Torp

Idag hade jag klockan på 8.30, och klockan 9.45 åkte jag och mormor ner till torp. Hon skulle nämligen möta Peo där och även köpa en sladd till hennes nya telefon. Jag passade då på att kvista iväg till Böcker&blad för att titta på deras utbud nu under bokrean (har ett presentkort på 200 kr som jag fick av rektorn på studenten). Jag hittade två böcker, "sluta kämpa - börja leva" med Sanna Ehdin och "Bli en vinnare av kognitiv coaching" av Eva Rusz. Se om man får nå bra tips, tycker om att läsa om inre harmoni och att vara nöjd som den man är :) Sedan tycker jag om att ha mål i livet och boken "att bli en vinnare" verkar handla mycket om att följa sina mål utan att de rinner ut i sanden. Skall bli intressant att se hur böckerna är! Synd de inte säljer "den självläkande människan" av Sanna Ehdin längre, har letat i många bokaffärer. Hoppas man har turen att springa på den någon gång. Efter lite bokköp och strosande i affärer (hittade förresten kavasakitygskor som jag vart grymt sugen att köpa, men skall fundera ett tag) gick jag till mormor och Peo som satt och fikade. Mormor bjöd på fika, så en ost&skinksmörgås satt fin fint :). Efter fikat blev det hemfärd.

Nu skall jag och Jessica ta en liten promenad med valparna, blir bara en kort för Rickard har en kompis här, sköna Theodor!

Och vet ni? Snart kommer pappa hem efter en arbetsvecka i Kungsbacka, alltid lika roligt hihi! Jag säger bara tummen upp för helg!

Trevlig helg allihop!
/Ann-Charlotte

Bostad

Eftersom jag är en tänkare, så har mycket tänkande gått åt till bostäder idag. Ja på förmiddagen tittade jag och mamma inne på http://www.hemnet.se/ på olika bostadsrätter. Ja man satt och funderade och tänkte att : En dag skall jag också köpa en sådan fin lägenhet! En sådan man bara drömmer om helst. Den behöver inte ligga på kungsportsavenyn i Göteborg, utan det är själv lägenheten som man måste dreggla åt, självaste planlösningen!. Man sätter upp massa bilder i huvudet om hur man vill att sin lägenhet skall se ut, vilka färger, möbler, detaljer osv, och jag älskar att fantisera om detta! Jag menar, efter jag utbildat mig och faktiskt fått ett jobb med fast inkomst, då skall jag se till att köpa mig en fin lägenhet! Det kommer ta ett par år, men det är det som är själva tjusningen. Vägen dit är den som är rolig, för vet man vad som komma skall så kämpar man mer än gärna! Det är så roligt med mål här i livet och efter att ha klarat målen belöna sig med något man verkligen vill!

Här hittade både jag och mamma en favorit, en lägenhet båda föll för (titta främst på planlösningen, sedan är inredningen bara ett plus). Den är lite stor för min smak då jag vill börja med en lagom stor men en sådan lägenhet skulle jag inte ha tackat nej till! Snyggt att de har blandat modernt med gammalt :)

Här är en liknande lägenhet på samma område (heden, Göteborg) Verkligen i min smak! Liknande lägenhet har jag inte sett! Supersnygg.

Nu måste jag kvista in till Färgelanda en sväng och hämta mamma som slutar 21.12. Får titta på fler lägenheter senare och lägga upp fina fräscha i min stil. Åhh vad roligt att drömma sig bort ibland :) Tänk att det faktiskt kan bli verklighet en dag? Men den dagen måste komma när det känns rätt!

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
/Ann-Charlotte

Judoträning

Ja nu är man hemma från Färgelanda igen men skall snart kvista iväg för idag skall rickard testa på Judo :) Kul att se vad den lilla akrobat till lillebror tycker om detta efteråt!

Nu skall jag leta fram ett par oömma kläder och sedan hämta Rickard som är hos Oskar, tjingeling på er!


På glatt strålande humör!

Åh ännu en morgon man vaknade upp till med solsken på himlen och ett antal plusgrader :) Hade klockan på 8.30 men drog mig i en hel timme! Men skönt var det. Mamma hade nyss kommit hem från att ha lämnat Rickard på skolan och lekt av Bamse med en annan unghund vid namn Bianca. Han ligger här i vardagsrummet helt slut nu. Har nyss käkat god frukost och sitter framför datorn och surfar med en kopp kaffe, superhärligt! Under frukosten tittade jag och mamma efter nya recept och hittade massa smarriga att laga, bl.a pastarätt, baconsallad, efterätt osv. Mums!

Nu skall jag se till att plugga en liten stund, behöver det nu. Tror det lutar åt naturkunskap, men man blir lite sugen att ta upp matteboken istället. Får se, plugga måste jag iallafall göra!

Ne nu har jag druckit upp koppen med kaffe och skall kvista iväg att borsta tänderna, ja jag är så pedandisk med dem! Borstar minst fem min och måste överallt, minsta lilla plats. Därav har jag inte haft tandsten på flera år och hål, jag kan knappt stava till hål, vilket jag är otroligt glad över! Tänderna skall man vara rädd och ta hand om, eller ja hela kroppen skall man vara rädd och ta hand om skulle jag vilja säga :).

Hoppas alla får en trevlig onsdag! Borsta tänderna var det ja.

Tisdagkväll/natt

Nu har det blivit lungt i huset, både barn, hundar och snart alla "vuxna" sover, om man nu kan kalla oss det haha! Ja mina föräldrar är verkligen ungdomliga av sig måste jag säga, och det är jätteroligt! Tisdagen har varit en väldigt härlig dag med mycket lugn. Åkte in till Färgelanda idag en sväng och passade då på att springa till bibblan en sväng för att hitta en bok om Ernest Hemingway och den jag fann verkar vara jättebra. Det är en annan författare som har skrivit om Hemingway, tummen upp! Då vet jag vad jag skall göra på hemvisiten, alltså skriva klart talet.

Nu är jag trött och skall bara ut en sista sväng med valparna innan läggdags. Skönt! Vill inte sova lika länge som jag gjorde imorse, fy alldeles för länge! Hade klockan på 9 men drog mig till 10.30. Måste även plugga mer också, speciellt naturkunskap! Jag skall göra ellära med pappa och visade honom frågorna, där en fråga råkade vara "beskriv hur en generator fungerar". Pappa började direkt att diskutera och sa att han skulle klyva en elmotor på mitten och berätta om den, och dessutom fördjupa oss i om man övervarvar den eller något sådant i den stilen, kommer inte riktigt ihåg då jag är så kass på ellära. Tja det lät som att detta verkligen var pappas ämne :) Kommer sitta med stora öron och lyssna! Kul att han vill vara med hihi.


Ne nu är det dags att runda av surfningen, stänga av datorn och gå ut med valparn för att sedan krypa ner och sova.
Godnatt på er alla!

Fettisdagen

Ja det är det idag, och självklart måste man ju äta en semla då! Men vet ni vad? Jag har redan ätit tre stycken, bara iår hihi! De är så himelskt goda, det och mjölk till, eller kaffe! Nam nam. Vid 13.30 skall jag och mormor in till Färgelanda en sväng och göra lite ärenden och sedan handla och då blir det semla ner i kundkorgen såklart! Åhh gott gott. Mamma slutar kl 14.00 på konsum och det passar perfekt att åka in då så hon slipper cykla hem.

Nu om en alldeles liten stund så fort jag druckit upp min kopp kaffe skall jag och Bamse på långpromenad i det strålande fina vädret :) 3 plusgrader ute och solsken, vilket väder!

Nu längtar man verkligen till vår och sommar, och efter det börjar man förhoppningsvis på universitet/högskola! Åhh vad livet leker säger jag.

Ne nu skall jag ut med Bamse sedan in till Färgelanda. Ha en trevlig fettisdag :)
/Ann-Charlotte

Kvällstrött

Ja, det är vad jag är, kvällstrött. Härligt tycker jag att lägga sig i någorlunda tid och stiga upp vid 8-9 snåret på morgonen. Ja det är faktiskt helt underbart :) Usch för att sova bort hela dagen! Blir så stressad då och får dåligt samvete över att ha sovit bort halva dagen. Den vill man ju ta vara på så gott man kan. Tänk att man ändå sover bort en tredjedel av sitt liv? Det låter hiskeligt mycket, men samtidigt är ju sömnen så viktig! Varför måste vi sova så mycket? Räcker det inte med typ inte med fyra timmar eller något liknande? Det skulle jag tycka var perfekt :).

Ikväll har det inte hänt mycket mer än att jag umgåts med mamma vilket förövrigt är jättetrevligt :) Massa prat om allt möjligt och så blir det mycket skratt hihi. Speciellt mycket skratt då hundarna är så roliga! Leker, leker och leker, hur sköna som helst. Nu är det strax läggdags. Skall surfa lite grann och sedan ut med två valpar innan jag lägger mig (de ligger just nu som döda sillar och sover som små söta stockar).

Här kommer lite bilder som jag tidigare lovat.

Ja även Bamse är kvällstrött :).






Ebba stortrivs :) De leker alla så otroligt bra och har verkligen roligt. Brottas, springer, hoppar, drar dragkamp m.m. Ja man kan inte annat än att bara le! hihi.

Godnatt nu alla och sov gott!

Ödeborg

Som sag åkte jag hem till Ödeborg i fredags och resan gick jättebra och lungt! Vi stannade i Falun, Hallsberg (hälsade på Lotta potta en snabbis :)), Mariestad och sedan hemma. Kom hem vid 17.00 tiden och hela kvällen blev det till att umgås och prata med familjen. Mamma slutade 21.12 den kvällen så jag, jessica och valparna kvistade in och hämtade hemme. Gick och la oss runt 00 tiden. Valparna sov inne hos mig, och kommer jättebra överens!

På lördag morgon pep klockan 06.00. Jag, mamma och Jessica klev upp och 07.15 åkte vi tre plus valparna ner till Göteborg. Vi åkte först till Sibell och sedan till Sisjön i Mölndal där mammas vännina är butikschef över en zooaffär. Där hittade jag ett vintertäcke till Ebba och en massa tuggben och hundgodis med alger på och som tydligen är bra för tandköttet, tummen upp för det! Köpte även en ny mascara i Mölndal. Eftersom att mamma skulle arbeta kväll den dagen kvistade vi hemåt redan vid 11.30 snåret och var hemma vid 14. Sedan kom snöovädret på kvällen ! shohooo, tyvärr smalt det bort lika fort igen..

Igår var en ren umgåsdag och även faster Madde som bor tre mil öster om Göteborg kom hit och hälsade på under dagen, jättetrevligt! På kvällen tittade vi på film och dunstade i säng runt 23 tiden.

Idag är det måndag och pappa har åkt ner till Kungsbacka för att jobba. Jag steg upp vid 8.40 och har umgåts och varit ute med småvalparna ute på banvallen. De är så roliga att titta på då de leker så bra! Lovar att lägga upp bilder senare på både Ebba, Gucci och Bamse :) Nu kom mormor över och fika står på schemat!

Ha en trevlig dag allihopa, det skall då vi ha kan jag lova :)
/Ann-Charlotte

Utmaning

Utmanad av Maria :). Såhär går utmaningen till:

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du: Ann-Charlotte
2. Ett ord på fyra bokstäver: Alla
3. Flicknamn: Alicia
4. Pojknamn: Abbe
5. Yrke: Advokat
6. Färg: Aprikos
7. Klädesplagg: Anorak
8. Mat: Abborre
9. Sak i badrummet: Ansiktscreme
10. Plats/stad: Arvika
11. En orsak att vara sen: Alltid morgontrött
12. Något man skriker: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
13. Film: A lot like love
14. Något man dricker: Apelsinjuice
15. Band: Abba
16. Djur: Anka
17. Gatunamn: Asperögatan i Göteborg.
18. Bil: Audi
19. Sång: Alla vill till Himlen med Timbuktu
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Amerikansk fotboll

Dags att anta utmaningen för alla er som har lust och vill :) Lite smårolig och lite hjärngympa på samma gång!


Resdag

Sitter nu framför Simons dator då min är nerpackad. Har granskat smhi:s väderprognos nu och det ser hyfsat bra ut. Det snöar tydligen neråt men det verkar avta mitt på dagen. Om det kommit mycket, hoppas plogbilarna varit ute! Jag är alltid nervös innan jag skall köra såhär långt ensam. Det krävs ju ändå rätt mycket av en. Man kan inte byta förare och så är jag själv på att köra och tänka i alla trafiksituationer, men samtidigt är det mysigt att åka långt. Jag kör väldigt lungt, det gör jag alltid, och är mycket noggran med att ha långt avstånd till bilen framför, speciellt nu på vintern. Det skall gå bra, och bra att jag är lite nervös, det gör att man kör ännu bättre!

Nu skall jag kila till köket och äta lite frukost, sedan dricka en kopp kaffe och efter det skall det börjas lasta ut i bilen. Två resväskor, en stor, en kabinväska och sedan två, tre påsar med bl.a. skor i, Ebbas grejer m.m.

Hoppas ni får en trevlig dag och trevlig resa för er som skall göra det! :)


Packat och snart klart!

Ja det är precis vad det är alldeles snart. Tror jag, ska jag väl säga :) Måste tänka noggrant igenom om det är något jag glömt packa ner. Nu är det mesta nerpackat, bara det som skall användas ikväll/imorgon är ännu inte nere, men det tar jag imorgon. Men jag skall skriva en lapp så jag inte glömmer!

Ebba ligger här bredvid i soffan och myser och det ser så mysigt ut att jag alldeles strax efter detta blogginlägg också skall mysa ner i soffan bredvid henne framför "du är vad du äter". Efter det blir det lyxfällan och ja efter det, ja då slutar i princip Simon, shohoooo :). Ikväll blir det till att ni vet umgås sådär extra extra! vi ska ju trots allt vara utan varandra i tre veckor. Samma gäller Maria och Freja, utan dem i flera veckor. Ja jag kommer sakna er! Men hemma blir det röj, alltid någon hemma och det skall umgås till tusen :) Pappa kommer också hem imorgon (jobbar i Kungsbacka på vardagarna), så helgen bjuder på massa kul hemma. Ja redan på lördag skall vi ner till Göteborg en sväng, trevligt!

Nu blir det mys i soffa nett tag! Hoppas ni har en trevlig torsdagkväll.
/Ann-Charlotte

torsdag förmiddag

Nu är jag hemma igen efter matteprov imorse. Jag satte mig i klassrummet väldigt fokuserad. Tänkte på alla steg och förenklingar som skulle komma på provet. Lina gav mig provet och första delen gick bra (tror jag). Andra delen gick trögt till en början efter en del mattetänkande lossnade ett sätt efter det andra och när jag lämnade in provet kändes det som ett vg, skall bli intressant att snart få höra resultatet. Jag blir alltid lika överaskad då jag inte vågar hoppas/tro på något speciellt :) Visst är det kul att längta efter ett resultat? Speciellt om det är ett positivt sådant!

Efter skolan stack jag till ica för att inhandla lite mjölk och bröd. Har nyss skickat ett mejl till svenskläraren om att jag inte skall hålla tal ikväll. Typsikt, jag som brukar plugga på men nu kände jag att jag inte var förberedd och jag kan inte hålla tal utan att vara 110 procent förberedd. Jag är en sådan som avskyr att ha papper utan talar av erfarenhet av det jag läst. Jag känner inte att jag läst på tillräckligt om Ernest Hemingway (det finns också få internetkällor) så jag skall passa på att gå till biblioteket i Färgelanda för att se om de har bra litteratur om honom. Så får det bli, det känns bäst att göra så. Blir en del plugg under hemvistelsen men det får allt gå. Jag är bättre på att plugga här då jag är mycket mer ensam än hemma (där finns alltid någon hemma och vi är så sociala av oss), men jag måste ha självdisiplin nu!

Ne nu skall jag umgås med Simon nu som om några timmar cyklar till jobbet :). När han jobbar så skall det packas, packas och åter packas här, med andra ord en trevlig kväll :) Skall även leka med Ebbabus, shohoo.

Ha en riktigt trevlig dag alla!
/Ann-Charlotte

Matteräknandet

..Gick bra ikväll. Satt med repetitionerna och gjorde även ett gammalt prov på algebra. Det känns som att jag faktiskt hunnit bli redo till imorgon :) Dock känner jag mig inte redo med talet som jag också tänkt göra imorgon kväll. Får se under dagen hur det blir med det. Måste packa imorgon också, tre veckor betyder mycker packning och när jag nu tar bilen ner, ja då är typ halva lägenheten nerpackad haha! Man får väl passa på om man ändå har plats, eller hur? Jag menar, det där sällskapsspelet eller den extra klänningen ifall att? Ja sådana "ifall att" kommer alltid med som extra bagage när jag tar bilen. Men tänk om "ifall att" blev av därnere, vad glad man blev att man just tog med det sällskapsspelet eller den klänningen då :)

Nu är jag jättetrött! Sängen ser så inbjudande ut att det faktiskt lutar åt att gå och lägga mig nu. Simon är så snäll  och går ut med Ebba en sista gång innan han går och lägger sig, snälling till sambo jag har!

Nej nu skall jag krypa ner och sova några timmars skönhetssömn för 06.30 piper klockan imorgon och prov stå på schemat.

Coolt foto på Ebba taget av:
Melinda.

Ebba ser helt galen ut haha. Mitt försvar till varför hon ser så galen ut är att hon leker med en annan valp och är så upp i varv och leksjuk! Sköning :)

Rolig onsdag!

Dagen idag har varit jättetrevlig! Vid 09.30 kom Maria hit och efter lite ärenden på byn gick vi och simmade i en halvtimma. Jättehärligt såhär på förmiddagen! Borde göras oftare. Efter simning åt vi lite lunch (man blir ju jättehungrig efter en simtur) och fikade efter det (hade kvar princesstårta sedan igår hihi) och pratade om allt möjligt kul som går att prata om :) Vi räknade även lite matte och lagade på eftermiddagen middag. Lax, potatis och ärtsallad haha. Ärtsallad med lite gurka och touch av avokado som Maria sa ;), men gott var det! Vid 18 gick Maria till skolan för att ha matteprov och hon klarade provet så jag måste gratta henne! Grattis Maria, du är grym! :) Visst är känslan efter att ha klarat ett prov underbar? Man blir så varm och glad inombords och får bättre självkänsla :). På tal om prov så skall jag också ha matteprov imorgon på morgonen. Skall sitta nu ikväll och kika igenom och repetera.

Vet ni? Jag har även inte packat ännu. Jag som brukar vara så tidig på detta. Hur kan det komma sig? Tror Simon är trött på att ha en stor liggande resväskan mitt på vardagsrummet i cirka en vecka. Det blir ju dessutom svårare om man också hinner städa innan man åker hem.. haha! Men imorgon måste jag packa klart, för på fredag morgon börjar bilresan :)

Nu är det matte som står på schemat!
Tack för idag Maria!

17 februari - min födelsedag

Ja idag fyller jag faktiskt 21! Ett år över tjugo och nio år kvar till trettio, alltså fortfarande väldigt ung. Jag kan inte dra en konkret gräns vid "gammal" men när man tar pensionen så börjar man bli äldre, visst kan man säga så? Och eftersom det är minst 44 år kvar till pensionen så låter mina ynka 21 som en liten barnrumpa hihi, precis så jag vill vara änsålänge. Nejdå, har allt börjar betala räkningar och städa sin egen lägenhet, tvätta osv. Ja leva vuxenlivet helt enkelt. Har även hunnit med att jobba ett år som också är ett vuxentecken. Ändå är jag mammas och pappas dotter, för pappa "lilla" dotter även om jag är deras äldsta :). Hur "lilla" är inte Jessica då? och Rickard?

Hur ser dagen ut idag?
klockan 09.05 har jag mattelektion och efter den ett pass med svenska. Efter skolan skall jag återlämna några böcker och sedan gå och veckohandla på ica. Hinner umgås med Simon en liten stund innan han sticker till jobber och på eftermiddagen tror jag Simons föräldrar kommer över en sväng och även Maria och Freja :) 16.00-21.00 har vi även tvättid, kläder som skall med och Ebbas filt skall bl.a. tvättas och så skall jag även plugga ikväll. En riktig nyttodag med andra ord :)

Förra året på min födelsedag (20 år), så stod jag en helt vanlig fredag på Allmoge och jobbade. Var glad att det var helg och fick en fin present på jobbet, tack skall ni ha! Men när jag slutade var jag helt ovetande om att mina föräldrar (som överaskat med att åka upp 55 mil) stod och väntade på mig när jag började cykla hemåt. Chock fick jag och tårarna sprutade :) Det tog flera sekunder innan min hjärna faktiskt kopplade att det var mina föräldrar. Det kändes så konstigt att se de i byn. Vi åkte sedan till Bollnäs där vi sov på scandic och gick ut och åt på kvällen :) vilken födelsedag det var! Jag vill fylla jämnt snart igen! haha.

Ne nu skall jag fixa iordning mig här och sedan kvista iväg till skolan. Hoppas ni får en riktigt bra tisdag allihop :)
/Ann-Charlotte

En vanlig måndag :)

Nu är det måndag, och för många är det också sportlov denna veckan, som exempelvis för Uddevalla :). Nästa vecka har de sportlov här i byn och det är just därför jag passar på att åka hem då. Även om vi komvuxelever inte har några lov så är det inga lektioner över sportlovet på skolan. Ypperligt att passa på att åka hem då! Stannar hemma i tre veckor :) Skall bli roligt att få träffa alla och fippla!

Idag har jag varit till Maria och Freja en sväng på eftermiddagen. Pratande en massa och räknade liiiite matte :) hehe. Ebba fick ett hundtäcke från granngården som Freja växt ur som satt jättebra henne. Bra om man skall vara ute nu på vintern en hel dag, exempelvis angla. Åkte hem vid 16.20 tiden och har suttit och fixat till mitt CV och skall till poch börja personliga brev nu ikväll. Skall även räkna lite matte då det är prov på tosdag. Hm ja så ser kvällen ut i stort. Simon jobbar eftermiddagsskift (14.12-22.24) och då passar det ypperligt att lägga sina lässtunder när han är på jobbet och umgås med honom på förmiddagen istället :).

Ne nu åter till det som skall göras ikväll!
Hoppas ni haft en trevlig måndag :).

Promenad, lunch, pluggande

Nu har vi kommit hem och har varit hemma drygt en timma. Det blev lax och pressad potatis och en lyxbuffé till sallad alltså :) Det var sallad, tomater, kikärtor, fetaost, majs, kronärtskocka, sparris och vitlöksklyftor, man kan inte annat än att säga mums! Och jag som även älskar mat :) Det finns inte mycket jag inte äter, och tycker ofta om att testa på nya saker.

Nu sitter jag här framför datorn och har börjat disponera mitt tal. Har fått fram en inledning och sitter nu med huvudtexten. Sedan behövs en "knyta ihop säcken" och få "publiken att komma ihåg det viktigaste" avslutning. Japp söndagens funderingar detta! haha. Skall snart lägga av och plugga för att umgås med Simon och Ebba ikväll :) Det är ju trots allt söndag! Förövrigt städar Simon toaletten nu hihi. skurar den ut och invändigt, och skinande rent.

Ne nu åter till det informerande talet.
Innan jag avslutar så måste jag tala om hur underbart vädret är idag!. Som sagt tog jag, Simon och Ebba en promenad till lillbo förut och hjälp vad soligt och härligt det var ute. Det var bara -3 grader och solsken så då fick vinterjackan hänga hemma och jag tog istället vårjackan som var perfekt idag!

Nu tillbaka till pluggandet. Trevlig fortsatt dag!




Trevlig Söndag!

Nu är det redan söndag, kan ni tänka er! Jag hänger inte alls med i farten av hur fort tiden går. Ändå har jag inga schemalgda dagar med proppfullt i schemat.. hm, kanske njuter man av livet och bara lever för stunden? :) Ja det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och då måste jag ha roligt 24 timmar om dygnet varje dag! Hihi.

Idag är det som sagt söndag och får våran del ser det ut att vara en riktigt lugn och trevlig söndag. Vid 12 tiden beger jag, Simon och Ebba oss ut på en promenad till lillbo, där vi är bjudna på lunch hos Simons föräldrar. Tror det skulle bjudas på lax idag :) Trevligt! Sedan på eftermiddagen måste jag sätta igång med svenskatalet om jag skall kunna tala på tisdag. Jag har inte ens tagit ut all fakta jag behöver och så skall jag strukturera detta till ett tal på 5 min! Inte mer och heller inte mindre. Prick 5 min! Läre tala tusentalsgånger och klocka mig för att få in hur fort jag skall tala, hur långa pauser, hur lång fakta osv. Det är svårt men utmaningar gillar jag som ni vet.

Nu har jag precis borstat ur Ebba som fäller som en dåre nu :) Ja hon fäller mycket för att vara så liten tycker jag haha! Har även hårat av hennes filt och hennes hårbädd. Känns skönt att få bort löst hår som virvlar omkring.

Dagen igår var jättetrevlig! Efter melodifestivalen (vilket bra startfält!) satte jag och Simon på en film, "Man on fire, som vi båda förövrigt tyckte var jättebra! Det var en Action/thriller för er som undrar. Filmen handlar om en yrkesmördare som får jobb som livvakt åt en liten smart flicka. Hon blir bortrövad och yrkesmördaren som hade fått livsgnista via henne skulle utrota alla som var inblandade i hennes kidnappning. Sedan får man följa honom och slutet är jättebra men känslomässigt! Ett filmtips absolut.  Vid 00.30 var vi så trötta att vi knappt hann lägga oss i sängen innan vi somnade!

Ne nu ska jag fixa iordning mig lite här och sedan surfa en stund innan vi går ut och går.
Ha en mysig söndag allihop!

Alla hjärtans dag också :)

Idag var jag och Simon till Bollnäs en sväng. Åkte 9.30 och kom hem vid 15 tiden igen. Bollnästrippen var jättetrevlig och vi fyndade en del också. Jag fick en ny hårfön av Simon i födelsedagspresent från björn axén :) Den gamla jag hade har gjort sitt för läääängesedan så nu var det dags att kassera den och få en ny. Dessutom har den nya en massa nya finesser som bl.a. är hälsosammare får håret. Tummen upp för detta! Simon köpte en ny resväska att ha till New York. Jag köpte en ny BH av märket salming. Den var superskön, en sådan Bh man skulle kunna ha på sig dygnena runt om det skulle vara så hihi. Mikrofiber tror jag hon sa att materialet var. Köpte även ett bakförkläde, ett måttband att ha i New York, godis m.m. Efter allt shoppande åt jag och Simon kinamat som ett bra avslut på en supertrevlig tripp till Bollnäs. Tre små rätter med efterrätt (friterad banan med glass, mums!),

Efter Bollnäs åkte vi hem till Simons föräldrar en stund, fick fika och åkte sedan hem igen :) Nu sitter vi här och skall snart börja plocka fram digestivekex, brieost, ett glas rött vin och lite annat gott att äta till melodifestivalen. En riktig myskväll med andra ord! :)

Hoppas ni också har en riktigt trevlig allahjärtansdag kväll! :)
Nu skall jag ut med Ebba.

Bollnästripp

Nu sitter jag och Simon med varsin kopp kaffe och surfar en stund innan vi skall kila ut till bilen för att sedan ta oss med den till Bollnäs. Simons far var så snäll igår och kom hit med en batteriladdare då bilbatteriet i volvon är kasst tror vi, eller så är det jag som missbrukar körningen med massa kallstarter och små körsträckor. Iallafall så står det i lägenheten nu fulladdat och inomhustemperatur :)

Igår var jag och händlade och som jag långt tidigare i ett inlägg skrivit så tittar jag ofta efter ekologiska grejer. Maria som jag umgås med gör också detta och vi har liksom smittat av varandra jättemycket och "redovisar" för varandra då vi varit extra duktiga och valt just en ekologisk produkt :) Igår köte jag ekologisk tacokrydda, trodde inte det fanns men tydligen! visserligen stank den gubbsvett (tyckte både jag och Simon) i början av stekningen men sedan så försvann den fräna doften. Tur var det för jag ville inte att vår lägenhet skulle stinka gubbsvett!

Men det här med ekologiskt? Hur mycket kan man lita på att det är ett bättre val? Vi konsumeneter kan ju egentligen bara hoppas på att det är sant, eller så kan vi också undersöka saken. Jag hoppas att livsmedelsaffärerna har koll på detta.

Nu skall vi dricka upp kaffet, och så nu kom svärfar förbi också :) Bollnäs strax!

Fredagkväll

Nu är det fredagkväll och jag och simon har nyss ätit god middag, nämligen tacos :), Nu blir det ännu ett halvt glas rödvin (ett spanskt vin denna gång) och lite digestive oliv med brieost till På spåret. Ikväll skall nämligen Filip och Fredrik vara med igen, shoho!

Ebba ligger här i soffan och biter på ett ben :) Lycklig över att matte och husse är hemma och myser med henne.
Nu åter till att plocka fram digestive och osten, sedan på spåret.

Trevlig kväll allihop! :)

Fredag den 13:de februari

Visste ni att det är fredag den 13:de idag? Inte för att jag är speciellt skrockfull men fredag den 13:de har man ändå i bakhuvudet. 


Maria var nyss hit och lämnade av några filmer och så anmälde vi till högskoleprovet, åh så kul det skall bli att få göra det en andra gång. Jag har fått för mig att mitt resultat kommer bli bättre denna gång men det vet man egentligen inte. Det sägs att andra gången man gör det så blir det bättre men vem vet, jag kan bara hoppas och förbereda mig så gott det går! I övermorgon d.v.s. den 15 februari, är det sista dagen att anmäla sig så om ni är sugna så klicka in här! Sedan klickar ni in er på högskoleprovet och fortsätter där att bara fylla i lite uppgifter. Det kostar 350 kronor, men det är det värt.

Idag blir en ren pluggardag, likaså helgen. På tisdag tänkte jag hålla talet i Svenska B och på torsdag matteprov om algebra. Även behöver jag lämna in nk B uppgiften om evolution. Japp mycket att göra innan hemresan med andra ord :) Men kul är det att ha mycket och göra. Är så taggad att plugga och tycker det är roligt vilket jag är tacksam för att jag känner.

Just ja behöver även fippla till CV och personliga brev för att söka sommarjobb. Läre sitta med det i helgen. Finemang, hoppas jag får jobb!

Nej nu åter till pluggandet. Men först tänkte jag lägga ut lite bilder från veckan :)




Ebba och Greven leker så bra! Det finns inget roligare att titta på när ens hund leker :) Det ser så roligt ut att man nästan själv vill vara med hehe.





Bilder från tidigare i veckan. Så fort man sätter sig ner på golvet kommer Ebba och vill lägga sig i knät :) Sköning! Även snön är rolig då hon skuttar och gräver som tusan då vi är ute. Att bära pinnar är också en favorit utomhus hihi. Ja Ebba är helt enkelt en skön valp!

Trevlig helg allihopa! och trevlig alla hjärtans dag!♥


Solsken och -15 grader i Hälsingland

Nu är det torsdag som innebär att helgen snart är kommen. Just nu har jag precis suttit i telefon med familjen i 1 ½ timma hihi. Alltid lika mycket att prata om! Kommer även hända mycket under hemvistelsen, kul kul kul!

