SM GULD TILL BYN

glömde att gratta Edsbyn till det förtjänta guldet för femte året irad! :) Otrolig match det var. Trodde att Sandviken var det starkare laget men igår visade Edsbyn prov på att de är vassare när de verkligen gäller. Kul :)

image51

Strålande väder idag! :)

Idag har Jag, Simon, syrran, mamma och mormor åkt en sväng till Uddevallas köpcentrum Torp. Det var strålande väder så mormor bjöd mig på glass och så satt vi ute utan att huttra :) Härligt!
Nästa söndag fyller lillebror Rickard 6 år så i present av mig får han inlines och skydd. Han börjar bli gammal nu den lilla parveln. Simon köpte ett par jättesnygga grå jeans, och jag har inte varit så jätteförtjust i grå jeans men dessa var riktigt snygga måste jag erkänna :P.
efter torp blev det mcdonalds som det oftast blir när vi handlat ute på torp hehe. Lite snabbmat får det bli ibland.

Åh måste även säga att valpen hemma är jättesöt och go :) Ett riktigt litet charmtroll! image48image49

En till sak jag måste säga till min svärfar är att Rickard har haft riktigt roligt med sågen, han tackar! :)
Och visst är han duktig? hehe.
image50

Nu ska jag läsa dagens tidning. Hoppas alla får en fortsatt bra söndag!
/Lotta

Hemfärd till Dalsland

Igår var jag till ikea med Maria och det var jättetrevligt! Även jättenöjd med mina köp bl.a en fin köksduk som ligger jättebra där nu under fruktskålen :) Det får vi göra om Maria! Stackarn blev sjuk igår och jag vill önska dig en helg med tillfriskning! stackare.

Idag har det bara varit tid för att packa. Jag och Simon skall hem till Dalsland till min familj idag. Vi åker efter att Simon har slutat (14.00) och har då 55 mil framför oss.  Ska bli en kul färd :) Tycker om att köra!
Nu har jag packat iordning alla grejer, packat in sommardäcken i bilen och nu är det damsugning, sopor som skall slängas och lite ärenden på byn kvar (tanka, hämta ut pengar, lämna tillbaka en bok jag lånat, och fixa arbetsgivarintyg).
När jag tittar ut genom fönstret så ser jag snöflingor men det är så lite som tur är så vägarna skall nog vara fina och rena :)
Jag börjar bli lite nervös inför bilfärden, men så nojig är jag alltid innan jag skall någonstans! haha.
Nu kom posten, skall se om det finns nå intressant. ha det bra! :)

SM final för Edsbyn!

Helt grymt att Edsbyn tog sig till final efter dessa helt otroliga semifinalmatcher. från att gå från 2-0 i matcher till vsk och vända till 2-3 och ta sig till final för byn var helt UNDERBART!
Denna sista semifinal match ikväll var inte mindre spännande. I första halvlek hade vsk greppet om matchen och slutade halvleken med 0-3. Andra halvlek började lite slött men kom igen sig ungefär i mitten av andra halvlek. Edsbyn satte mål efter mål (tre hörnor och ett frislag) och i 87 minute stod det 4-3 till byn, haha inte klokt eller hur? Tycker faktiskt lite synd om vsk :) mohaha!
Åhhhhh final för byn igen då :) hihi

Nu blire snart sängen så ha det gott :)

Arbetslös

Ja nu var man då arbetslös sedan igår. Men det känns rätt okej nu faktiskt än sålänge. Fast man skulle ju helst vela ha jobb eller plugga nu :) Men skönt är det att sova lite längre om morgonen och dras sig i sängen med tvn påknäppt och veta att man kan ta dagen som den kommer :)
Idag ser min dag ut ungefär såhär:
Frukost runt 9 tiden, sedan vart det kaffe och måla naglarna.
Sitter nu vid datron en stund för att fylla på mobilen och ipoden med ny musik, och sedan blir det ut till byn för att handla lite. skall till elektra och köpa nå lampor och sedan till ica en sväng och handla kött och broccoli :)
Tänkte efter det ta en långpromenad med musik :)
Vill även sedan ringa mor min och höra hur de har det där hemma :) Ska hem på fredag!
Klockan 14 slutar simon på jobbet och efter det ska vi börja med maten och ikväll väntar bandymatch på Ön hihi.
Sista semifinalmatchen Edsbyn - Västerås, så nu är det spänt. Kommer säkert skitmycket folk (roligt) :)
Är på ett underbart sprudlande humör idag :)
Det hjälps inte att maria kommer hit med sin hund imorgon och fikar och sedan skall vi två till ikea på torsdag :) hihi det gör inte annat än att humöret är på topp!
Ne nu ska jag ut i byn en sväng i det halv varma och härliga vädret. Ni får ha det bra allihop!
/Lotta

språkar, örsker, henne och denne. Ja :)

I lördags åkte jag och simon på en shoppingtur till Gävle. Mycket trevlig dag och vi hittade även en del kap :)
Simon köpte lite t-shirtar, nå minneskort m.m. Jag fick köpt mig två par sommarskor, en t-shirt, en peak stickad gul tröja och en receptbok :) I söndags blev det våran lilla tradition med promenad till Simons föräldrar och käka god lunch och god fika :) hihi. Trevlig tradition tycker jag!

Nu är jag inne på min sista vecka på Allmoge, sedan slutar jag. Både kul och tråkigt såklart. Väldigt blandade känslor, men det ska vara skönt att få hälsa på hemma och vara ledig ett litet tag :)

På min första lediga dag, alltså på lördag ska jag, Simon och hans föräldrar iväg och pimpla om  isarna håller. Ska bli riktigt roligt och jag längtar! Hoppas dock på att vädret skall vara kanon. Vill ju sitta där och sola nu när det har varit helt strålande väder :) Hoppas hoppas!

Nu är jag grymt sugen att knäppa på ett avsnitt av "deperate housewiwes" säsong3. Det är ju så spännande nu :P Jo, det blir nog så. Ha det gott alla månniskor!
/Lotta