Dem man älskar

Har precis kommit ur duschen och ska om en liten stund hämta mamma på jobbet. Stackarn försov sig imorse så jag fick köra henne in. Härligt att vakna innan 8 idag! Jobbar kväll senare. Ett litet pass mellan 16.00-21.12.

Just nu längtar jag efter min kära pojkvän. Vi har snart varit borta från varandra i 5 veckor, men han kommer hit den 12 juli när han går på semester. Ska bli hur roligt som helst att få träffa honom igen efter flera veckor utan varandra. Tänk vad man kan sakna de man älskar. Det gäller att inte ta någon eller något för givet, aldrig! Uppskatta alla och allt du tycker om.



Nej nu ska jag klä på mig och åka. Trevlig onsdag på er


midsommardag

Oj vad dagarna har svischat iväg! Har redan jobbat min femdagarsvecka och är nu ledig i två dagar. Ska faktiskt bli riktit skönt! I torsdags (dagen innan midsommar) jobbade jag 10-19 och det var riktigt roligt att jobba en dag då ALLA handlar :)

Nu har även renoveringen av mina föräldrars hus kommit igång. De har nyss köpt det och nu är renoveringen i full gång. Just nu är det toaletten som är under total renovering. Tar bilder under loppets gång men tänkte inte lägga upp något förrän allt är klart så att man får se skillnaden. Toaletten ska bli helkaklad och shohoooo säger jag. Kommer nog bli HUR fint som helst när det är klart. Svart och vitt, spottlights i taket. Heja mor och far!

Nej nu ska vi börja grilla och jag ska njuta av den härliga kvällen. Vilket strålande väder! Vilken midsommar.

Ledig dag

Idag är jag ledig för att sedan jobba tisdag-lördag över midsommar. Ser faktiskt rikigt fram emot det :) Men idag har ju som sagt varit ledig och dagen har varit väldigt givande. Pappa är i Kungsbacka och jobbar igen (som han gör varje vecka), och mamma jobbar 9-16 idag. Jessica gör ärenden så det är bara jag, Rickard och hundarna hemma.

Idag har jag suttit/legat ute i solen och läst och bara njutit av den friska sommaren. Ahhhh så underbart! Tankarna sprir runt handlingen i boken, solen gassar och hundarna njuter lika de också. Jag säger bara: Hej underbara måndag!




Nyss var jag och hundarna + Rickard och hans kompis varit på en promenad. Nu kokar jag kaffe till mamma kommer hem. Vi (jag, mamma, Jessica, hennes pojkvän Simon och mormor) brukar nämligen sitta i trädgården för att tjöta och dricka en kopp då det är finväder ute. Mums!

Det kungliga bröllopet

Snart är det dags att bänka sig framför TVn en stund för att kika på när Viktoria och Daniel ska gifta sig. Dock hinner jag bara se en stund men jag hinner iallafall se lite och det är huvudsaken :) Ska ni sitta och titta när Viktoria och Daniel blir man och hustru?



Det är en halvtimma kvar, så innan jag ska bänka mig framför TVn en stund får det bli lite läsning i boken som är skriven av Sophie Kinsella.

Ny mobil?

Håller på att leta efter en ny mobil men vet inte vilken. Har ni några tips? Jag vet att det iallafall inte blir en Iphone. Har bestämt mig för att fortsätta med ännu en sony Ericson, men vilken? Min förra Sony Ericson har gjort sitt och får nu ersättas av en ny Sony :)

Jag funderar på denna sak, vad tror ni?


Sköna fredag

Hallå!

Det är fredag och idag är jag ledig. Pappa är hemma och ledig och mamma jobbar kväll (14.00-21.12). Imorgon jobbar jag lördagkväll (16.00-21.12) för att sedan vara ledig både på söndag och på måndag. I helgen är jag och Jessica Rickard- och hundvakt då mamma och pappa ska ner till Göteborg för att bl.a. beställa kakel till badrummet (snart ska huset börja renoveras - mamma och pappa köper huset idag!) och sedan åka vidare till ikea m.m. Senare på kvällen åker de till Tjörn för att hälsa på mammas vän Annika och hennes sambo Danne (de ska grilla och sova över en natt). 

Åh vad jag njuter! Vädret är härligt (suttit ute i trädgården både i onsdags och torsdags i solen och njutit med fika, familjen och en bra bok). Jag och mamma har tagot långpromenader med hundarna och ja finns det något härligare?

Här kommer lite bilder på Ebba och Gucci tidigare i veckan. Tror att även de uppskattar att få vara ute mycket i detta härliga väder :)







Göteborgstripp och ledig dag

Det är tisdag och idag var det ju dags för mig, mamma, mormor och Rickard att åka till Göteborg. Härlanda begravningsbyrå var målet, och dit kom vi. 50 min innan mötet. Gott om tid, härligt! Vi slapp köer i tingstadstunneln och dessutom körde vi heller inte fel - bara en rund-om-sväng på drygt 1 km :) Väl där gick vi på tempo en stund och köpte en varsin glass när vi stod och väntade. Vi väntade på min gammelfarfar (mammas farfar, 94 år gammal) som också skulle vara med på boupptäckningen. Medan de var på begravningsbyrån pysslade jag och Rickard med annat. Vi satt i solen och pratade, spelade nintendo DS m.m. Vad roligt man har med sin lillebror! Hihi. Efter en timma var de klara och vi åkte direkt hemåt, men via Bäckebol (mcdonalds) och åt. Kom hem vid halv två och då cyklade mamma till jobbet direkt. Jag, mormor, Jessica och hundarna var ute i solen en stund och vid 14 tog jag, Ebba och Gucci en långpromenad i det strålande vädret (Tog tyvärr inte med mig kameran, men ska bli bättre på det!). Efter promenaden satte jag mig i trädgården för att läsa en bok. Hundarna låg och sov gott på gräsmattan.

Ja, jag har haft en alldeles härlig ledig dag idag! :) Nu äre dags att laga lite middag. Men vet absolut inte vad jag ska laga till mig och Rickard. Hm.



Härliga söndag

Oj vad tiden bara svischar förbi! Har redan jobbat fem av mina 6-dagar-i-rad-vecka och gör min sista imorgon (07.00-14.00) för att sedan vara ledig en dag. På tisdag när jag är ledig ska jag, mamma, mormor och ev. lillebror Rickard ner till Göteborg. Jag är bara chaufför då mamma ska på boupptäckning eller vad det kallas. Hennes och Mickes farbror gick bort för ett tag sedan.

Söndagen bjuder på en lugn dag :) Jobbade 09.42-15.00 och har sedan dess tagit en härlig promenad med hundarna, läst och sovit lite middag. Har även ätit middag och ska nu bara ha en lugn kväll hemma med familjen. Så mysigt! Mamma jobbar kvällen men kommer hem vid 21.30.

Dags att förflytta sig till de andra, som tittar på tv. Tjingeling!

Uppdatering från Dalsland

Jag har inte alls varit bra på att blogga sedan jag kom hem till Dalsland där min sommar kommer spenderas hemma hos min familj. Dels har jag jobbat en del och dels känner jag att jag inte haft "tid" att sitta framför datorn dessa fina dagar. Familjen har umgåts och gjort diverse aktiviteter att bloggandet har kommit i kläm. Ska se till att iallafall uppdatera lite då och då och fota under sommaren :)

Igår och i förrgår tog jag, mamma och hundarna en jättefin och mysig runda här runt ödeborg (vi räknade på att den var runt 5-6 km). Vi kom båda fram till att vi ska prova många av vägarna vi såg på vägen (grusvägar med skog om sidorna - så mysigt!). Det är så härligt att promenera med hundarna i fina miljöer och njuta av sommaren. Ahhh!

Imorgon börjar min 6-dagar-i-rad-arbetsvecka. Jobbar onsdag-måndag, ledig nästa tisdag och sedan jobb på onsdag nästa vecka igen. Här är det full rulle hihi. Kul att man trivs så bra på konsum :) Både chefen, arbetskamraterna och kunderna är så gulliga! Och nu börjar tyskar, holländare och diverse andra turister dyka upp. Kul med lite liv i Färgelanda!

Ha en fortsatt trevlig tisdag på er! :)

Underbara väder!

Åh har jag sagt hur mycket jag tycker om att vi går mot sommar? Att kunna ha på sig shorts och linne, eller en somrig klänning.

Imorse vaknade jag till strålande sol och tvåsiffriga plussiffror på termometern. Det är så underbart fint ute! Alldeles lagom varmt och härligt :)

Termometern stod redan på 22.2 plusgrader när jag tittade på termometern för bara några minuter sedan (8.20 och inte 7.02 som står på - klockan på termometern stämmer ej).


Nu ska jag äta lite frukost (två ostsmörgåsar med ett glas möjlk till) och sedan dricka en kopp kaffe för att sedan bege mig till högskolan för en tentapluggdag med sofia.

Hoppas ni får en alldeles strålande tisdag :)