Rättviksmarknaden imorgon!

Idag är det redan fredag. Veckan har bara rusat iväg fast Simon jobbar kväll. Kan ha att göra med att jag nu börjat träna :) Då längtar man och tiden försvinner iväg som en storm. Jag tror verkligen på det där med att tiden går mycket fortare när man har roligt eller har fritid gentemot när man jobbar. haha :) i måndags tränade jag och Melinda box, i tisdags blev det power yoga och i onsdags step/aerobic :) Vi har även satt in träningspassen i olika passande fack. Box =roliga rörelseträningen, Yoga=renande, upprepade träningen, Push=Råstyrke träningen, Step Areobic=roligaste dansträningen :) sedan finns det spinning som vi inte hunnit testa men den verkar vara den jobbiga puuuuh träningen! 

I Torsdags var jag på Promenad med Camilla på en jättefin runda längs en grusväg. Tack Camilla för en jättehärlig promenad och fika! Efter Promenaden gick vi till café Sommars och tog en liten fika, MUMS!! :) 
Det var även kanelbullens dag men jag åt ingen.. Fy skäms Lotta! Men skall nog baka på söndag :) Kanske blir det lite efterskotts kanelbullar :) får se.

I veckan har jag inte hunnit mer än att jobba och träna typ men på lördag blir det en biltur till Dalarna då det är en stor Marknad i Rättvik. Skall bli jättekul att titta runt :) Det  finns ju så mycket saker.

Nu ska jag hämta kebabrullen som jag beställt :) ha en fortsatt bra Fredagkväll!