Onsdag

Sådär. Hemma efter en dag med två föreläsningar. Eftersom Simon åkte till Edsbyn tidigt imorse fick Ebba P3 som sällskap idag istället och jag hoppas hon tyckte det var okej :) Bra musik och program om inte annat!

Han borde nog snart vara framme. Tror han skulle komma fram till Edsbyns busstation runt 16.30 tiden så han borde snart bära iväg från Bollnäs. Saknar Edsbyn lite grann. Trots allt bodde man där i två år och byn är så mysig, och trevliga människor!

Ska packa lite nu och ikväll blir det ett pass med puls/medel på Friskis&Svettis med Sofia. Ebba klarar sig två timmar till. Vi ska snart ut och gå en längre eftermiddagsrunda och ja hon kommer klara det fint. Imorgon är sista dagen hon behöver vara ensam sedan åker vi hem till Ödeborg och jag är ledig över påsk. Hon trivs även bättre ju fler man är så imorgon kommer hon bli pigg igen :) Det märks att hon saknar Simon för hon är extra gnyig och låg idag.

Jag måste säga att Ebba är otroligt duktig att lämna själv hemma. Man hör att hon gnyr när man går men slutar redan efter en stund. Förstör ingenting medan man är borta och verkar sköta sig jättebra. Vår lilla favorit :)

Nej nu lite packning, sedan en promenad med Ebba och efter det äta. Vid 17.30 ska jag möta Sofia för att sedan cykla iväg till friskis.

Trevlig onsdag på er!

Uppdatering.

Kom precis på att det inte är något avsnitt desperate housewives ikväll. Det var visst en veckas uppehåll för CSI NY triologin tror jag. 

Vill även påpeka att vädret är underbart ute!! Sol och 12 +. Ahhhhhhhh.
Och en annan fastställd nyhet, Jessica och Simon kommer :) Så det blir bowling ikväll! Kul, kul, kul. Jag, Jessica och Simon gånger 2.

Tisdag

Då var det tisdag och efter två dagars ledighet var det ny kurrsstart idag. International economics. Även denna kurs går helt på engelska med engelsk litteratur.

Söndagen och igår var två helt underbara lediga dagar. Söndagen bestod av en lugn dag med mycket tvtittande och en långpromenad och måndagen en långpromenad, förbereda inför den nya kursen (prenumerera på kursen på disco, köpa litteratur, skriva ut veckans föreläsningar m.m.) och på kvällen åkte jag och Sofia till Friskis&Svettis och tränade två pass. Först en timma gympa och sedan en timma dans. Vi tog igen efter alla veckor vi inte tränat (vi kom frma till 3 veckor utan träning.. fy på oss! haha.), men nu får vi skärpa oss. Vi har också hittat ett nytt favoritpass. Puls/medel som går på onsdagar. Gympa med mer puls och sammanhängande styrkedel. Perfekt och underbara tränare! Sprudlande glada och peppande :)

Idag var det föreläsning 9-12. Mjukstart får vi kalla det :) Imorgon 9-15 och lika så på torsdag.

Imorgon tidigt åker Simon hem till sin familj i Edsbyn över påsk och är där i en vecka :) Jag åker till Ödeborg på torsdag efter föreläsningarna och stannar till måndag och firar påsk med min familj. Ja, vi firar nästan allt på olika håll.. Haha. Men så blir det om vi bor långt från varandra och vill fira med våra familjer.

Nu: Matlagning - Dragonkyckling med kokt potatis och Simons mors marinerade morötter till. Mums!!
Senare: Tror syster Jessica och hennes pojkvän Simon kommer förbi och då blir det bowling! :)
Ännu senare: Desperate housewives och sedan läggdags.

Trevlig tisdag på er!

P.S

Tentade av kursen i macroeconomics på förmiddagen och det var den mest omfattade tenta jag någonsin skrivit. Efter 4 ½ timmars skrivande var min hjärna, arm och nacke ganska trötta, haha! Svarade på det mesta och jag hoppas jag har sådan tur med rättningen att det räcker till ett G. Hoppas, hoppas!


Kort på lägenheten!

Nu har jag äntligen tagit tag i att ta kort på lägenheten. Mamma, pappa, Jessica, Rickard och "Jessicas" Simon kom hit på eftermiddagen och då hjälpte pappa oss att skruva upp två hyllor :) Jättetack!! åhhh vad roligt det var att få upp hyllorna och fylla dem med grejer. En helt annan känsla nu i både sovrummet och i köket, känns mer som ett hem nu :) Fattas bara gardinerna som jag ska försöka pyssla med imorn. Stryka och kanske lägga upp om de är för långa. Gardinerna i sovrummet ska jag sy upp, ska bara bli vän med min nya kära symaskin först :) Var trots allt i högstadiet jag satt vid en sist!

Här kommer bilderna på vår tvåa på 43,5 kvm i Trollhättan:

Hallen.


Garderob och förråd (då vi inte har något annat förråd, haha).



Vårat sovrum. Och där är en av de nyuppsatta hyllorna, hihi :)


Jessica tyckte det såg "havsikt" ut, alltså som i hav/sjö :)




Toaletten.




Eftersom tvåan bara är på 43,5 kvm är det öppen planlösning med kök och vardagsrum + kontor "i ett", mysigt tycker vi.


"plottrigt" kontor med papper, böcker och grejer överallt :) Ja, t.o.m. ett påskägg ligger där..


Vardagsrumsdelen.


Köksdelen.



Andra hyllan som kom upp på väggen idag :). Den fick prydas av två ljus och en bok (superjuicer).



Vill avsluta inlägget med två bilder på Ebba som ligger på soffan med kråmad armbåge. Min familj skrattade när vi såg hennes liggställning på soffkanten :) De är väl charmiga?

Kråmad armbåge och med "snusläpp" :)


Kråmad armbåde och ser bara söt ut :)


Tack Maria! :)

Som ni ser har bloggen fått annat utseende. Snälla Maria hjälper mig eftersom jag själv inte har en aning om hur man gör. Besök hennes mysiga blogg vettja, klicka här! . Måste tacka dig så hemskt mycket för hjälpen :) Tror jag ännu inte riktigt är klar, återstår att se hur slutresultatet blir.

Har pluggat hela förmiddagen och imorse ringde även chefen från konsum och erbjöd mig ett vikariat i sommar (1juni-31 augusti), en 25 timmar/vecka tjänst :) Blev såklart jätteglad! Nu vet jag att jag är garanterad 25 timmar i veckan + ev extra tider. Hur bra som helst hihi. Åhhhh vad härligt!

Ska strax ut och ta en promenad med Simon och Ebba. Det är ju fredag idag så vi tänkte ta en promenad via stan och inhandla lite inför en mysig fredagkväll hemma. Har tenta imorn så idag blir det en dag full med pluggande. Tänkte lägga av och få klart allt till 20.00 så man får lite fredagkväll också. Let´s dance finalen ska vi allt följa (annars har vi följt let´s dance lite halvt bara när vi varit hem till min familj) :).

Sådär lite käk, sedan promenad! Trevlig helg på er hihi.
P.S: Föresten, imorn ska mina föräldrar + syskon till Trollhättan (överby) en sväng och kommer även hit till lägenheten och hälsar på. Kul, kul, kul! :)

Matlaging pågår!

Efter en del pluggande, tvättning och en eftermiddagspromenad med Ebba är der nu dags för att laga middag. Ikväll gör vi lax med pressad potatis och kall sås till (Simons mammas kalla sås). Jättegod och passar jättebra till! Även mormors kalla sås är gudomligt god till lax! Vad är det med ens släktingars och Simons släkts mat, de godaste som finns! Det gäller att ta vara på recepten.

Här kommer "receptet" på den kalla sås vi gjort idag:
- Bostongurka
- Majonäs
- Cremé fraishe
- Salt
- Svartpeppar

Mums till laxen blir det :)

2 dl cremé fraishe, nästan lika mycket majonäs och ca 3 stora teskedar bostongurka + salt och svartpeppar. Alla ingredienser blandar man efter den mängd man själv tycker.


Den kalla såsen färdig att servera :) Supersnabb, superenkel och supergod till!



P.S. Här kommer ett bildbevis på snödropparna jag såg tidigare idag :) Välkommen våååååååren! Shohoo :)


Torsdag

Snart är jag redo för ännu en dag med pluggande. Har tagit en promenad i det härliga vädret med Ebba, ätit frukost och nu duschat och lagt en ansiktsmask. En härlig torsdagmorgon, lugn och bara underbar!

Idag är det även tvättning som gäller (13.00-16.00), men förövrigt består dagen av tentaplugg.
Hoppas ni får en alldeles bra torsdag :)

P.S. Man kan inte undgå att bli sprudlande glad när vädret visar vårtecken. Och föresten, såg några snödroppar i en trädgård imorse :) Se om jag kan ta kort på Trollhättans lilla fina vårtecken.


Veckohandla

Det blev visst en riktig bloggdag idag. Kanske är det för att man varit hemma hela dagen och varit sprudlande glad och tagit pluggandet som man vill. Tar paus då och då för att ha motivation. Blir mer intensivpluggning imorgon och på fredag för på lördag smäller det ju.

Simon lagade mat idag (superhärligt att slippa det ibland så man fick sitta och plugga ostört under tiden), spagetti och falukorv.

Vi beslutade oss nu för att åka ut till Överby och handla på Coop forum. Jag fick skriva ner en mängd olika saker under dagen så det är lika bra att åka dit ut och "veckohandla" för att slippa småhandla nere i stan som förövrigt är svindyrt! Inne på Ica i gallerian här i stan är alla priser några kr dyrare på de flesta varor..Inte ens ett alternativ. Dessutom får jag personalrabatt om vi handlar på Coop.

Nej nu ska jag byta om till jeans och åka iväg för att "veckohandla".

Min dag i bilder

Klockan börjar närma sig 16 och min pluggdag har varit väldigt lugn. Har pluggat och tagit rast, pluggat lite till och tagit rast. Det är dags att ta en lång promenad med Ebba (+10 och halvsoligt ute hihi) och efter promenaden fortsätta plugga. Har gjort klart "första" gamla tentan helt nu och skall till och göra en andra tenta helt från början och repetera.

Här kommer lite uppdatering från vår dag i bilder:

Makroekonomi



En lathund är ett måste för att hålla reda på allt!


..Och även en Almenacka för att hålla reda på saker och ting! Bl.a. tvättiden imorn, skulle absolut glömma annars om jag inte skriver ner. Idag står hemmastudiedag på schemat.


Ebba när jag satt och studerade förut :)


Trevlig onsdagkväll på er! :)

Onsdag = hemmastudiedag!

Idag är det hemma studiedag och jag började dagen med en låååång sovmorgon. En nästan lite för lång sådan, men det gör inget eftersom jag styr dagen själv idag. Somnade strax efter 23 igårkväll efter lite läsande (det är så avslappnande att ligga och läsa en stund innan man somnar). Håller på att läsa Elsas mode som är en lättsam och en lite humorisk bok. Hade satt klockan på 07.30 imorse men snoozade en timma och efter det drog jag mig en timma till. Haha! Jag älskar att dra mig! Men ibland är det även härligt att kliva upp när klockan ringer.

Mellan 10-10.45 tog vi en morgon/förmiddagspromenad med Ebba. Simon passade på att hämta ut sina tågbiljetter (han åker hem till Edsbyn och hälsar på i påsk, 31 mars-6 April) och så gick vi in till stan och handlade lite. Efter promenaden satte Simon igång och steka frukost (bacon, korv och snabbstekte bröd i pannan), mums!! Vi tog och diskade och nu sitter vi mitt emot varandra framför våra datorer och dricker kaffe :) haha! Gott, gott.

Dagen: Plugg, plugg, plugg och promenad med Ebba :) Kvällen blir lugn med tv och sällskap av Simon och Ebba. Mysig onsdag med andra ord.

Plugg, plugg, plugg

Precis ätit. Potatis och purjolöksoppa som blev över från igår. Resten av kvällen kommer spenderas i soffan och tvn, Simon och Ebba som sällskap :) Halv åtta hos mig alldeles strax och kl 21 kommer desperate housewives.

Varit i skolan och pluggat med Josefin idag (9-15.30) och det går framåt. Tre pluggdagar till innan tentan äger rum. Ska nog gå bra. Hoppas jag. Vi har gått igenom tre gamla tentor och nu gäller det att repetera och repterera lite till.

Efter lördagens tenta är vi lediga söndag och måndag innan ny kursstart, jätteskönt att veta att man kan koppla av från allt plugg och veta att det inte finns NÅGOT att plugga under just två dagar. Sedan ska det bli intressant att ta sig an financial economics som även den går på engelska (engelska föreläsningar och litteratur).

Nu: Halv åtta hos mig! :)

Tentavecka

Med tentavecka menas lite mindre blogginlägg och lite nervositet inför tentan. Så är det alltid med mig, men jag har märkt att jag presterar bättre om jag är lite nervös innan och jag ser faktiskt fram emot varje tentatillfälle.

Idag har jag och Josefin suttit i skolan mellan 9-16.00 och fick gjort klart den ena gamla tentan. Imorgon ska vi ta oss an den andra och hoppas få klart den men det tror jag. Onsdag, torsdag och fredag är det hemmaplugg och repetition som gäller och på lördag är det dags för att tentera i kursen (macroeconomics).

Nu blir det mys framför tvn med Simon och Ebba, kl 22 kommer boston tea party. Hihi kul, kul, kul.

Effektivpluggning idag!

Det är lördag förmiddag och jag har öppnat economicsboken. Ska sätta mig och plugga en stund idag innan jag åker till Ödeborg. Vädret är härligt, och jag funderar på att effektivplugga nu för att ta en långpromenad med Simon och Ebba vid ett :)

Efter promenaden blir det en dusch och packa lite (ombyte och högskoleböckerna) för att sedan ta vår lilla volvo och puttra till Dalsland. Imorgon är det som sagt kalas för Rickard (lillebror) som fyller hela 8 år 23 mars! Eftersom han har börjat läsa och tydligen läser min blogg lite grann vågar jag inte berätta vad han ska få från mig och från Simon.. haha! Fy vad stor han redan blivit, börjat läsa och räkna matte. Han tycker om matte och är redan jätteduktig! Vilken lillebror :)

Nej nu är det effektivplugga som gäller. En vecka kvar till tenta. Ska försöka få begrepp om de olika teorierna: Klassiska, Keynesianska, Monetaristerna och Nyklassiska. Önska mig lycka till och trevlig helg på er :)


Uppdatering från dagen i göteborg

Oj redan fredag, eftermiddag! Härligt med helg dock :) Det blir en helg med fullt upp. plugghelg och imorgon eftermiddag åker jag och Ebba till Ödeborg och stannar till söndag. På söndagen ska vi nämligen ha släktkalas för lillebror som fyller 8 år 23 mars. Stor han har blivit! 8 år. Det kändes som nyss mamma var gravid och vi väntade spänt på att få bli sladdisstorasystrar :)

Igår tog jag och Simon en tripp till göteborg för att strosa runt och handla lite. Jag hittade en hel del så nu blir det lungt med handlandet frmaöver för min del.. haha! Köpte en längre svart t-shirt att ha till leggings på åhlens city, strumpor, örhängen, en vit t-shirt och ett långt grått linne på Gina Tricot, Marin/mörkblå stickad kortärmad och två linnen i vitt och marin/mörkblått på MQ, en svart längre kofta med knappar på Zara och ett par levis 603 på levisstore. Efter handlandet inne i stan åkte vi via IKEA och fick hem lite smått och gott där också som lampa till sovrummet ( stående fönsterlampa), tre tavlor, prydnadsljusstakar, blomma med kruka, lackhylla (190 cm) att ha ovanför sängen, ljus och dekoreringssand, galgar m.m.

Väldigt härligt med lite påfyllning i både garderob och grejer till lägenheten då det är lite grann som behöver fyllas i än (bl.a. ingenting på väggarna i sovrummet). Kan ta kort på lägenheten någon dag så ni får se. Efter Göteborg åkte vi via Ödeborg och hälsade på en snabbis och hämtade Ebba som vi saknat i lägenheten :) Kom till Trollhättan runt 22.10 och somnade som stockar senare haha! En jätteunderbar torsdag i Götet.

Dock missade vi min morbror som hade ett jobb i Trollhättan och tänkte överaska oss.. JUST den dagen vi inte var hemma, och vi som nästan jämt är hemma annars..Så typiskt när man gärna vill träffa honom. OTUR? Det kan man kalla det! Men vi får träffa honom på söndag tror jag :)

Nu strax blir det en promenad med Ebba och efter det matlagning. Förövrigt ikväll blir kvällen lugn. Lite pluggande om jag orkar, annars en lugn fredag i soffan och tv/film :) Trevlig fredag och helg på er!

Godmorgon

Det är galet till vilken underbar morgon jag vaknade till imorse. Jag sitter och tittar på termometern som visar + 8.8 grader och så är det solsken ute :) Shohooooo!

Om en timma ska jag befinna mig på högskolan. Jag, Josefin, Sofia och Anders ska börja tentaplugga idag, känns bra då vi nu har 1 ½ vecka på oss fram till tentan (lördag 27 mars). 

Nu: frukost, en kopp kaffe och nyhetsmorgon och göra sig iordning för en dag med studier!
Trevlig onsdag på er.

 


Dagens rätt: Flying jacob

Nu är det dags för lite matlagning. I helgen föreslog jag flygande jakob så i lördags åt vi det hemma och jag har blivit som frälst. Idag ska vi (jag och Simon) laga det igen och jag hoppas den blir lika god som när mamma och syrran gjorde den i lördags :) Mums, mums, mums!

Och jag kan inte sluta tjata om vädret men jag måste ju säga hur underbart det är! Hur glad man blir av det skinande och våriga vädret :) Efter dagens föreläsning tog jag och Simon en liten promenad i stan, och jag älskar den friska luften och solens strålar som man träffas av nu. Shohoooooo säger jag bara!

Trevlig tisdag på er kära läsare.
Nu är det matlaging som gäller! hungriga ungdomar som vi är. Äter hela tiden! ;) Haha.



Måndag 15 mars

Grattis igen mamma som fyller 44 år idag!!

Det är måndag eftermiddag och för en timma sedan kom jag hem efter en dag med föreläsning i macroeconomics. Inte vilken föreläsning som helst, utan den näst sista. Imorgon skall vi träffas för sista gången och ha repetition samt gå igenom två gamla tentor :)

Igår var hela familjen samt Simon och Simon på Torp en sväng då mamma fick presentkort på torp av oss alla. Hon shoppade en del (jätteroligt!), bl.a. nya skor till sommaren, tunn sommarklännig, lackleggings m.m. Snyggt, snyggt!

Jag fann mig äntligen ett par converse och mamma fick minnen då hon själv hoppade omkring i ett par rosa sådana som hon åkte ända till Stockholm för att köpa på 80-talet :) hihi. Tänk att samma model har fungerat, och fungerar till allt! Världens bästa sko måste det vara. Man kan ha dem till jeans och collegetröja, såsom till en finare klänning med leggings till. Anna på melodifestivalen är ett bra exempel på hur converse håller även på scen. Haha! Mina funderingar som varat i flera år om att skaffa eller inte har nu blivit till ett tillskott. Funderade på ett par gråa eller vita men eftersom stadium på torp bara hade vita i min storlek fick det bli ett par sådana. Jag vet, lite senare än alla andra, men sådan är jag! Förutom conversen kom jag hem med ett par svarta lätt glansiga leggings och ett skärp, båda köpta på lindex.





Ebba är hemma i Ödeborg till på torsdagkväll då Simon ville ta en tripp till Göteborg nu på torsdag. Så på torsdag blir det en tripp till götet och på kvällen blir det en snabbis hem och hälsa på i Ödeborg. Vad tomt det blir i lägenheten! Och vad fort man saknar henne! Tänker på henne jätteofta. Vad fort det märks. Men jag vet att hon har jätteroligt som får vara med Gucci i veckan :)



 



Lördag i Ödeborg

Jag, Simon och Ebba är nu hemma i Ödeborg och har varit det sedan i torsdags eftermiddag. Idag vaknade vi vid 09 och klev upp vi 09.30. Solen strålande och jag och hundarna tog en halvtimmespromenad. Efter den satt mina föräldrar och pratade vid köksbordet och vi joinade dem och satt där till inprincip nu. Häääärligt :)

Igår bakade jag och mamma en toscakaka som vi ska fika med idag men halva är redan uppäten haha. Gott, gott! Mamma fyller nämligen år på måndag så det blir lite fika idag och en tripp till Torp imorgon. Jag skall leta efter ett par ljusa utslitna stuprörsjeans och ett par converse. Vårstämningen man fått nu gör att man bara vill införskaffa vårkläder just nu! Mamma skall också leta lite, bl.a. efter ett par leggings till sin klänning och ja vi längtar att gå och kika lite :) Det var ett tag sedan eftersom man inte tillåtit sig att handla då ekonomin är lite tight. Simon, pappa, syrran, kanske hennes Simon och lillebror hänger också med imorgon. En riktig familjedag på torp med andra ord :)

Nu ska vi njuta av lördagen och bara umgås. Tror det snart blir en långpromenad i det våriga vädret!
Kvällen bjuder på melodifestival och god mat.

Trevlig helg på er alla läsare! :)

Storstädning!

Imorse var det mulet, nu är det solsken! Kan det bli bättre?

