Tvätt

Nu är klockan snart halv nio och då är det dags att hämta upp tvätten som har hängt på tork sedan eftermiddagen.
På fredag blir det bowling med Simon och hans kompis med flickvän, ska bli jättekul och trevligt :) Kanske blir det även film efteråt. Låter som en riktigt härlig fredag det där hihi.
Följer unga mödrar på kanal5 och tänker att jag inte skall skaffa barn innan jag hunnit utbilda mig och känner att man är redo. Att vara 20 år är ingenting tycker jag och till mig själv har jag sagt minst 25. Tänk att ha så mycket ansvar när man är så ung? Jag har tur så om jag längtar efter barn så kan jag bara låna lillebror, och efter en dag är det rätt skönt att kunna lämna tillbaka honom till mamma och pappa och veta att man kan vara helt själv :)
Tänk att lillebror Rickard redan fyller 6 år så snart som i mars. Åhh kändes nyss som att jag och syrran Jessica fick reda på att vi skulle få en lillebror. Kommer ihåg att vi tyckte det skulle vara så himla roligt, och det är det ju såklart också :) hihi

I Sommar ska jag Rickard och mormor till kolmården djurpark och sova över där två dagar och sedan skall vi även över till danmark och sova på badhotell där :) Längtar som tusan!! Skall tydlingen sova på en camping med tält en dag inne på djurparken och det skall bli jättespännande! Detta gör vi då mamma, pappa, Jessica och hennes pojkvän äker till Bulgarien (Sunny Beach) i en vecka :) Åh tack mormor för den roliga idén :)
Ne nu ska jag och Simon kila ner och hämta upp tvätten. Snäll och otroligt hjälpsam pojkvän man har! :)

För lite fåfäng?

nu längtar jag till helgen så jag nästan spricker! :) Skall nämligen träffa arbetskamraten Maria och vi ska äta gott och sedan vidare ut :) ska bli såå himla kul! Simon ska ut han med, men på annat håll då hans kompis ska ha inflyttningsfest :)
Snart fredag också och det betyder helg, hääärligt!
Känner mig utsliten nu så det ska bli skönt att få piffa upp sig och sminka sig på lördag :)
Kan säga en hemlighet. Har inte sminkat mig sedan nyår,så inte ens lite maskara har kommit på sedan dess. Känns lite konstigt. Men man jobbar ju om veckorna och där sminkar man sig inte och inte på kvällarna heller. Det blir inte att man sminkar sig till helgen heller då man är hemma. Jag är den sorten som sminkar mig när jag ska ut :) För lite fåfäng kanske? Jag tycker om att fixa håret och klä på mig snygga kläder istället för att sminka mig, så det gör jag mycket oftare. Då känner jag mig fräsch :) Men visst är det kul att sminka sig när man ska ut. Då blir man paff istället för att man inte gör det så ofta :P
Nu ska jag sätta på några avsnitt av "desperate Housewiwes" och sedan lägga mig för att sova. Trött som en gnu :)


Söndag

Idag har Maria gjort om utseendet på bloggen och vill tacka henne för det fina arbetet hon gjort! Är supernöjd :) Den blev jättefin!
Var så trött på den gamla mallen jag hade och som så många andra hade. nytt och uppiggande :)Tack än en gång för den fina bloggen Maria :)

Idag har dagen bjudit på en promenad med Simon, god lunch hos hans föräldrar (skinkstek och sedan fruktcocktail till efterrätt) smarrigt!, matlagning, och lugn söndagseftermiddag med bandy på Tv. Visserligen spelade inte Edsbyn idag men Simon satt och tittade då Hammarby-Broberg spelade :)

Nu blir det lite TV-Spelande med Simon :P hehe!
Ha det bra! /Lotta


Måndag

Idag har jag bara hunnit med att jobba, ta en snabbdusch och sedan lagat mat och diskat efter det, och betalat en räkning och nu har klockan redan hunnit bli 18.30. Men nu vet jag att jag kan slappa resten av kvällen utan att känna att det finns något måste kvar :). Sitter och äter lite godis, var så sugen idag! Annars har jag inte ätit alls mycket på ett bra tag. Brukar ju vara ett godismonster men nu är man duktig och lagar riktig mat och blir så mätt av den :) Blev lax med potatis sallad och broccoli idag, mums var det! Ikväll blir det lite tvspelande med simon och tvn :P Kanske ser ett avsnitt av Desperate Housewives innan vi går och lägger oss. Får se, om det inte kommer nå annat bra på tvn ikväll.

ne nu ska jag ta och käka lite godis och spela, ha det bra allihop :)
/Lotta


Broccoli

Idag är det fredag och även fast jag är ungdom så är jag sjukt trött efter jobbet. Jag orkar nästan ingenting när jag kommer hem utan måste uträtta allt innan jag sätter mig i soffan, sedan blir jag så trött att jag inte orkar göra något mer om kvällarna. Men jag och mina försäldrar tror att det är järnbristen som kan ha med det att göra. När jag tog blodprov om att bli blodgivare fick jag nämligen ett brev tillbaka där det stod att mina järndepåer var långt under det minimala.. 10- 90 skulle man ha som kvinna och jag hade bara 4.8. Jag hoppas att det är järnbristen som gjort mig trött för det går ju att åtgärda :) Och vad härligt det skulle vara att bli mycket piggare och orka mycket mera! Nu dricker jag blutsaft och försöker proppa i mig så mycket järnrik mat som det går, ex åt jag broccoli till middagen igår och till lunch idag :) mums!

Nu snart ska jag gotta mig med lite god baguette och kräftsallad denna fredagkväll och njuta framför tvn då "let´s Dance" kommer ikväll :) Så ha en bra helg allihop!
/Lotta

2008

Nu har en vecka gått in på det nya året 2008, man har börjat jobba och åkt upp till lägenheten i Edsbyn igen.
Var hemma i Ödeborg i lite över två veckor, och hjälp vilken rolig ledighet man har haft :) Älskar min familj verkligen! Men vem gör inte det? Det är de närmsta och jag tycker att dem är mina bästa vänner :) Vi kan prata om allt, åker ut och gör saker tillsammans och peppar varandra. Och det viktigaste: Man kan precis vara sig själv!

I förrgår åkte jag och pojkvännen Simon bil upp till Edsbyn igen då vi skulle börja jobba båda två dagen därpå (alltså åkte vi på söndan). Först blev det tänkt att åka på lördagen men p.g.a vädret väntade vi till söndagen. Snöväder då med men plogat och fint var det på de flesta håll. Lite svårt de sista tio milen men vi körde lungt och kom hem runt 18.30 tiden. Då hade vi heller inga frukostgrejer eller förberedda matlådor, så det var bara att sticka till det som var öppet, preem, och köpa det nödvändigaste. Sedan återstod det att packa upp packningen. Alla julklappar man fått och så det man hade med sig :) Tog även upp judodräkten, saknade den så och är sugen på att träna någon gång igen. Var ett tag sedan nu sist.

Vad har jag mer gjort 2008? Jo funderat mycket! på högskola/universitet. Funderar väldigt starkt på att börja plugga till hörsten 2008. Och jag tror jag vet vad jag ska välja, men ska tänka mer! :) Är verkligen på pluggarhumör och vill inte komma fast i fabriksarbetet. Visst är det ett bra arbete men jag vill även ha en utbildning i det jag är intresserad av och förhoppningsvis arbeta inom det också när man läst klart. Tänk vad man skulle ångra sig om man inte pluggade? Därför vill jag även passa på att göra det nu när man har det nogorlunda i sig. Räcker nog bra med ett sabbatsår tror jag :) Blir nog till att jag söker i Göteborg och även i Vänersborg. Lite hemmakär kanske? :) Men får se, det är bara tankar änsålänge.

Nu har jag precis ätit god blodpudding och ska sätta mig och slappa framför tvn en stund, mätt och glad :) och trött. Haha jag har inte riktigt kommit in mig på att gå upp så tidigt än tror jag :P 05.40 på morron, piiiip.
Ha en fortsatt bra tisdageftermiddag och kväll!
/Lotta