Helguppdatering

Då var det ny vecka igen och dags för ännu en vecka med statistikplugg :). Jag kan meddela er att det tyvärr inte blev någon tripp till Arlanda. Orsaken att vi skulle dit var p.g.a. att min familj ska få hem en ny hund. En hund från ett hundcenter i Spanien. En hund som hittades utanför hundcentret och som var hemlös. Det är en valp drygt 6 mån gammal och hon är en chihuahuablandning men vi tror även det är shetland sheepdog i henne men vi vet ej. I lördags skulle en volontär flyga hem några hundar men det som var osäkert var att det ena av de två flygbolagen var hårda med att hundarna skulle flygas i varsin bur och inte dela med någon annan. Nu hade föreningen chansat och lät några mindre hundar dela bur två och två vilket inte gick såklart, vilket vi förstår och tycker de kunde ha planerat bättre. Vi blev ombedda att stå klara kl 07 på lördagmorgonen och vänta på besked om vår hund hade checkats in eller inte. Vi tycker synd om hundarna och hoppas inte att de fick lugnande eftersom de skulle hem till hundcentret igen. Nu ska de höra av sig i början av veckan för att se när de kan flygas till Sverige nästa gång. Nu hoppas vi och kommer säga till dem att de inte får göra såhär mer. Mest för hundarnas skull som får onödig stress..

Eftersom vi inte åkte till Arlanda tog vi en tripp till Torp på lördagen, tog en långpromenad med hundarna och hade sedan en liten "kräftskiva" på kvällen och umgicks hela familjen :) På söndagen var det pysslardag. Vi städade bilen både ut- och invändigt, jag hjälpte mamma att måla tre sidor av andra stryket på fasaden, pappa gjorde ny vägg där altandörren i köket varit m.m. Det var en mysig familjehelg!

Idag är det eftermiddagsföreläsning mellan 13.15-15.00 och dagens kläder blir en nyinköpt skorjta från lindex, leggings från vila, klocka och vita converse till det sen. Ha en bra måndag på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback