Skogens guld

Igår var jag, mamma, pappa och lillebror Rickard samt hundarna ute i skogen för att plocka lite kantareller. Hem kom vi med cirka 6-7 liter. Mums! Nu står de på spisen och förvälls. Skogens guld är vad de är.Mini Cupcake

Igår var vi som sagt i Uddevalla. Jag fick äntligen klippt mig (jättehärligt) och efter en sväng på stan åkte vi ut till Torp. På vägen hem stannade mamma och pappa vid en tapp där de köpte hem en mini cupcake. Har aldrig skådat en sådan liten miniatyr som dessutom var jättegod! Den var inte större än en giffel hihi.


Härliga fredag!

Hej och godmorgon kära ni!
Det är fredag och jag är ledig. Är dessutom ledig hela helgen :) Riktigt härligt! Och extra härligt nu när Simon har semester. Imorse hade jag klockan på 06.20, just för att det är så mysigt att kliva upp på morgonen. Ännu roligare var det att Simon hängde på och klev upp han också. hihi. På morgonen har det blivit en promenad med hundarna, en dusch, en lång frukost och sedan en kopp kaffe samt tittande på nyhetsmorgon. En optimal ledig morgon om ni skulle fråga mig!

På eftermiddagen idag blir det en sväng till Uddevalla samt Torp. Mycket trevligt! Äntligen får jag klippa av mig mina slitna toppar.

Hoppas ni får en riktigt trevlig fredag :)


Söndag i Trollhättan

God kväll!
Nu ska jag och Simon sätta på en film (A Perfect World) och bara mysa resten av kvällen :-) Söndagen har varit jättehärlig. På dagen promenerade jag, Simon och Sofia till stan för att se ett fallpåsläpp. Efter påsläppet gick vi till stan och åt langos till lunch och sedan tog vi en promenad i stan. Handlade lite mat och gick sedan hemåt. På eftermiddagen har vi tvättat och bara tagit det lungt. Sovit middag och bara varit. Jättehärligt! Kan inte ha varit en bättre söndag.

Dessutom har jag nu plockat upp grejerna jag handlade i Ullared för ett tag sedan. Bland annat denna fina "tavla" fick komma hem. Budskapet tycker jag är viktigt - Ingenting är omöjligt...Det omöjliga tar bara lite längre tid...
Nej nu blire soffläge resten av kvällen :-) Hoppas ni har en jättebra söndag!

Fallens dagar

Just nu lyssnar vi på lite Veronica Maggio, ölen är knäckt och vi väntar in Sofia. Jag säger bara: Underbara dag! 


Bilstädning

Sådär, då var bilen äntligen städad både inuti och på utsidan. Har länge tänkt att städa bilen men det har aldrig blivit av. Idag fick det äntligen bli storstädning! Efter städningen fick Rickard och hundarna även idag ett kvällsdopp i Ellenösjön. Ljuva sommarvärme.


Ellenö

Hej och godkväll på er!
Igår var vi (Jag, mamma, pappa och lillebror Rickard) i Ullared och vi alla instämde att detta var den bästa ullaredomgången någonsin! Vi kom hem med en hel del fina saker. Jätteroligt! Över förväntan absolut. Kommer säkerligen visa er senare när sakerna har kommit upp i lägenheten för just nu ligger de fortfarande nedpackade i de två påsarna :-). Ska till Trollhättan senare i veckan en sväng för att köra dit grejerna samt hämta ut tentan som vi skrev innan sommaren.

Idag har jag varit ledig. På eftermiddagen åkte jag, syrran, lillebror Rickard och hans kompis Oskar till Ellenösjön för att bada. Vi tog även med oss både Ebba och Trinny. Lilla Gucci fick stanna hemma då hon är lite åksjuk.

Rickard och Oskar badar medan jag och Jessica höll oss uppe på land!


En blöt Trinny och en blöt Ebba! :-)Både Ebba och Trinny spanade från brygganTrinny och ebba tog en liten simturSedan blev det massa lek på land :-)
Avslutningsvis fick de massa godis!