Idag är ännu en dag med strålande sol, och man blir bara glad av extra solstrålar såhär på vintern. Tänk vad mycket man längtar till våren nu! Oj :) Ska snart ta en liten promenix med Ebba och tror jag även tar med kameran då. Har även kort från när Melinda och Greven var hit igår, se om jag lägger in lite kort senare under dagen :) Tänk vad de lekte av sig! Ebba låg och sov lääääänge efter det, vilket är jättehärligt att se! Sedan när jag och Ebba skulle ut den sista kvällsrundan vid 22.20 kom även grannen ut på sin sista kvälssrunda med sin tik (gråhundsblandras), och det är Ebbas favorithund! Hon älskar Anja (som grannhunden heter), och kan vara hur jobbig och hoppig som helst på henne. Anja bara rullar sig i snön och leker lite och bryr sig inte så mycket i Ebba och Ebba älskar det! Hon är som ett plåster på Anja och skall även göra samma saker som henne. Sötingar!

Så hur ser dagen ut idag? Hm. Läre plugga nu på förmiddagen och vid 14 tiden skall jag en snabbis till skolan och ha lite matte. Sedan ska jag iväg och handla till middagen (ungsfalukorv och potatismos). Kl 18.00-19.00 har jag Svenska B på skolan (måste prata om talet). Emellan blir det pluggande för att försöka göra klart så mycket som möjligt innan jag åker hem till familjen. Som sagt vill jag ha så lite plugg där som möjligt och verkligen kunna umgås med familjen när jag väl är där :) Jag har planerat att åka dit nästa fredag och redan på lördagen skall vi till Göteborg en sväng hihi och på söndag har vi planerat att åka till Överby i Trollhättan, kul kul kul!

Ne nu ska jag upp med Svenska B talet som kommer att handla om författaren och kvinnotjusaren Ernst Hemingway. Viktigt att jag får ut den faktan jag behöver idag så jag kan planera vidare på kvällskursen med läraren hur jag tänkt med talets upplägg.

Have a really nice thursday! :)
/Ann-Charlotte

Onsdag

Redan! och jag som inte hunnit med så mycket pluggande. Hjälp vad tiden går haha! Till helgen skall jag ta upp resväskan och smått börja packa för nästa fredag bär det av. Hemåt till familjen på västkusten :)

Igår var jag till Maria och taxametern Freja. Vi tränade en liten sväng (Pilates får man göra om man har stilla hundar haha), pratade, fikade, åkte till hennes mammas grav och hade en allmänt supertrevlig tisdag :) Kom hem vid 16.30 och då började jag och Simon med maten, lasagne. Mums! På kvällen tog vi en promenad med ebba och passade på att gå till återvinningen och panta burkar. Häääärligt!

Just nu sitter jag med dagens kopp kaffe och surfar ikapp mig (hade inte på datorn igår). Även Melinda skall komma bort en sväng senare med sin lilla valp Greven hihi. De som är födda på samma dag, d.v.s. 25-10-2008 (fyra månader 25 februari). Ebba har nyss fått nötfärs och ligger nu bredvid mig i soffan och sover lite middag :) Tror hon sprang av sig all sin energi när vi var ute imorse.

Nu ska jag surfa en sväng sedan ta tag i mitt svenska B tal om Ernst Hemingway.
Have a nice day everybody! :)

Liten promenad

På förmiddagen tog jag och Ebba en liten promenad i det soliga fina snölandskapet :) Tog även med kameran ut.





Busiga Ebba som älskar snön! Men svårt att fota en liten valp :)

På förmiddagen har jag pratat med mina föräldrar i telefon och nu kan man inte annat än att längta till man skall hem och hälsa på :) Har planerat att åka 20 februri om vädret tillåter, och snart är det bara en vecka kvar hihi!.

Idag ska jag iväg till skolan en sväng och också plugga. Handla och så har vi tvättid idag på kvällen (16.00-21.00). Härlig nyttodag med fint väder som är pricken över i:et.

Nu ska jag äta. tjingeling

Utmaning

Ja idag blev jag utmanad av Maria hihi. Alltid lika roligt!

Man skall svara på några frågor, så här under kommer de.

Favoritmat:
Jag kan inte peka ut någon speciell maträtt eftersom jag tycker om så mycket! Det finns knappt någon mat jag inte äter. Husmanskost är klart favorit, som bruna bönor med fläsk, rotmos och älgkött m.m. Olika pastarätter och mycket mycket mer!

Favoritfilm:
The notebook som jag nyss såg! Precis en sådan film jag älskar. Felon, just like heaven, the holiday är några fler bra filmer! Finns många bra :)

Favoritbok:
Nu är inte jag så bra på att läsa böcker tyvärr (önskade att jag var bättre, för det är mysigt), men om jag skall läsa vill jag helst läsa verklighetsbaserade böcker eller faktaböcker. Kokböcker skulle jag vilja läsa mera :)

Roligaste minne:
Oj jag har massor av roliga mínnen! Finns så otroligt många roliga minnen jag har med mig i ryggsäcken :) Men utomlandssemestrarna med familjen är enormt roliga minnen, likaså studenten och många fler. Tycker livet består av massa roliga minnen :)

Favoritfärg:
Många och det beror på vad det är till. I lägenheten gillar jag ljusa basfärger med färgglada detaljer och på kläder har jag alla möjliga färger men två absoluta favoriter är gult och korall.

Mest pinsamma:
Oj pinsammaste? Jag kan berätta att jag är rätt klumpig av mig och såhär i efterhand kan jag tycka att mina klumpigheter är rätt roliga, men inte just då det hänt. hahaha! Ett exempel är när jag skulle äta god middag med Simons släkt (Simon, hans bror, föräldrar och hans mormor och morfar). Jag har varit lite nervös förut då jag vet att jag är ätt klumpig. Men jag försöker ta det lungt och inte göra något (jag vet att det är när jag försöker "skärpa" mig som dessa incidenter händer), men så ska jag ta och äta en liten cocktailtomat. Den var lite stor och när jag bet hål på den sprutade det ut sådan där tomatsaft över bordet och hamnade precis bredvid Simons mammas tallrik. Tänk om det hamnat i hennes tallrik? Fy vad jag hade skämts, hahaha! Det vad pinsamt just då men nu, ja nu skrattar jag bara åt det :P En annan sak är när jag i början var tillsammans med Simon. Jag var upp till Edsbyn och hälsade på under ett lov under gymnasietiden. Simons mamma satt och läste i köket och jag skulle ställa in ett glas i diskmaskinen. Jag hör inte att den är på och bara öppnar luckan och till min fasa sprutar det upp en del vatten på mig. Just då ville jag bara sjunka genom sanden men idag är det ett roligt minne. Mohaha!

