Tentavecka

Då var helgen redan förbi och vi har nu kommit in i tentaveckan. Den ser ut som följande: På onsdag kl 13-18 är det salstentamen i Externredovisning C. Torsdag kl 10-11 är det muntlig redovisning av vår miniuppsats (ett moment som endast skall vara träning inför examensarbetet) och på fredag kl 13-18 är det salstentamen i Internredovining C. Jag har bestämt mig för att klara dom! Kom igen nu Lotta!! Har inte längre tid att sitta här, dags att börja plugga :)

Hoppas ni får en alldeles jättetrevlig dag!

Plugg, plugg, plugg

God kväll på er! Här är det plugg, plugg, plugg som gäller dygnet runt fram till nästa vecka :) Nu har slutspurten börjat. Nästa fredagkväll är de båda tentorna skriva och den muntliga redovisningen är avklarad. Häääärligt!

Imorgon åker jag, Simon och Ebba till Ödeborg och stannar till lördag kväll. Mamma fyller 46 år imorgon och på fredag och lördag är det jobb för min del som gäller :) Det skall bli roligt att Ebba får träffa sina vänner i Ödeborg och få leka av sig en hel del. Man ser riktigt hur hon trivs när vi alla är samlade :)

Hoppas ni har en alldeles trevlig onsdag!


Melodifestivalkväll

Ikväll slår jag, Simon och Ebba på en mysig kväll med melodifestivalen! :) Middagen är äten, cheesecaken är precis klar och står på svalning och Simon laddar upp melodifestivalkvällen med några öl och bandy på tv :) En helt underbar lördag med andra ord!

Cheesecaken står på svalning och hallonen tinas upp


Den här radion fick jag av Simon i julklapp. Älskar den! Imorse spelades melodikrysset :)

Perfekt pluggdag

Hej och godmorgon/förmiddag på er! :) Ja som de flesta redan påpekat så har det ju kommit lite snö under natten. Det passar jättebra att vara inne och tentaplugga en sådan här dag och det finns inget dåligt samvete om att man "måste" passa på att vara ute medan det är fint väder. Det existerar inte just nu :)

Igår premiärtränade jag efter influensan som överaskade och hälsade på mig för ca två-tre veckor sedan. Passet var riktigt härligt!

Nu ska jag äta upp min frukost, dricka en kopp kaffe och sedan sätta igång med externredovisningen. Hoppas ni får en riktigt bra torsdag!

Såhär ser det ut i Trollhättan denna morgon

V.10

Ny vecka och nya tag! Nu ska jag bege mig till högskolan för att vara på en föreläsning i externredovisning C. Efter föreläsningen ska jag och Sofia arbeta med en del grupparbeten som skall in de kommande veckorna. Trevlig måndag på er! :)

Dalslandstripp

Sådär, då har jag duschat, varit ute med Ebba på en morgonpromenad samt ätit frukost. Nu sitter jag här med en nykokt kopp kaffe och skall snart ta och packa ner det sista. Om en stund åker jag och Ebba till min familj och stannar där till imorgon kväll. Jag skall nämligen jobba ett pass imorgon och tänkte passa på att åka dit idag för att umgås lite :) Simon är i Göteborg under dagen. Han fick ett ryck och ville åka dit, strosa runt i stan och se sig omkring och bara vara. Han är för skön min sambo!

Ebba för en stund sedan. Hennes absoluta favoritplats att spana ifrån! ser ni märkena på rutan bakom henne? Hennes nosavtryck börjar sprida sig till hela rutan så det är snart dags för mig att putsa fönstren hihi.


Vill passa på att önska er en otroligt trevlig helg!

Tentaplugg

Hej och god eftermiddag! Även idag är vädret helt underbart ute. Eftersom vädret är så härligt kan jag inte motstå att vara ute trots att jag har mycket att plugga. Läste en stund på förmiddagen och sedan tog jag en paus genom att sätta mig ute på balkongen en sväng med nyllet i solen :) Så jäkla härligt! Nu har jag fått ännu mer energi till att plugga och skall ta och sätta igång med en gång. Vill önska er en fortsatt trevlig torsdag!

Har paxat hela vardagsrumsbordet med mina pluggrejer hihi och bredvid mig har jag en mysig Ebba som ligger och sover :)