På långpromenad i Trollhättan

Efter bakningen blev både jag och Simon sugen att ta en långpromenad så jag, Simon och Ebba tog en promenad på nya ställen vi inte varit på förut i den stad vi nu bott i ett halvår. Vi gick i områden som hette Stavre och Dannebacken och gick även förbi/runt Trollhättans fotbollsstadium (säger man så?) Edsborg. Solsken och ett alldeles perfekt väder :)

Här kommer lite bilder från vår lilla promenad:

Pigg Ebba på promenaden :)




Spanar runt mig som står framför henne och fotar. Haha! Vår lilla spanis :)




Mördat en redan död pinne


Älskar att jaga pinnen som Simon håller





Det var vår promenad det. Nu sover Ebba som en stock i soffan och jag skall sätta mig jag med och titta på lite avsnitt av desperate housewives. Sedan matlagning, längtar till maten! Chili con carne som sagt idag.

Kanelbullar

Nu är de färdiga och jag och Simon + Ebba (som fick smaka lite grann) har fikat med bulle och mjölk. Supergott!

Här kommer bakningen i lite bilder:

150 g smör, 5 dl mjölk, 1 pkt jäst, ½ tsk salt, 1 dl socker och ca 13-14 dl mjöl står nu på jäsning.


Jäst färdigt efter ca 40 min.


Delade hela degen i fyra delar och kvalade sedan ut varje bit till en rektangel och på med riktligt med smör, kanel och socker. Rullar ihop till en rulle och skär i lika stora bitar. Lägger bitarna på en plåt.


Penslar med ägg och sedan på med mycket pärlsocker :)


Gräddas i ugn på 225-250 grader i ca 5-8 minuter.


Tillsist blev 64 bullar färdiga och bara till att vräka i sig! MUMS :)


Hittade även en närbild på Ebba som jag tog med digitalkameran för ett tag sedan.


Nu ska jag, Simon och Ebba ta en långpromenad i det fina vädret som bjuder på solsken idag :)Hihi.

Baktorsdag

Åhhh vilken underbar morgon/förmiddag man vaknade upp till. Klev upp 9.30 idag, även Simon. Jag och Ebba tog en morgonpromenad på 45 min och träffade två hundar på vägen som hon fick hälsa på. Ebba blir så glad när hon får hälsa och leka lite så nu är hon så nöjd så och ligger och sover gott i soffan :) Lilla Ebba bebba.

Resten av veckan har vi hemmastudier och den inlämningsuppgift vi i gruppen skall lämna in på måndag är redan klar (jätteskönt) så idag har jag tänkt att baka kanelbullar! När jag tittade på familjen annorlunda i måndags blev jag så sugen när familjen i Älvdalen bakade att jag själv bestämde mig för att baka idag. Det var längesedan man bakade kanelbullar och det finns väl inget godare än bulle och mjölk? Mmmmm. Speciellt mormors kanelbullar som jag försöker ta efter nu :) Mormors bullar är de godaste som finns, inte sant?

Nej nu har jag druckit upp morgonkoppen med kaffe och surfat runt en stund så nu är det dags att börja. Hoppas ni får en alldeles bra torsdag!

Siffermänniska

Är hemma från ännu en dag med två föreläsningar inom samma kurs. Självklart ritade vi en hel del grafer idag med och fick en mängd nya funktioner att lära oss. Väldigt mycket matte i kursen vilket gör mig glad :) haha! jag är en riktig matte/ siffermänniska. Föreläsning 09.15-12.00 och sedan 13.15-15.00. Gick efter den till stan och handlade mat och lite bakgrejer som fattades. Imorgon och på fredag har nämligen inga föreläsningar vilket betyder lite hemmastudier och egna upplägg av pluggandet hihi. Jag skall imorgon passa på att baka kanelbullar och laga en maträtt vi inte lagat någon gång förut men som är så gott. Chili con carne står på matsedeln imorgon och nu är allt inhandlat.

Nu promenad med Ebba bebba! :)

Nu, långpromenad!

Har ganska nyss kommit hem från skolan. En dag med två föreläsningar i samma kurs, mikroekonomi. Grafer, grafer och grafer har vi ritat idag och även igår och förra veckan. Massa olika formler till supply and demand, income, quantity osv. Det är mycket man inte visste :) Det är mycket man inte vet! Tänk vad alla lär sig saker varje dag. Vad ung man är och för varje dag ökar ens erfarenhet en dos och när man är sådär 99 år har man fått erfara ganska mycket genom livet. Det är kul!

Nu om en liten stund ska jag och Simon ta en långpromenad med Ebba. Sedan laga mat och ha en lugn kväll. Även idag är det mycket bra på tv.

Hoppas ni får en trevlig tisdagkväll!

helgen

Nu är jag sådär härligt seg efter denna måndag. Helgen har varit jättetrevlig hemma hos min familj :). På fredag eftermiddag kom pappa förbi Trollhättan och hämtade upp mig, Simon och Ebba och vi åkte en mindre väg hem som är lite närmre än motorvägen/motortrafikleden. Chefen Carina ringde på fredageftermiddagen och frågade om jag kunde jobba delad tur på lördag och jag tackade såklart ja. Skönt att få jobba lite extra nu! Väl hemma tog vi det lungt på fredagkvällen. Mamma jobbade kväll och kom hem kl 21.30. Vi umgicks och hundarna lekte. Trevligt :) På lördagen jobbade jag 08.00-12.00 och sedan 16.00-21.12 och jobbade kväll med mamma. Efter jobbandet umgicks vi och spelade TP på nintendo Wii, jätteroligt! Vi var tre lag: Mamma och pappa, Jag och Simon och Jessica och Simon. Mamma och pappa vann första omgången men jag och Simon kom ikapp på andra och vann även tredje, shooohoooo! Gick och la oss vid 03 och på söndagen hade jag ställt kl på 09. Drog oss till 10.20, haha! På eftermiddagen tog jag, mamma och hundarna en långpromenad i det härliga vintervädret och hittade lite historier längs vägen (fullt av olika djurspår. Rådjur, mus, iller m.m.). Stannade till söndagkväll och pappa åkte och lämnade oss i Trollhättan innan han åkte till Kungsbacka igen. Hemma i Trollhättan 00. Mysig helg! :)

Idag har det varit föreläsning mellan 09.15-12.00 och efter den satt jag, Josefin och Anders kvar för att försöka lösa uppgifter i mikroekonomin som skall in nästa måndag. Vi lyckades lösa två av fyra, bra start! Kom hem, tog en dusch, jag och Simon tog en promenad med Ebba via ica, lagat mat och nu precis diskat klart. Snart börjar halv åtta hos mig och efter det en rad med tv-program hela kvällen. Haha! Kl 20 kommer familjen annorlunda sedan spårlöst och sist paradise hotel.

Nu ska jag sätta på tvn och ha tvkväll! Hoppas ni har en alldeles bra måndag


Gårdagen

Här kommer en liten uppdatering på gårdagen. Det var en sådandär härlig dag hela dagen! En superdag med andra ord :)

7:30 - klev upp. Gick ut med Ebba på 25 min promenad, åt frukost och gjorde mig iordning.

9:15 - 12:00
- Föreläsning i Albertsalen, microeconomics (kursen går på engelska. Börjar nu anpassa mig till att även föreläsningarna går på engelska då vi har utbytesstudenter med på kursen :)).

ca 12:30
- Jag och
Ida (kika in i hennes blogg vettja) möts i stan och promenerar till Mejeriet (ett jättemysigt fik i Trollhättan). Vi tog varsin kladdkaka med grädde och tro det eller ej men vi satt och fikade till ca 17:00. Det kändes som en timma!! Vi pratade, och svisch så blev klockan helt plötsligt 17. Fiket hade en sådan mysig stämning och härlig stil, lite äldre och alldeles supermysig. Vi pratade och det var jättetrevligt. Ida som jag som bara har träffat i stan en gång tidigare men hållt lite kontakt med här kändes som att vi kände varandra lite sedan innan på något vis. Det var så lätt att prata och vi pratade om allt möjligt! Hon strålar en sådan skön stämning runt om kring sig. En varm människa som är underbar! Tack Ida! När vi skiljdes åt kom jag på mig med ett stort leende och ett extra gott humör :).

17:15 - Hemma i lägenheten igen. Simon hänger med mig och Ebba på promenad. Vi går till stan och Simon passar på att handla lite på ica.

18.00 - Skulle ha lagat potatis och purjolöksoppa men så blev det inte. Tog istället och värmde lasagne. Potatis och purjolöksoppa får det bli idag eller imorn!

19:30 - Jag och Sofia möts utanför fastigheten och cyklar tillsammans bort till Friskis och Svettis. 20:00 börjar steppasset och håller på till 21:00. Ett pass som verkligen var jobbigt! haha. Ben och kondition på det tog kål på mig. Spagettiben efteråt och det kändes jättehärligt! Svetten rann och det var den jobbigaste och härligaste träningen på friskis och svettis hittils.

21:30 - Tar en efterlängtad dusch och sedan blir det kvällspromenad med Ebba.

22:50 - Gjort iordning lite kvällsmat i form av två mackor med päronte till. Vi tittar på film, men hinner somna i slutet.

ca 00 - somnar som en stock! :)


Det där var min dag verkligen i detalj haha! Ska nu ta en morgonpromenad med Ebba sedan äta frukost, dricka en kopp kaffe och se nyhetsmorgon. Mysig morgon. Dagen kommer bjuda på plugg, tvättning och vi funderar även på att städa idag. Imorgon åker vi hem till Ödeborg (till min familj) över helgen :) 

Hoppas ni får en alldeles bra torsdag!


En tisdag full med aktiviteter

Tisdagen har bjudit på föreläsing i mikroekonomi och direkt efter föreläsningen tog jag, Sofia, Anders och Sebastian en sväng och bowlade. Varför bowlar man inte oftare? Det är ju så kul! Hm det gick sådär.. kom trea, haha! Sofia kom etta.. Inte bra, alls. Måste ha revanch någon gång. Måste tjuvträna lite också. Så får det bli, och revanch ska det definitivt bli. Sofia, jag måste ha revanch!

I eftermiddag ska jag försöka plugga lite. läsa, läsa, läsa för att inte komma efter nu. Mikroekonomi verkar dessutom som en väldigt intressant kurs (har jag inte sagt så om nästan alla? men de är intressanta kurser!). Ikväll blir det även träning med Sofia, skönt. Ki box, min favorit bland passen (av de få jag änsålänge provat, men mer skall provas. Är ju trots allt gammal judoka så det där med dans har inte riktigt kommit till mig än men det kommer) :).

Det var min dag, hoppas ni får en fortsatt trevlig tisdag! :) hihi.

Helgen

Det är måndag, ny vecka och så inleds även en ny vecka med ny kursstart och ny termin. Idag börjar nämligen vårterminen! Är ledig idag men imorgon inleds mikroekonomin. Har inte kunnat bärga mig så jag har börjat läsa lite i boken och det är verkligen intressant!

Helgen har varit relativ lugn. I lördags kom mamma, pappa, och mina syskon Jessica och Rickard förbi Trollhättan och hämtade upp mig och Simon för att sedan åka ut till Överby en sväng. Sedan kom Simon (Jessicas vän) och hakade på vid Överby. Vi strosade i affärer och avslutade sedan med storhandling på coop och mat på max :) Simon och Jessica skjutsade hem mig och Simon och stannde där hela kvällen hihi. Jessica färgade mitt hår (gyllenbrunt), vi tittade på tv, umgicks och spelade tv-spel! Kul kul kul.

Det är svårt att fota för att bara få med håret, därav roliga miner :P


Söndagen blev lugn med promenad, tvättande, tv, tv-spel, och plugg. Vi skulle ner till stan för att titta när Saabbilar skulle köra genom stan men vi missade det helt. Haha! Eller ja, vi och en hel del människor till trodde de skulle åka genom stan men så var det icke. De åkte en annan väg. Tydligen var det ca 2000 bilar, kaos. Bor man i Saabstaden så gör man!


Poweryoga nästa!

Träningen igår var superhärlig och efterlängtad! Idag känns det att jag har tränat, superhärlig känsla! Om en stund ska jag cykla till F&S och gå på ett poweryogapass. Fy vad underbart det är att äntligen skaffat årskort. Nu kan jag cykla dit när jag vill och träna :)

Har nu suttit och pluggat en stund. Behövligt. Ekonomistyning (en av tentorna jag glömde anmäla mig till som jag nu skall tentera 27 feb istället). Har även promenerat till skolan och införskaffat litteraturen till de två nästkommande kurserna. Först microeconomics och sedan macroeconomics (samma bok för båda kurserna), härligt!

Nu ropar Simon på mig, vi skall ta en snabbpromenad till stan (göttadags, fredagsgodis!), haha.


Ätbart iallafall

Mätt och belåtna är vi alla tre just nu, ja till och med ebba åt samma som oss (nästan). Kykling i ugn, kokt ris, stekta wokgrönsaker och vanliga grönsaker i fransk dressing + chilisås till. Gott var det men jag som är livrädd för att kycklingen inte skall vara riktigt klar har en förmåga att istället bränna det lite grann. Kycklingen var inte bränd men de mindre bitarna var lite hårda.. haha! Ätbart var det iallafall :)

Smälter maten och ska snart ta en promenad med Ebba. Sedan skall det bytas om till träningskläder. Vad jag längtar!

Friskis och Svettis

Tror det äntligen kan bli av, eller det ska bli av. Idag! Jag och Sofia skall nämligen skaffa årskort på Friskis&Svettis här i Trollhättan. Jag ser fram emot att börja träna och svettas igen :) Det var inte igår! Dags nu. Älskar det. Idag ska vi på medel 75 (aldrig testat förut så det skall bli spännande) och imorn blir det poweryoga.

 


Avatar

Idag var jag och Simon på bio, Avatar. Jag måste säga att det är en av de bästa filmer jag sett. Den innehöll allt som jag tycker en film skall innehålla! Spänning, äventyr, kärlek, tårar och en faccinerande berättelse. Mysig film. Ja den måste man se igen, så bra är den! Filmen var över förväntan för både mig och Simon. Intre trodde vi att den skulle vara så bra som den faktiskt var. Är också glad att vi såg den på bio första gången, man får ju en sådan känsla i salongen i jämförelse med tvn hemma. Grym film säger jag bara.

Jo det där med biokänslor eller Simons idé om att se bio kom i måndags när jag kom på att jag klantat mig liiiiiiiite grann. Bara lite. Bara sådär i måndags kom jag på att jag inte anmält mig till någon av de två tentor som är i veckan (vilket man måste göra senast 8 dagar innan tentan går av stapeln) och då var det försent.. Jag kunde inget göra, inte skolan heller som jag gick till för att se om det fanns en sista chans till att få göra dem. Jag hade stenpluggat och var så inställd för att få tentera nu i veckan. Grät och tyckte att det inte alls var likt mig att glömma en sådan sak, en sådan "viktig" sak. Men det är lätt att glömma, speciellt en sådan här sak som att anmäla till tentan/provet på den kurs man går! Har inte behövt anmäla mig till några prov tidigare (förutom högskoleprovet men det är en helt annan sak) så det är mer logiskt för mig att gör man kursen så är man automatiskt anmäld till tentan. Att man istället skall avanmäla sig senast 8 dagar innan tentan om man vet att man INTE skall göra den låter bättre och mer logiskt. Nu är det inte så och jag lär inte glömma anmäla till någon tenta igen. Man lär sig av sina misstag eller hur är det? Tur omtentor finns som man kan göra om och om igen :) Nu ska jag skriva tentorna 26 och 27 februari istället. Ska ju trots allt komma ihåg allt ändå så det här blir bara bra repetition. Nyttigt!

Nu blir det snart läggdags. Godnatt




MyDog

Nu är det måndag igen, det vill säga början av en ny vecka.

I helgen var jag, Simon och Ebba som sagt i Ödeborg. Pappa som har jour i snöröjning fick ett långt jobbpass från tisdag till torsdag nonstop och var därför ledig fredag sedan och kom till Trollhättan ganska tidigt. På fredagen umgicks vi och gick och la oss ganska i tid då mamma fick vara lite seriös eftersom hon jobbade delad tur i lördags (8.00-12.00 och 16.00-21-12). På lördagen var det ca -28 grader i Ödeborg och vi alla höll oss inne. Spelade tv-spel och umgicks. En riktigt trevlig dag.

På söndag ringde klockan tidigt för att vi (jag, Simon, mamma, syster Jessica och hennes vän Hampus) skulle ner till MyDog i Göteborg. Framme där vid 10 och gick och strosade hela dagen. Tittade på hundar, uppträdanden, gick bland montrarna och fyndade lite grann. De hundar som vi fick se var grupp 1 (vall-, bruks-, boskaps- och herdehundar), grupp 3 (terrier), grupp 4 (taxar), grupp 7 (fågelhundar) och grupp 9 (sällskapshundar). Ebba som är en blandras med tre raser inom grupp 9 så var det spännande att se alla tre. Tibetansk spaniel, Lhasa Apso och Griffon. Fick se hur lik hon verkligen är en tibbe, fast med lite mindre päls bara, annars jättelik. Hon lät även exakt som dem, samma skall och läten :) haha! Jätteroligt var det att se.

Till Ebba köpte jag plaque off (eftersom hon redan har början till tandsten) som motverkar tandsten, salva till tassarna (en ekologisk variant) och hundgodis. Fick även en hel del olika provpåsar med olika foder. Kul att ge henne lite andra smaker än hennes vanliga royal canin foder som smakar samma. Bara några kulor i det ordinarie fordret så får lite andra smaker att testa. Tänker dock inte byta forder då hon tycker om det hon har och det är även ett känt fodermärke som jag litar på, men kul med lite nya provpåsar! :) Tyvärr har det inte blivit några bilder. Tog bara några stycken men de var visst svartvita (lånade jessicas kamera och märkte inte det) men en bild måste jag lägga upp. Haha. Vi har dragit upp det där uttrycket "alla heter Glenn i Göteborg" och mamma har inte förstått varför uttrycket har kommit till då hon bara känner till en Glenn i Göteborg, nämligen Glenn Hysén, ingen annan. Men igår fick hon ett till argument varför "alla heter Glenn i Göteborg" :)

Denna skylt träffade vi på alldeles utanför Svenska Mässan!


Efter MyDog åkte vi till mammas väninna Annika och hennes sambo Danne på hisingen för att äta mat och fika. Jättegod mat (färsk pasta, skaldjursgryta och parmesan till) Muuuuuuuums! Till efterrätt kaffe och glass. Hade jättetrevligt!

Vilken härlig och trevlig helg det var, jättekul :)

Trevlig helg!

Idag/ikväll kommer pappa via Trollhättan och hämtar mig, Simon och Ebba och vi hänger på hem till Ödeborg i helgen :) Ja där kommer vi vara hela helgen! hihi. På söndag åker vi till MyDog i Göteborg (stor hundutställning) och kommer tillbaka till Trollhättan igen på söndagkväll, sent blir det nog. Kommer inte blogga förrän vi kommer tillbaka till Trollhättan så jag vill passa på att önska er en trevlig helg!

Nu skall jag tentaplugga, sedan duscha och packa lite. Trevlig helg! :)

Bilder

La in bilder på datorn nu som har tagits innan jul och efter. Här kommer en liten uppdatering i bilder :)

Ebba ca två veckor innan jul. Sover gott i soffan!


En annan go sovställning enligt Ebba :)


Dagen innan julafton. Lillebror Rickard :). Titta dock inte på vad han skrivit (Jessica som lär honom haha).


Lite av julbaket. Rocky road som jag absolut skall baka snart igen. Mums! Jag och mormor bakade även lussebullar och hallongrottor.


Snön på juldagen


Insnöad bil! haha.


Gucci ;)


Ebba trött efter Tågresan upp till Edsbyn 28 dec.


Jag och Ebba hälsar på Maria och Freja 2 Januari :)


Taxen Freja!


Gos och mys i soffan en liten stund


..och sedan på bushumör :)
 

Ebba helt utslagen efter tåfresan tillbaka till Trollhättan tisdag 5 januari. Sov gott hela eftermiddagen och kvällen!


Det var min jul, mellandagar och efter nyår. Hoppas ni haft härliga helger!
Nu blir det en promenad med Ebba och sedan skall vi börja med maten. Eller ja, vi hade korvstroganoff i frysen så vi skall bara koka lite ris. Hääärligt!

Ha en fortsatt trevlig kväll alla!

Städning pågår!

Det är torsdag förmiddag och vi har bestämt att vi ska städa idag. Simon har redan damsugit. Jag har dammat och städat bort julen och skall snart hugga tag i toaletten, sedan är vi klara med vår lilla lägenhet. Behändig storlek :) 43,5 kvm är perfekt städyta! Dock lite litet i framtiden då man vill ha mer rum (kontor, syrum, tvättstuga osv.)

Har nog bestämt mig för vilka gardiner det blir till lägenheten nu. Folklore blir det nog, de som var till höger. Skall bli kul att få in lite nya fräscha vårgrejer, har inte det ännu. Vi har inte hunnit samla på oss lite extra "säsongsgrejer" såsom gardinbyte, fler dukar osv. Men nu är en bra början :) Dessutom har vi inget förråd i vår lägenhet här så vi har ingenstans att "stoppa undan" lådor med grejer som inte behövs nu. Hur tänkte Eidar när de byggde dessa lägenheter UTAN förråd? Vi slipper iallafall samla på oss massa skit under åren :) Det är ioförsig bra. Skall nog beställa snart eftersom jag redan snart vill byta gardiner och behöver en ny duk till köksbordet.

Nej nu skall jag ta tag i toan som väntar på att jag skall dit och skura!


En dag nu

Det är kväll och vi har varit i Trollhättan en dag nu. Håller på att plugga just nu och så tvättar vi. Precis skalat potatis och skivat purjolök till soppan som vi skall göra ikväll. Det är nu dags att hänga upp det sista av tvätten, gå ut med Ebba och sedan plugga vidare inför tentorna som är under nästa vecka. Ekonomistyrning är prio ett, håller på att läsa om bidragskalkyl nu och skall göra lite uppgifter till det. Tydligen har det att göra med sam- och särkostnader men mycket mer om det vet jag inte riktigt än. Efter ikväll hoppas jag att jag kan det bra! :) Faktiskt så har jag hunnit bli riktigt pluggsugen idag, det är bra! :)


Vårfint

Nu är det förmiddag och första dagen i Trollhättan nu på ett tag. Sitter här framför datorn och surfar lite och dricker såklart min morgonkopp med kaffe, mums! Har tittat igenom jotexkatalogen och hittat superfina gardiner att ha här i köket. De heter Mora, och skulle lysa upp här och göra vårfint i vårat kök. Fanns även kuddfodral i moraserien som skulle göra pricken över i:et så jag tror att det snart kan hända att jag beställer hem dessa.

Jag gick nu in för att titta på gardinerna på jotex hemsida och hittade ett till par vårfina gardiner. Haha! Hm. Svårt val, vilken tycker ni?

Mora till vänster och Folklore till höger.


Imorgon skall vi städa bort julen här, det är dags nu. Efter nyår är det inte jul längre tycker jag, och man ser då fram emot våren så nu skall det snart bli vårfint här i lägenheten! :) Ska även matcha till med en löpare på bordet. funderar på en blå. Vad kul det är att göra om här lite snart!

Tågresa, Edsbyn-Trollhättan idag

Nu vet jag inte vart eller hur jag skall börja skriva. Det var ett tag sedan jag skrev, innan jul om man skall vara exakt och det har hänt lite grann. Har som ni vet firat jul hemma med familjen (underbar jul!) och den 28 december åkte jag och Ebba tåg upp till Edsbyn för att hälsa på Simon (som åkte till Edsbyn innan jul för att fira den med sin familj) och hans familj. Vi har umgåtts, spelat sällskapsspel, promenerat m.m. Har haft jättetrevligt där! De är så snälla och trevliga. Jag och Ebba har även hunnit vara hos Maria och Freja och hälsat på. Tagit fikor, lagat mat, umgåtts och pratat såklart :) När jag och Ebba kom till byn måttes vi av ett härligt snölandskap och -20 grader. Det har varit både -20 och ner till -7 grader under vår vistelsevecka i byn. På nyår var jag och Simon bjudna till Lillbogården (Edsbybackens lokal) och var där med ca 20 personer till. Kände faktiskt nästan igen alla, utom några! :)

Idag 04.40 åkte jag, Simon och Ebba tillbaka till Trollhättan. Tidigt skjutsade Eva oss till busshållplatsen och sedan började vår färd neråt. Redan gick bra och smidigt och vi var framme i Trollhättan vid 13.30. Sedan vi kommit hem har vi packat upp, tagit en runda på stan (handlat då det var nästan absolut tomt i kylskåpet haha), duschat (extra länge) och bara tagit det lungt. Inatt slår jag vad om att ingen kan väcka oss, vi kommer slockna som två stockar! 

Nej nu blire lite tv-spel, och tv här. Myskväll med andra ord! Hoppas ni har haft en alldeles bra tisdag och början på det nya året!

/Ann-Charlotte