Liseberg

i tisdags var jag och Simon på Liseberg men innan det var det lite skola. klockan 10 skulle vi nämligen öva inmarch till angebergshallen och se vart våra platser var (enormt mycket folk) så att det ska gå så smidigt som möjligt på studentdagen som är redan imorgon :)

Efter övning gick jag och Simon och åt skollunch och sedan begav vi oss ner till bussen som så småningom skulle ta oss enda fram till liseberg med ett byte på nilseriksson terminalen. Väl framme började vi lungt och åkte juke box, den är super härlig :) åkte sedan kanonen och balder och tog oss en glassfika hehe.
Simon ville åka den nya, uppsvinget så vi gick dit. Vi stog i kö en liten stund och när det var vår tur bakade jag ur. Jag började må illa och jag kände att jag skulle spy om jag åkte den, men Simon bangade inte ur och åkte den (på värstingsidan dessutom :P) haha. Vi åkte även virvelvinden, parisehjulet, kulingen, slänggungorna, spegelhuset, lisebergsbanan, spinrock och innan vi åkte hem hade jag fått till mig en del mod och ville inte åka hem utan att ha åkt uppsvinget. jag kände även i denna kön att jag mådde illa men min vilja var så stor att jag satte mig och spände fast mig. nu fanns ingen återvändo! jag var superskakis och krampade fast mig i det som fanns att hålla i. När den väl började, började min mage att pirra enormt och fort gick det! åkattraktionen gungade högre och högre och jag skrek som en stucken gris, vågade även inte titta en sekund (livrädd för höjder) och längtade tills det hela var över. Och tro det eller ej men jag tyckte den tog slut ganska fort som tur var haha. Fyyyy vad läskig den var, men vad nöjd man var efteråt :) Nu när man tänker tillbaka så var den rätt rolig!
Det var lagoma köer så vi båda kände att runt 18.30 tiden så kände vi oss mätta på att åka och tog närmaste spårvagn in till terminalen och begav oss hemåt igen. ¨
Senare på kvällen hjälptes familjen + min och syrrans pojkvänner till att bygga ihop partytältet som vi ska ha på studenten :)

Idag har det varit massa förberedande inför studentdagen och man längtar sååå! :D

Ne nu ska jag ner till Simon som tittar på fotbollen :) Kanske åker in i duschen också, eller så blir det imorn tidigt på morran. Har beslutsångest :P
antingen duschar man ikväll och får fippla med frisyren imorn eftersom att den blir sådär när man sovit eller så duachar man klockan 06 på morran och får en bra frilla, men saken är den att jag aldrig varit en morgonpigg människa och är väldigt seg då, så det lutar åt att duscha ikväll. får se :)
Heeeeeejs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback