.m.

På eftermiddagen åker jag och lillebror och handlar lite snabbt och sedan runt 17 tiden sticker vi ner till Uddevalla och hämtar upp Charlotta, Maja och Hanna :) Vi skall nämligen ut till Gustavsberg och titta på Östrabo:s bal. Där kommer även att Sofia i klassen att gå med sin pojkvän :)

Sedan på kvällen runt kvart över åtta kommer Simon med tåget och vi hämtar hem honom hihi :)
Verkligen en rolig dag, hela dagen och man längtar något fruktansvärt till balen imorgon :D
Jag och Hanna har haft koll på SMHI om vi lyckas få fint väder imorgon och det ser ut som att det finns solchanser, 20 grader varmt och inte en droppe regn. Det låter perfekt iaf hehe.

Hihi ne nu blir det ner och käka frukost! Ni får ha en jättebra fredag! /Lotta