Jag och Simon har nyss vänt lägenheten upp och ner och städat i varje vrå. Damsugning och damning från golv till tak och skurtrasan i högsta högg! Vi blev nyss klara och lägenheten luktar nu fräscht av ajaxuniversal och luktkulor från damsugaren :)

Om en liten stund ska jag och Ebba på en promenad. +5 grader och nu också solsken, hääääärligt!



familjehelg igen! :)

Då var det redan onsdag igen och veckans föreläsningar har nu varit. Det är ca två veckor kvar till tentan och resten av veckan tänker jag spendera i Ödeborg med familjen :) Simon och Ebba hänger såklart också på som de alltid gör hihi. Förra helgen var vi ju också där men då jobbade mamma helg och helgen bara flög iväg. Nu åker vi dit imorn på dagen/eftermiddagen och det enda mamma jobbar nu i helgen är 8-12.00 på fredag :) Sedan kommer pappa på fredag också (jobbar i Kungsbacka på vardagarna) kul kul kul!

Det kanske märks att jag tycker om att komma hem och umgås med familjen och ja jag älskar det! Vi är en tight familj som alltid har roligt tillsammans och säger allt till varandra! Ja de är underbara allihopa.

Nu är maten inne i ugnen. Blev så sugen på pommes frites och chicken nuggets till och såklart majonäs till detta! Sååå gott och onyttigt men vem bryr sig om det?

Trevlig onsdag på er!

P.S. Fått resultat i både mikroekonomin och marknadsföringen som det på båda stod ett G på. Huuuur skönt som helst :) Inväntar nu svar i ekonomistyrningen sedan kan jag lägga dessa kurser bakom mig och fokusera helt på det vi håller på med.


Helgen som var

Då var det måndag igen. Har nyss tagit en dusch efter danspasset med Sofia på Friskis&Svettis. Helgen var superbra! Hela helgen blev en lugn umgås-helg med diverse aktiviteter som bakning, matlagning, promenader, mys framför tvn och tvspel med syster yster och hennes pojkvän simon :) Mamma jobbade både fredagkväll och lördag delad tur men pappa var ledig. Tror jag/vi skall dit igen på fredag hihi.

Idag var det föreläsning igen i macroeconomics och imorgon och på onsdag likaså. Imorgon ska vi sitta kvar och skriva essayen som skall in på måndag den 15 mars.

Nej nu skall jag och Ebba ta en liten kvällspromenad och sedan blire tvn som gäller! Godkväll på er.

Familjehelg

Det blev ändrade planer så jag bokade om klipptiden till i eftermiddags och nu befinner vi oss i Ödeborg hos min familj :) Kul, kul kul!

Ännu en dag med..

...strålande väder! Eftersom jag har hemmastudiedag idag funderar jag på att snart ta en långpromenad med Ebba, tror Simon också hänger på :) Redan imorse tog vi en 35 min promenad i det härliga vädret som jag tror uppskattades av Ebba då hon ligger och sover som en stock just nu i soffan på en kudde. Hihi.




Nu blir det lite läsande i makroenkonomiboken, jösses 27 mars är det dags för tenta igen och jag som nyss tyckte vi började med kursen (2 av 5 veckor är redan gjorda!). Och eftersom makroekonomi är både intressant och ett väldigt brett ämne blir det läsa, läsa, läsa idag! Under nästa vecka ska vi (jag och Anders, och Josefin och Sofia) brörja med den essay på 1-2 sidor som ska handla om ett valfritt makroekonomiämne, lämnas in 15 mars. Nu händer det grejer igen men denna helg blir helt pluggfri. Skönt :) Den kommer att spenderas hemma hos mina föräldrar och syskon :) Det var flera veckor sedan vi var där sist då det varit tenta efter tenta, men nu så. Ebba får träffa Gucci och ja vi alla kommer få en superkul helg! haha.

Även datorn får följa med hem under helgen för att piffas upp lite. Pappa har nämligen större ramminne hemma och tydligen skall det göra så att min dator orkar mer och bli snabbare :) Shohoooo för det!

Nu: Läsning!


Sköna, härliga onsdag :)

Sådär då var veckans sista föreläsning gjord och det är lång helg för min del, för Simon också för den delen som läser distanskurs och lägger upp sitt schema själv :)

Veckan ser ut såhär:
Måndag: 09.15-12.00 Föreläsning i macroeconomics. 18.30 ett träningspass på F&S.
Tisdag: 09.15-12.00 Föreläsning. 13.00-16.00 Tvättid.
Onsdag: 09.15-15.00 Föreläsning. 15.50-16.40 jag Simon och Ebba tog en promenad i solskenet :) Nu blire matlagning.
Torsdag: Hemmastudiedag.
Fredag: 13.00 Klipptid i Uddevalla. Jag, Simon och Ebba åker hem till min familj i Ödeborg i helgen :)

Härligt med onsdageftermiddag och ha heeeeela helgen framför sig.
Nu, matlagning - korvstroganoff, mums!