Dolce Gusto Circolo FS

Hej och god eftermiddag/kväll på er!
 
Under dagen åkte jag, Simon och Ebba till Trollhättan. Jag jobbade torsdag och helg vilket resulterade i några dagar hos min familj i Dalsland. Alltid lika trevligt! Idag är jag ledig, sedan är det jobb tisd-lörd så jag och Ebba åker till min familj redan imorgon igen :) Imorgon förmiddag är det dessutom dags att lämna in vår bil i Vänersborg så vi får köra en hyrbil sålänge. Vår bil skall få en ny förardörr och en ny framruta. Ser fram emot förändringen, och att kunna veva ner sidorutan igen. Hihi.
 
Påväg till Trollhättan gjorde vi ett stopp på Överby köpcenter där vi hämtade ut vår leverans som hade kommit på Elgiganten. Espressomaskinen Dolce Gusto Circolo Fs. Chailatten smakade väldigt bra och Simon provade en chocochino som fick bra betyg av honom :-)
 

Helg i Dalsland

Nu skall jag, Simon och Ebba bege oss till Dalsland för att hälsa på min familj och jag skall jobba. Vill passa på att önska er en trevlig helg redan nu! :)


Magnetic Nails

Har precis målat naglarna med Isadoras magnetic nails. Kul att göra något utöver det traditionella. Har även köpt en mörklila :) Dessa kommer vara mina favoriter i höst!


Mysonsdag

Idag har jag, Simon och Ebba verkligen haft en mysonsdag inomhus. Det är verkligen mysigt att kunna vara inne och se på tv hela dagen utan att få dåligt samvete på grund av vädret :)

Ebba njuter av att vara inne då det regnar ute


Långpromenad och skadebesiktning

Hej och godmorgon!

Just nu har jag precis ätit frukost och har hällt upp en kopp med kaffe. Efter det skall jag och Ebba ut på en långpromenad.

Igår var jag och Simon till Vänersborg för att göra en skadebesiktning på bilen. Förra söndagen var det några ungdomar som backade in i vår bil. Det värsta var inte det utan hur de hade jagat en äldre herre flera kilometer på en gångbana. Han cyklade från Färgelanda till Ödeborg (minst 4 km) och de hade jagat honom precis bakom. När han sökte skydd vid vårat hus, backade ungdomarna fort därifrån (troligen p.g.a. att de såg mina föräldrar som var ute) och ja, där stog vår bil. Som tur var blev endast förardörren intryckt och ingen blev skadad. Som tur var visste grannens son och min systers kompis vilka det kunde vara vilket gjorde att vi kunde bevisa vilka de var och vi slapp betala självrisk. Jag tycker väldigt lite om människor som inte kan ta sitt eget ansvar. Gör man fel, gör man rätt för sig. Så är jag uppfostrad. Dock är jag glad att ingen kom till skada och på tisdag skall vår bil in för reparation :-) Skönt! Vi skall få en ny dörr och dessutom passar vi på att byta rutan som har en lång spricka vid passargerarsidan. Bra med två flugor i en smäll.

Nej nu äre dags för en långpromenad, trevlig onsdag! :)

Durance sköljmedel

Idag har vi donat lite här hemma medan vädret bjöd oss på några förmiddagsskurar. Framåt dagen slutade skurarna och solen visade sig vilket resulterade i en sensommarpromenad i stan. Härligt! Jag passade på att gå in hos Gräddelin för att se om de fått in mer sköljmedel från Durance och jaaa där var hyllan full :-) Durance är ett märke som gör produkter av naturliga ämnen och dessutom inte djurtestar sina produkter vilket mamma och jag tycker är väldigt viktigt! Inte nog med det så luktar det himelskt :) 

                                            Sköljmedel från Durance - Lime Blossom


Uppstart igen

Hej på er alla!

Som ni förmodligen märkt har bloggen legat på vila ett bra tag. Rättare sagt sedan i April :-) Jag tappade suget när vi började med C-uppsatsen. Den tog all min energi, men nu är den klar och jag har fått tillbaka massor av energi! När jag ser tillbaka på uppsatsskrivandet är det med glädje trots allt vårt slit. Tillslut skrev vi klart en uppsats som vi är väldigt nöjda med. Ja, när examensbeviset kommer hem från posten kan jag titulera mig ekonom :)

Eftersom jag ligger efter i uppdateringen får jag uppdatera er nu istället. I sommar har jag jobbat på Coop Konsum där jag iår har gjort min fjärde sommar. Verkligen ett kanonjobb jag kommer sakna! V.36 börjar höstterminen på Högskolan Väst som fristående student, istället för programstudent som jag var tidigare. Jag skall läsa Arbets- och organistationspsykologi 30hp, Obeståndsrätt 7,5hp och Krediträtt 7,5hp. Ser fram emot hösten!! Detta blir det allra sista innan jag och Simon skall ut i arbetslivet. Känns både spännande och läskigt på samma gång. Vi är eniga om att flytta till Göteborg så till våren händer säkerligen en del i våra liv. Mest spännande måste jag endå säga :)

Just nu är jag i Trollhättan (är ledig fram till fredag), annars är jag hemma hos min familj i Dalsland. Sommaren har varit jättebra, mycket jobb och emellan det har vi verkligen passat på att göra saker :)