Bästa vänner:
Ja min familj är mina bästa vänner, likaså min sambo och Maria, sedan har jag roliga vänner som står mig nära :) De vänner man kan prata med ibland men man vet att man finns där för varandra!

Sötaste bebis:
Oj, vilken svår fråga. Kan inte peka ut en bebis för det finns ju så många charmtroll som får en att smälta :). Diggar bebisar!

Livs största kärlek:
Min största kärlek är hittils Simon men vi är fortfarande ung. Vi har snart varit tillsammans i 3 ½ år då två år varit på distans (55mil). Det kallar jag kärlek! 

Detta var frågorna. Om ni vill anta utamingen så varsågoda och lycka till! :)

Söndagen

Denna dag har varit som en söndag ska vara enligt mig. Sovmorgon (steg upp 10.30) och vid 12 tog jag, Simon och Ebba en promenad hem till Simons föräldrar. Där åt vi en skitgod lunch! Och hoppas ni läste skitgod för det var det godaste jag ätit på länge! Älggryta med potatis och sallad. Lyxig mat på en söndag va? ;) hihi. Vi kom ganska nyss hem därifrån då de var så snälla att skjutsa hem oss.

Nu håller jag på att göra en fruktsallad, bre två mackor och koka te för att sedan bänka mig framför tvn med en film, The Notebook. Hört några som sagt att den är jättebra så ikväll passar det alldeles ypperligt att titta på filmen då man iallafall inte orkar göra värst mycket.

Ne nu åter till min middag/kvällsmat :)

Hoppas ni haft en lika trevlig söndag som oss!

 


Utmanad

Jag har blivit utmanad av min gamla klasskamrat Sanna :)

Regler:

· Gå in i mappen mina bilder

· Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte & sjunde bilden i den aktuella mappen

· Släng upp bilderna på bloggen och skriv något om den

· Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade





Ja detta var mina två bilder som fanns i den sjätte mappen inne på mina bilder och som även fanns på sjätte och sjunde plats. Man kan inte säga annat än att man får sommarkänslor! Detta är från midsommar 2008 i Dalarna med Simons släkt, en jättetrevlig helg som man nu varit till i två år irad.

Efter att ha sett dessa bilder kan jag inte annat än att börja längta efter vår och sommar :) Den sistnämda bilden ser väl smaskig ut? Sill, röror, potatis och mycket mer som hör midsommaren till, nam nam!

Jag utmanar alla som vill göra denna utmaningen! :)


Lördagkväll

..Eller snart snarare Söndag natt. Konstigt att jag bloggar så sällan på kvällarna, men nu blir det ett sent inlägg för en gångs skull :).

Ikväll var
Maria och Freja hit då vi åt god mat (potatisgratäng, fläskfilé och sallad) Mums fillebabba! Vi tittade även på melodifestivalen som förövrigt startade idag, men det visste ni säkert redan :) Jag vill inte säga mer än att jag inte tyckte startfältet var särskilt starkt. Alcazar och Marie Sernholt var de jag tippade till final, då iallafall en av de kom med :) Sedan förstod jag inte Carolina Af Ugglas låt mer än att hon hade en enorm inlevelse! Förstår dock INTE låten och att den gick vidare också, oj! jag måste ha missat något.. Efter melodifestivalen skjutsade jag Simon och hans kompis Erik till någon fest på Borgen (fint ställe i Edsbyn som ligger på ett berg:)). Var längesedan Simon var ut nu så jag hoppas han har sådär extra extra roligt med sina vänner! Sedan lämnade jag av Maria och Freja i Viksjöfors och kvällen har varit supertrevlig :) Resten av kvällen blir lugn, lite tv och sedan skall jag och Ebba slänga oss i sängen och sova.

Åh lyssnar på massa hög musik genom hörlurarna på datorn, The Hives.Sjukt härtligt må jag säga :) Skulle ja ta ur hörlurarna nu skulle grannarna vakna och lite till. De skulle flyga upp rent ut sagt! mohaha. Nejdå, måste säga att vi har underbara grannar. Mest äldre men även en ungdom precis under oss i huset. 8s lägenheter i vårat hus och vi bor precis i mitten. tänk er en fyrkant med tre rader vågrätt och tre rader lodrätt och vi bor på mittenrutan. Haha! nu vet ni ifall ni skulle undra.

Ne nu blir det tv innan läggdags.
Fortsatt trevlig lördag/söndag!

/Ann-Charlotte

Fredagkväll

Fy vad trevligt det är med helg nu :) Simon kom dessutom hem tidigare, redan 19.50 hihi. Nu sitter vi framför tvn och tittar på let´s dance. Morgon Alling är en stark favorit, bara ler när han skall dansa. Skönare människa får man dessutom leta efter :)

Ne nu blir det tv igen, och sedan förmofligen en film!
Trevlig kväll allihop.

en riktig snöig fredag

Då var det fredag igen, och helgen står framför oss nu med öppna armar :) Härligt! Vaknade med sovmorgon (som jag förövrigt har nästan alla dagar hihi) och gick ut med Ebba. Efter en liten promenad blev man jättepigg och det är det som är så härligt med att ha hund. Man är trött när man går upp men när man kommer ut i friska luften jublar kroppen!

På förmiddagen kilade jag iväg till skolan en liten stund och fick tillbaka mitt sista arbete i samhällskunskapen. Det var en del grejer jag borde tänka på och jag älskar att höra vad som saknas för att sedan bli bättre! Det är det skolan är till för. Att lära sig nya saker. Iallafall har jag höjt upp tre betyg nu, känns otroligt bra och roligt :) mvg i både matte A, sh A och hi A. När man kämpar och sedan ger det resultat, i love it!

Nu snöar det ute så det blir en ren innedag denna fredagen. Visserligen kan Ebba inte gå så långa promenader ännu, men längtar till hon kan det. Finns det något härligare än en frisk långpromenad?. Idag passade jag och Simon på att städa då vädret är som det är. Det är faktiskt jäkligt härligt att ha rent och fint i lägenheten inför helgen :) Mycket härligare än söndagarna. Skall nog byta städdag faktiskt. Om en stund skall jag ta tag i svenska talet, eller det som såsmåningom skall bli ett tal när det är färdigt.

Jag vill önska alla en trevlig helg! Det skall då jag ha :)

Kom att tänka på..

.. en bild jag fick av Maria förut på Ebba. Jag älskar budskapet. Ta dagen som den kommer, unna dig massa roligt och det du vill och glöm inte att njuta av livet!

Visst ser det härligt ut? :)

Skönt med en tupplur mitt på dagen. 15 minuter räcker gott och kroppen blir mycket piggare.

Oj vad jag pladdrar om allt och ingenting

Vad seg man blev nu denna eftermiddagen. Blir en liten surfpaus nu tror jag bestämt :). Idag gick vi upp halv 9 både jag och Simon. Jag gick ut med Ebba och tog sedan en eferlängtad dusch. Frukost och en kopp kaffe efter den såklart och på förmiddagen passade vi på att uträtta ärenden. Känns skönt att diskhon är tom och kylskåpet är fullt :).

Idag blir en ren pluggardag. Sitter med svenskan nu då jag skall disponera ihop ett tal. Ett tal på fem minuter och som skall handla om en författare på 1900-talet. Jag har valt Ernst Hemingway, en man som var journalist och författare samtidigt som han ryckte ut i både första och andra världskriget. Sist jag skrev ett tal hade jag ett mycket mer intressant ämne, nämligen stress. Men att ha ett sådant intressant ämne att prata om var bara dåligt för min del då jag pratade över tiden med flera minuter haha! Kanske väldigt bra att prata om en författare då jag tror att min information kommer vara mycket tunnare och passa de fem minuter man skall hålla talet på. Att prata inför folk har jag inte svårt för, men att göra det intressant och väsentligt för lyssnarna skall bli intressant och se. Jag menar, att berätta om en författare är väl inte det intressantaste, så jag vill komma på något vitsigt att säga..hm.

Förövrigt är det lungt här i lägenheten. Jag och Ebba är ensamma då Simon jobbar eftermiddagsskifft denna vecka (14.12-22.24). Även härligt väder ute med nollgradigt och mulet. Jag har lust att börja jogga, blir roligare då Ebba blir större och kan hänga på!

Oj vad mycket snack det blev om pluggande, men det är så mitt liv ser ut just nu :). Plugg, plugg, plugg på dagarna/kvällarna/helgerna. Ja precis när jag vill.

Hoho. En sak jag tänker mycket på nu är då jag skall hem och hälsa på. Imorgon är det två veckor kvar och jag längtar som tusan! hihi. Nästan så att man har lust att bära upp resväskan nu, men det går ju inte haha! Hinner ju använda kläderna en massa gånger och tvätta dessutom så det får vänta. Åh vi skall hinna göra mycket hemma, bl.a. att åka till Göteborg, baka, åka till skogen och massa mer. Ja man kan inget annat än att längta till härliga familjen som man älskar!

Ne nu snart åter till Heminway och talet. Men först lite surfande.
Bye bye

mittwoch

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade i bloggen. Det har heller inte hänt något speciellt :) I måndags var en helt vanlig ta det lungt dag med mycket slapp och tisdagen ungefär likaså. Var på skolan igår förmiddag och hör och häpna så pratade jag med mamma i ca fyra timmar på telefon hihi. Från halv tre till 18.10. Vi hade uppenbarligen mycket att berätta och prata om :) Kul kul var det! Vi pratade bl.a. om när jag skall hem och hälsa på och att hon och Rickard redan börjat med en nedräkning. Visst har jag en underbar familj? På kvällen blev det pluggande och top model för min del och när Simon kom hem från jobbet 23, var det nästan dags för läggdags.

Idag stod klockorna på 07.15. Vi klev upp för att sedan åka till Bollnäs. Simon hade körlektion 9.35 och jag passade på att hämta ut mitt pass hos polisen. Ebba hängde med såklart :) Handlade lite och käkade på Max, friscomål såklart!
Nu är vi precis hemkomna och om en stund skall jag och Ebba över till viksjöfors för att hälsa på
Maria och Freja. Där skall vi umgås, räkna matte och äta mat tror jag :) Ikväll blir bara plugg då jag igår satte mig ner och gjorde en planering över vad som skall göras under vårterminen. Tur var det för jag hade inte en aining om att det var så mycket. Jag trodde att jag med inga problem kunde åka hem och hälsa på utan att direkt behöva plugga, men så är icke fallet! Men nu har jag gjort en planering och det känns otroligt skönt och strukturerat nu!

Nu blir det en liten lässtund. Oj, borde även till bibblan en sväng. Tror jag skall dit nu.

Hejs svejs

Vilken dag! :)

Dagen igår vad jättetrevlig! Jag, Simon och Maria åkte som sagt till Valbo och var där vid 11 på förmiddagen. Även min kära far fyllde 42 år igår, grattis till honom! Ringde när vi körde ner och sjung gratulationsvisan :)

Vi började med att strosa på ikea där vi även käkade lunch i form av jättegod kotlettrad :) Alla fyndade grejer där och vad jag köpte var: Påslakan, fruktskål/prydnadskål, bordslampa och en förvaringsbox att ha på andra "våningen" på vardagsrumsbordet (tips från Maria). Köpte även lampor till bordslampan och en liten leksaksmus till Ebba :P :)



Efter fyndande på ikea gick vi vidare till gallerian där jag hittade en jättefin t-shirt på MQ. Nu fattas bara lite bränna!



På H&M hittade jag lite smått och gott hihi. Ansiktsmasker, halsband och lypsyl. Behövde även ett nytt rutigt block till matte c :) ja talen tar plats!



Efter massa shoppande avslutade vi dagen med en fika på Waynes coffee, nam nam. Kaffe och chokladkaka. Värt att notera är att chokladkakan var så stor att jag och Maria blev mätta på en halv var! Det kallar jag chokladkaka.



Vid 15.15 var vi klara och började åka hem. Vid Kilafors och Bollnäs fanns hur många skyltar som helst med Team Hanna på. haha! Släppte av Maria och sedan åkte vi hem till lägenheten för att packa upp en snabbis. När vi packat upp åkte vi vidare hem till Simons föräldrar och bror (som kom hem i Fredags), där vi var bjudna på middag. Jättegod mat och trevligt umgänge :) Vi satt och pratade hela kvällen, och halvtittade på körslaget i bakgrunden. Simons bror skall nämligen resa jorden runt så många frågor till honom blev det. Vid 23 tiden åkte vi hem trötta och belåtna efter en underbar dag :) Även Ebba hade haft en rolig dag med mycket lek hihi!





Om en stund skall jag, Simon och Ebba hem till Simons föräldrar igen där vi är bjudna på lunch :) Även städdag idag så idag blir det glest med bloggande. Nu står disken på kö.

Trevlig Söndag allihop!