Work

Idag är det lördag och klockan ringde så tidigt som 04.50 imorse. Piiiip!! Då var det dags för både mig och Simon att kliva upp då vi båda jobbar idag. Båda börjar 06.00 så det var passande :) Slippa höra väckarklockan en gång till. Slutade 12.00 idag och dagen har gått jättefort. Simon jobbar till 18.00 idag och han jobbar även 12 timmar imorgon, men sedan får han en veckas ledighet :) Efter att jag kom hem fick jag skynda ner tvätten till tvättstugan då jag har tvättid mellan 11 och 16.

Måste tala om att det även är jättefint väder ute idag och relativt varmt :) Varmt och varmt, men härligt varmt för att vara denna tid på året hihi.

Nu har jag och Melinda börjat träna på gym och denna veckan har det hittils blivit två pass. Boxing i måndags och i torsdags blev det push. Är helt slut och en del träningsverk har det också blivit haha. Massa muskler som inte fått arbeta på länge :P Nästa veckas schema lyder: Måndag - Core och Tisdag - Yoga. Spännande och roligt ska det bli!

Ne nu ska jag ner och hänga upp tvätten som står på tur och efter det blir det en tripp till ica för att handla middagsmaten (tacos), mums!

Box, Yoga, Push, Core, areobic, spinning, gym. wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Hej! Idag har det varit en ny dag och början av en ny arbetsvecka. Åter denna vecka jobbar vi över tisdag och onsdag från 06.48 till 19.00 och på lördag 06-12, annars är veckan som vanligt då jag tycker om fredagarna när vi slutar klockan 15.00 :) Man hinner göra mycket på den timmen man får extra! Efter att jag kom hem från jobbet klockan 16 gick jag ner till ica och handlade en sväng, gjorde mat och diskade. Sedan ringde jag Melinda och frågade om vi kunde mötas klockan 18, och det gjorde vi hihi. Sedan gick vi mot IP (Edsbyns gym) och tog ett testpass på box en timma. Fyyyyyyyyyyyyyyyyyy vad slut man var efter passet och jag som inte tränat på ett tag. Vi båda var slut, men bestämde oss för att köra igång, så efter träningen var vi iväg och köpte ett månadskort :) Tack Melinda, det var jätteroligt! Efteråt känns det helt underbart. det här är någonting man verkligen tycker om! att träna.
Duschen efteråt var den skönaste dusch på länge osckå :P Haha ne nu blir det TV:n innan man somnar som en stock. ZzzzZzzzzzz. Ha det bra allihop! :)

Hej och Hallå

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist och nu har det hänt något jag minns livet ut :) Jag, min familj + mormor och hennes syster Eva, morbror och hans sambo Linda, faster och hennes pojkvän Fredrik har varit i Bulgarien , Sunny Beach. Helt underbar semester då jag fick hälsa på familj och släkt igen efter en tid uppe i Edsbyn :) Vädret var inte det bästa och det resulterade i tunga väskor på vägen hem, så det gjorde inte så mycket hihi :P Hann iallafall sola några dagar och det var helt underbart att plaska i havet! plaska när vattnet är sådär lagom varmt (ca 25 grader) och bara njuta!! Åhhhhhh :). Det blev shopping varje dag och dessutom hann vi med en tur till Bourgas (stad) där vi handlade lite, men där var priserna ungefär som Sverige. Märken som bl.a fornarina m.m fanns där som man inte kunde hitta på Sunny Beach. Jag mormor och hennes Syster var även en tur in till gamla Nessebar. Där fanns många fina gamla byggnader och mysiga matställen! naturligvis mycket shopping där med, men inget speciellt att hitta. Pappa, mormor, Eva och lillebror Rickard var till en marknad vid namn Kableshkovo som de sa var jättemysig och ett ställe att åka till igen!

Nu i torsdags åkte jag tåg tillbaka till Edsbyn och började jobba på Fredag. Fick även jobba idag, då det är mycket att göra på måleriet. jobbade 06-12 så man hade endå hela lördagen framför sig hihi :) Just nu håller vi på att tvätta tvätt, och det var på tiden för nu har vi snart tvättat 6 stycken maskiner haha. Ikväll blir det bl.a TV:n som gäller. Det är nämligen "Svensson Svensson" på svt1 kl 20.00 :P. Ne nu ska vi ner och hänga upp tvätten och beställa pizza, MUMS!  :)