Shoppingtur till Valbo

Igår blev det en liten shoppingtur till Valbo som ligger en bit utanför Gävle. Vi gick upp 7 på morron och började rulla iväg 8.15. Väl framme perfekt till kl 10 så började vi med att gå in på ikea och fick handlat lite köksgrejer till lägenheten och sedan gick vi i ett köpcenter :) Jag fick köpt mig två klänningar, ett par svarta korta leggings och ett linne. Allt under 500 kr, tyckte det blev ett riktigt kap :) Gillar sommarrean! Simon tog det lungt på klädsidan utan köpte istället grejer till lägenheten :) upplägningsfat, badhandduk, stekspade, förvaringsboxar och bestick.
Efter många timmar av shopping var vi utsvultna och gick till en restaurang och åt buffé. Det var jättegott må jag säga! Båda fick putmagar när vi gick därifrån :P Sedan gick vi lite till i affärer innan vi åkte hemåt till Edsbyn igen.

Idag har det blivit en riktig fixardag. Tvättat mellan 11-16 och sedan har det blivit putsning inne i lägenheten.
Har även åkt till banken och varit på lite privat rådgivning. Har även ett möte på torsdag då jag vill starta ett sparande och ev. pension.
Idag har jag och simon tittat på en film, ratrace. Ganska rolig emellanåt :)
Ne nu blir det TV:n innan läggdags ;) Vill börja lägga mig tidigare nu för att vänja mig och gå upp tidigare innan man börjar jobba.
Ha en fortsatt bra tisdagkväll! /Lotta

Ullared, JIPPI!! :D

Idag är det fredag och idag har jag inte hunnit göra så mycket hittils. Har kört in mormor till Valbohem så hon fått hämta nyckel och skriva på nå papper (Hon skall nämligen flytta till en lägenhet). Hon flyttar inte långt som tur är, då man kan träffa henne ofta :)
Igår var jag, Simon, syster Jessica, mamma och Linda till torp och shoppade :)
Jag hittade mig en bikini och en grå scarf på rean hihi. Simon fick shoppat han med hehe. Bl.a två tavlor, en farfarskofta, piké, t-shirt, underkläder, sockar m.m.
När vi kom hem var det gott att ta en öl och bara njuta av semestern och torsdagkvällen. vi såg även en bra film den kvällen haha! en skitrolig komedi med Eddy Murphy. "Norbit" heter den. ett kul filmtips för den som vill skratta. Sjuk humor :) 

Som sagt är jag hemma igen och Simon hängde med :) Blir hemma någon vecka till innan vi sticker vidare.
Men på måndag blir det Ullared!!! Fan vad man längtar! Jag, Simon, Jessica, mamma och Linda ska ner :) huamig vad man längtar. Det var flera, flera år sedan man var dit! Så det ska bli riktigt skoj. Ni anar inte hur mycket man längtar att få gå där och handla hehe.

Runt 23-24 juni hade jag och Simon tänkt att åka till Linköping några dagar innan vi sticker upp till Edsbyn igen lagom till Pärsmässan :) En vecka återstår av semestern och sedan jobbar vi som vanligt. Jag tar tjänstledigt någon vecka i september då vår familj + mormor + morbror och hans sambo Linda + faster och hennes sambo Fredrik åker till bulgarien i en hel vecka hihi :D Gud vad skönt att ha lite extra sommar. För den tycker jag inte har varit något att hurra för än. jovisst har det varit sommar någon vecka eller två men nu har det änna varit lite tråkigt väder ett bra tag. nu vill man att solen skall kika fram igen :) 


nu är jag kaffesugen, skall ta en fika :) Ha en bra fredag! Tjolahopp 

14.00, då gör man kvällen på jobbet och semester står på listan, Jippi!

Denna veckan har vi inte gjort så mycket. Har jobbat och sedan det vanliga :) Laga mat, diska, handla och titta på TV :) Det är typ vardagsrutiner nu. Dusch efter jobbet, sedan en tripp till affären, laga mat och diska efteråt. Man är trött och sätter på tvn enda fram till läggdags hahaha. Fyyyyy, nu får man allt ta och hitta på något på eftermiddagarna också :) Inte kan man sitta framför tvn varenda dag så många timmar? Blää, det får det bli ändring på!
Igår var det tvättdag, det glömde jag :) Massa nytvättade kläder nu. fem maskiner blev det.
Idag kom Simons far och hjälpte mig att sätta i batteriet i Audin. Startmotorn hängde sig ett par gånger innan den startade, men sedan lät det fin fint :)
Imorgon är det Woxstock i Edsbyn. Vet inte om jag ska dit. Beror på när pappa kommer. Får se :)
Men Pärsmässan får man verkligen inte missa!!!! Den längtar man till hihi.

På lördag är det sedan hemfärd hem till Dalsand igen där jag och Simon stannar ett tag innan vi sticker vidare upp till Edsbyn igen. Vi funderar även på att åka på en minisemester med bil till Linköping och stannar där ett par dagar innan vi åker hem till byn, lagom till pärsmässan. Vi funderar även att åka till Ullared någon dag, eller vi ska dit! Vill du hänga på Linda? :)

Ne nu ska jag äta ugnspannkaka, den är nog lagom varm nu! Ha en fortsatt bra torsdagkväll.
Jippiiiiiiiii imorgon får både jag och Simon semester i 4 veckor :D underbart!