Kantarellfynd

Idag började dagen kl 06.30 då klockan ringde. Jag och Simon klev upp, åt frukost, gjorde oss iordning och han packade det sista. Vid 8 åkte vi till Uddevalla där tåget skulle avgå kl 09.09, så nu är han snart framme i Edsbyn efter några timmars färd. När jag släppt av Simon åkte jag vidare till Ödeborg igen. Mor slutade kl 11 så efter det åkte jag, hon, Jessica och hundarna till skogen för att plocka blåbär och svamp. Vi hade inga direkta förväntingar på att hitta kantarell MEN vi hittade en hel del. Många smörstekta kantareller till mååånga smörgåsar :) Mums!

Har precis tagit en dusch och den var verkligen jättehärlig. Efter skogturen känns det som om man kommit hem med halva skogens kryp..

Eftermiddagen och kvällen bjuder på: Mormors vitkålstuvning (vems mat är bättre än sin mormors?), och sedan en lugn onsdag framför tvn. Ahh ska bli så skönt!

Trevlig onsdag på er.


Vilken tisdag!

Nu är det snart dags för att tvätta lite grann. Har bokat tvättid mellan 19-22.

Dagen började med att jag och Simon åkte till en badplats (Öresjön) precis utanför Trollhättan. Barnvänlig, långgrund, gräs att ligga på och chans att spela volleyboll + ett glasstånd. Härlig och trevlig strand!

Efter en stund av bad och sol åkte vi hem till lägenheten, duschade och gjorde oss iordning för en tripp till Överby (köpcentrumet här i Trollhättan). Vi handlade bl.a. nya handdukar, kökshasndduk och grytlapp. Simon köpte en väska att ha till skolan. Sedan gick vi till en mataffär och köpte god mat vid delikatessavdelningen. Bl.a. kycklingklubbor, räk och kräftbakelse och potatissallad.

Nu är det dags för lite mat och sedan börja tvätta.

Uppdatering

Nu var det mer än länge sedan jag uppdaterade här men jag skyller på att det är sommar, och då sitter jag nästan ingenting vid datorn. De senaste veckorna har varit händelserika. Simon kom ner 12 juli, vi har varit på torp några gånger, på bio, spelat minigolf, solat, tagit långpromenader med hundarna, och nu i helgen var vi i Göteborg och hälsade på Simons kusiner som bor där. Igår tog vi även en härlig fika med min morbror som också bor i Göteborg. 

Helgen i Göteborg var jättehärlig. Igår tog vi en promenad längs älven, gick upp på Ramberget (vilken utsikt!), åkte och solade/badade vid näset, grillade och sedan avslutade vi dagen med en fika med min morbror (världens bästa morbror!).

Nu är jag och Simon i Trollhättan till imorn. Idag hade vi tänkt hitta ett badställe, kika lite på överby och sedan bara umgås. Imorgon åker Simon nämligen hem till Edsbyn igen, då han börjar jobba på måndag efter tre veckors semester.

Trevlig söndag på er! Nu är det dags för en god och låååång frukost, mums.