långhelg! :)

Idag är det tisdag och det innebär tvättid idag. Har fyra maskiner som hänger uppe på tork just nu :) Bland annat några väldigt sketna/målade t-shirts från jobbet. Shit som de ser ut haha :) Men vad gör det om man har ett jobb där man skitar ner sig?? Imorgon är det jobb och sedan ledighet några dagar, härligt! :)
Åker hem till västkusten imorgon direkt efter jobbet och är säkerligen framme vid midnatt eller lite innan om resan går smort. Skall bli otroligt roligt att få komma hem en sväng och hälsa på :) Man saknar ju sina föräldrar, syskon, mormor och släkt!
Ringde hem idag och jag fick nästan lite tårar när jag fick prata med rickard. Det känns som att det var längesedan jag träffade dem nu fast det bara gått en månad. Syrran fyller 18 år 6 maj och vi skall fira henne till helgen lite grann så jag får ge henne min och mormors present :)  hihi skall bli så kul att komma hem!

Fint väder är det även ute, underbart! Man blir så glad så fort solen visar sig hihi.
Ikväll ska jag packa det sista och det känns som att jag glömmer något viktigt.. men tre dagar borta är ju lite så man bör väl inte oroa sig över att det ser lite ute i väskan :)

Nu lyssnar jag på musik och får sådanna sommarkänslor om att poppa musik utomhus och grilla. GUD vad jag längtar efter det! Hoppas vi grillar snart Maria :) Önska bra väder en helg!
På tal om Maria så var jag till viksjöfors igår och hälsade på henne och freja. mycket trevligt må jag säga :)
Nu ska jag se om det finns något jag glömt att packa ner.
ha en bra långhelg!
/Lotta

Ny vecka

Då var det måndag igen och jobb. Lika flummigt på allmoge som vanligt hihi. Roligt har man :) Skojar och skrattar!
Efter jobbet lagade jag lite mat, potatismos och falukorv och fixade matlåda till både mig och simon. Sedan stod disken och väntade. Efter det ringde jag mamma och vi pratade ett tag. alltid lika roligt att prata med mamsen :)

Tittar även på internet på katter eller ja snarare Bengaler (en kattras) och är så sugen att skaffa EN katt.. Bara EN. Absolut inga fler. har ju inte varit utan djur någonsin. Så det händer allt att man saknar dem. Man saknar inte fällandet av allt hår men en vän som går med och som alltid finns där vid sin sida :)
Men jag försöker övertala mig att ta bort dessa tankar. Men tänk endå tanken av att ha en katt? De sköter ju sig själva och man behöver inte oroa sig när man är på jobbet. Om den inte hittat på något bus då ;) Bara fylla på mat, vatten och tömma kattlådan. Saknar ju som sagt inte fällandet av hår och hemma har vi norska skogkatter med längre päls så en bangal med tät kort päls kanske fäller lite mindre? iallfall är håren kortare :P
Men jag vet inte. Något jag har snurrat in mig på nu iallafall.

Ikväll blir det film som gäller :)Ska bli härligt! Simon jobbar eftermiddag så nu slipper jag titta på hockeyn i flera timmar också :) Lite taskigt sagt men skönt är det må ni tro! Inte så intresserad. Tycker det räcker med att få veta resultatet. Nu blire lite tv innan film. Ha det!


Kebab och Zoolander

Nu har vi precis kommit hem från vår traditionella lunch hos Simons föräldrar :) Simons pappa var inte hemma så det var vi tre som åt, eller ja Simon åt som en liten mus då hans baksmälla hade tagit över :P Vi blev iallafall bjudna på kycklinggryta med tagliatelle, skitgott!!
Härligt var det även med en promenad i det friska vädret.
Nu ikväll blir det kebab och en film som gäller. "Zoolander" :). Älskar slapparsöndagar, man är så avslappnad och vilar riktigt ut sig hela dagen.

slapparsöndag

Idag vaknade jag av ett dunkande i mitt huvud. Fyyy, inte baksmälla tänkte jag då! Jag har aldrig haft någon direkt baksmälla men imorse var det värsta jag känt.. usch! Yr, ont i huvudet och skakis. är det så man är bakis?? Det får en iallafall att avskräckas från att dricka så mycket en lång tid framöver, och så är jag ju inte direkt en "festprisse" av mig heller så då tar det nog ännu längre tid innan jag dricker igen. haha :)
Men en sak, jag hade jätteroligt igår med maria! :) Vi förfestade här i lägenheten och under kvällen satt vi och drömde oss bort till solen och en solsemester. Båda vill ut och resa till solen och gud vad härligt det skulle vara! Sola, bada och bara njuta en vecka utomlands :) Maria var sugen på Kreta, och fy vad roligt det skulle vara!
Jag t.o.m drömde om det inatt!! En sak som jag tänkt på nu efteråt är att, kommer jag in på högskolan så måste man ju vara närvarande första dagen och vet inte om det skulle vara så bra att resa i slutet av augusti.. Typsikt att det kan vara någonting. Vågar heller inte chansa. Vet inte vad jag ska göra, för det skulle ju vara så kul!!
Iallafall, efter en tid med förfestning med bortdrömmande till solen så skulle vi ta bussen till folkets hus i Bollnäs :) Men vi missade den.. hahahaha! Där stod vi, och tänkte om vi skulle gå hem och vänta på nästa buss men Maria ringde Sven (en kompis till henne) och han var så snäll och ställde upp med att skjutsa oss dit :) Väl där var det väldigt tomt, men senare på kvällen blev det allt en del folk. Richard Herrey var där och sjung och gud vad kul det var att dansa!! :) Tack för ännu en kväll Maria!

idag blir det en slapparsöndag. Vi ska snart ta och promenera till Lillbo hem till Simons föräldrar, där vi är bjudna på lunch. Detta har blivit som en liten tradition, en härlig tradition :)
Nu ska jag fortsätta titta på "nyhetsmorgon söndag". ett progam som också blivit en tradition att titta på hihi.

Utmaning

Utmaningen är att säga saker om sig själv i alfabetform.

A - Artig
B - busa, det är jätteroligt :) Tycker mycket om Barn.
C - Choklad klarar jag mig absolut inte utan!
D - Donken (Mcdonalds) händer det lite då och då att man äter på.
E - Emotionell, tycker jag att jag är.
F - Flummig, fantasin äre inge fel på :)
G - Godis och God mat är jag beroende av :) Älskar mat! Göteborgare i grunden.
H - Hälsa är viktigt för mig, och så är Hallon det godaste bäret på jorden! :) Humor älskar jag
I - inredning är ett intresse hos mig! intelligent är jag på vissa plan tycker jag själv ;)
J - Jobba. Jag tycker jättemycket om att jobba! Juni och Juli är underbara sommarmånader och jag är definitivt en sommarmänniska :) Judo, en sport jag har av intresse.
K- Klumpig. Kaffedrickare. Komedifilmer :)
L - Lotta är mitt smeknamn :) Lurig kan man vara ibland. Lagom är bäst.
M - Mat är högt på min överlevarlista :)
N - Njutning (hälsa) känna harmoni i livet är viktigt tycker jag :)
O - Optimist!
P - plattångar mitt hår lite då och då :)
Q - hittar inget på q tyvärr..
R - roligt skall livet vara :)
S - Sprallig. Älskar Stickade tröjor!
T - Tavlor vill jag skaffa mer till lägenheter. Nu är det lite tomt..
U - Underbart att våren snart är här och därefter den Underbara sommaren!
V - vinna på en trisslott kan jag göra ibland :) Härligt!
X - får man säga eXtra tuggummi? Professionell är den godaste!
Y - kommer tyvärr inte på något..
Z - Zebror är fina djur :) Ska till Kålmårdens djurpark (Zoo) till sommaren med lillebror 6 år och mormor :)
Å - jag är 20 år gammal.
Ä - äldsta systern då jag har en yngre syster och en sladdis till lillebror
Ö - Öppen

Sådär ja, det var det alfabetet det :)


Hockey

Då har hockeyfinalen tagit sitt start idag. HV71 och Linköping. Vad tycker jag om hockey? Inte så väldigt intresserad men man kan endå inte hålla munnen stängd för att fråga vad det står :)

Idag har jag jobbat (på fabriken), och där kan jag lyssna på radio om jag vill hela dagarna vilket jag älskar! Tycker främst om Christer i P3 som börjar klockan 14.00 och håller på till 16.00. Idag handlade det om "appropå att.." då alla kan ringa eller smsa in händelser och just idag handlade det mest om pinsamheter. Det var längesedan jag skrattade så mycket och guuuud så kul det är att lyssna på människor som berättar alla möjliga histroier som de eller andra har varit med om :P haha!

Här är några av fynden på IKEA, är väldigt nöjd :)
Påslakan
image55

vit vas med en orkidé i :)
image56

Nu blire lite hockey innan "100 höjdare" börjar :) ha det gott!

IKEA

Idag var jag och Simon till Valbo köpcentrum utanför Gävle. Först blev det en sväng i ikea (åt även lunch där hihi) och sedan lite shopping bland småaffärerna. vi kom hem med lite grann :)
Jag köpte påslakan (jättemjukt), två korgar att ha på hatthyllan, en liten händig strykbräda, vas och en plastorkidé som fick sin plats på golvet (passade jättebra där jag tänkt). Sedan handlade jag en grön stickad tröja inne på MQ, walkman hörllurar till mobilen och så en vit eyeliner. Mycket nöjd med köpen må jag säga!
Simon köpte bl.a nya PC högtalare och gud vad han spelar!! haha! :)
Ikväll blir det bara att ta det lungt. Se på tv och slappa :) Söndag idag.
Nu blire en twix och tv, hejs!
/Lotta

Högskoleprovet

Har ganska nyss kommit hem från en dag med högskoleprov. Började 09 imorde och var slut lite efter 16. fem stycken delar varav svenska, matte och engelska. Mycket svårt måste jag tala om :) Gissade på en hel del och försökte resonera mig till olika svar men på vissa var det omöjligt. Vi fick ett kontrollpapper där vi kunde skriva ner våra svar om vi vela för att kunna kolla resultat på text tv eller inne på studera.nu så nu väntar jag spänt och hoppas verkligen att det har gått rätt bra! :) Har svårt att tro eftersom att det var det mest svåra prov jag har upplevt, men det var ju endå 20% chans att svara rätt :) Kanske har man lite tur med sig idag då man gissade? Hoppas, håller tummarna!

Nu snart ska jag och Simon hem till hans föräldrar och äta ikväll. Gott :) De gör alltid så god mat och så är dem så snälla!
Nu längtar jag till imorgon då jag och Simon skall åka till Valbo :) Skall naturligtvis äta kotlettraden inne på ikea, den är ju så god!

Nu ska jag spänt titta på resultatet om det nu kommit. Ha en fortsatt trevlig lördag eftermiddag/kväll!
/Lotta

Antar utmaningen av Maria

Här är mina objekt i lägenheten som jag är mest respektive minst nöjd med :)

Här är vår fotölj som Simon köpt på MIO. Tycker att den passar så bra i vardagsrummet! en riktig färgklick :)
image52

Det här är vår hörna i köket som vi inte vet vad vi ska göra med. Har fått några funderingar men aldrig blivit av att vi gjort något tyvärr.. Nu är där en hörna för lite allt möjligt..
image53


Maria, detta var kul! Hoppas du kommer med fler utmaningar någon gång :) hihi.

Allmoge fönster och dörrar från norrland

Ja då fick jag jobb igen på Allmoge (måleriavdelningen). Känns skönt att ha jobb och känna några extra kr :) Jag hann vara arbetslös i hela tre veckor. Kan inte säga annat än att det var skönt med lite "semester" :) Hihi. Passade på att vistas hemma med familjen och där hände det mycket grejer! Har bl.a shoppat hihi. Och hem till Edsbyn blev det en rosa v-ringad T-shirt från G-star plus en grå/vitrutig kortärmad skjorta från samma märke. Ett par vita jeansshorts från tommy hilfinger kom också med hem till Edsbyn, en stickad svart t-shirt från gina tricot och så avslutningsvis ett par grå/vitrandiga sommarskor med röda detaljer. Är skitnöjd med mina vårköp och det behövdes verkligen! Vill investera en del sommarkläder till och så en bikini för den jag har nu är påväg sönder..
På söndag så åker jag och Simon ner till Valbo i Gävle. Han vill nämligen gå på ikea bl.a och det tackar man inte nej till att göra :) vi ska såklart äta i deras restaurang för det var det godaste jag ätit!!

nu på lördag är det dags för mig att göra högskoleprovet. Jag tänker mycket kring det och vet inte hur man kan träna till det. Det är väl bara till att använda sin hjärna som har lagrat på sig en del viktiga saker genom livet :)

Nu har jag precis tagit en dusch efter en dammig dag på jobbet.. Ska till och börja laga mat. Någon typ av kycklinggryta och jag säger bara: Håll tummarna för att det går att äta :) Matlagning är nämligen en av mina sämsta sidor och när jag lagar så kan vad som helst hända! Men oftast så går det bra och vi kan njuta av maten :)

Nu ska jag strimla kycklingen och paprikan. Ha det gott :)