Fredag kväll

Fredag kväll nu. En lugn tvkväll blir det! Provade föresten det argentinska vinet Raza och måste säga att det var supergott!
Plockat fram en skål med cheeseballs och ikväll blir det bara tvmys i soffan! hihi. Mysigt nu när det rullar mot vintern också då det är extra mysigt att vara inomhus!


Kommentarer
Postat av: Mia

Ja fullt upp i helgen, men det är bara bra tycker jag :-) Roligt att ha något att göra. Det var jättetrevligt igår på kalaset, dom andra åkte hem strax före 19:30 men jag stannade kvar och så vart det så att Nettan öppnade en vinflaska och så vart det att jag stannade kvar på ett glas och vi satt och pratade om mamma och om allt möjligt, sen skulle Freddan och Nettan äta och frågade om jag ville ha mat, så då stannade jag och åt :-) Kom hem vid 00:30 tiden. Trevligt var det. Mysigt att sitta sådär över ett glas vin och bara prata. Trivs bra hos Freddan och Nettan. Ja de ska bli jättekul att du kommer och hälsar på ikväll, det går bra att du kommer vid 17tiden, kanon! Nu ska vi ta en promenad sen slappa i soffan med film. Ses sen. Kram.

Postat av: Mia

Gu vad fint de blivit här i din blogg :-)

2008-11-08 @ 16:08:11
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback