Julfirande med familjen

Har haft en helt underbar julafton och julen fortsätter att vara underbar! Vill önska er en fortsatt trevlig julhelg :)

Fjärde Advent

Hej på er! :) Ursäkta min dåliga uppdatering. Utan internet i den "nya" lägenheten gör att bloggandet blir väldigt begränsat. Nu är jag i Dalsland och hälsar på familjen och har varit där sedan i Torsdags. Har jobbat fredag och Lördag, och idag åker jag tillbaka till Trollhättan en sväng för att gå på årets sista föreläsning imorgon. Efter föreläsningen som håller på till kl 16 åker jag till Dalsland igen och jobbar kväll. Sedan stannar jag där över jul och nyår och firar den med fina familjen :) Den som saknas är Simon men han är hemma hos sin familj i Hälsingland och firar hihi. Tänk om man kunde fira på båda ställen samtidigt. Det hade varit något!

I lägenheten fick vi upp alla lådor redan under flyttdagen i lördags (väldigt skönt!). I torsdags kom målaren och började spackla i hallen (där ska de tapetsera om samt måla tak och lister :)). Under veckan kommer hantverkare som ska slipa vårat vardagsrumsgolv och i januari kommer en elektriker som ska rätta till lite elarbeten. För att redan vara en fräsch hyresrätt blir den nu bara ännu bättre. Roligt att dessutom få bestämma nya halltapeter! Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka efter nyår och se vad som hänt i lägenheten :).

Nu ska jag och mamma ta en promenad med hundarna! Vädret har äntligen bestämt sig för att gå ner till någon minusgrad och vara sådär himla härligt. Fortsatt trevlig fjärde advent på er! :)

Sista Natten i studentlägenheten

Inatt var den sista natten i vår studentlägenhet, och efter dagen kommer hela möblemanget finnas på österlånggatan. Om en liten stund kommer pappa, syster, bror och Sofia hit och hjälper oss med allt :) Mamma jobbar så hon får se lägenheten senare :) Vi längtar!

Hoppas ni får en superbra lördag och helg! Nu ska vi fortsätta stöka runt här hihi.

Ett härligt kaos

Hej på er! Här är det full rulle. Tvättid från kl 7 imorse och om 40 min ska jag vara på högskolan för att tentaplugga resten av dagen! Imorgon sitter vi i tentasalen igen och efter tentan får vi nycklarna till den nya lägenheten :). Lägenheten ser ut som ett kaos men vi tycker om det. Ett härligt kaos kan man kalla det.

Nej nu ska jag föna hår och byta om, och innan jag beger mig hämta upp tvätten. Så, ha en jättebra torsdag alla ni! :)

Familjehelg

Helgen var grym! Helt fantastisk. En underbar familjehelg. Jag, Simon och Ebba åkte upp till Dalsland på fredag och åkte hem igår eftermiddag. Helgen bestod av en ren familjehelg där lördagen bl.a. präglades av en heldag i Göteborg med jul på Liseberg som avslut. Kunde inte haft det bättre helt enkelt :)

Denna vecka är det tentavecka samt flyttvecka :) Till helgen kommer vi förhoppningsvis iordning och har t.o.m städat ur vår lägenhet. Det har vi räknat med. På fredag har jag skrivit klart tentan och på lördag blir vi troligen Österlångsgatebor!

Trevlig måndag på er! :)

Träning

Hej och godkväll på er! Alldeles strax ska jag bege mig till soffan för lite tvmys innan läggdags :)

Idag har dagen bjudit på mycket plugg. Har haft hemmastudiedag och behövde läsa en hel del. Att bara läsa rätt upp och ner är inte min starka sida men idag fick jag läst en hel del vilket var väldigt skönt och behövligt. Efter en heldag med läsning tog jag mig iväg till friskis där jag först gick in på gymmet en sväng (ca 25 min) och sedan gick jag på ett aerobicpass. Så himla skönt! Är helt slut.

Nu ska jag försöka knö mig ner i soffan (det är inte det lättaste ska ni veta hihi) med Simon och Ebba, trevlig kväll på er :)