Helguppdatering

Hej och godkväll på er!

Nu är det snart dags att lägga sig och ta med datorn in till sovrummet för att sätta på kanal5 play men innan det tänkte jag uppdatera er om helgen från Ödeborg. Som sagt är det renovering som pågår där och pappa har varit hemma hela veckan (vanligtvis är han borta på veckorna då han jobbar i Kungsbacka) för att fixa med köket. Det har hänt en hel del, men fortfarande är det en hel del som skall göras. Det är inte bara skåpen som skall bytas utan hela köket görs om. Altandörren har de tagit bort och gjort vägg, tagit ur det gamla fönstret för att ersätta med ett mindre, två sidor kök istället för en sida som vi hade innan. En vägg skall rivas för att få öppet mellan kök och vardagsrum etc.. ja det är en hel del och det är jätteroligt att se alla framsteg och hur annorlunda det blir! Kommer att visa er kort från helgens framsteg lite längre ner :)

Det är ungefär vad som hänt i helgen. Vi har levt utan kök - utan spis och kran + diskmaskin. Det har resulterat i att vi har ätit på papperstallrikar, stekt hemmagjorda hamburgare i ett våffeljärn m.m. Hihi ja det har faktiskt varit lite roligt och annorlunda! Umgåtts har vi också och tagit promenader med hundarna.

Jag, Simon och Ebba åkte tillbaka till Trollhättan nu på eftermiddagen och kl 18.30 var det dags för ett 75 min steppass på friskis och Svettis med Sofia och hennes syster Sara. Väldigt skönt med ett söndagspass!

I torsdags när jag och Simon kom till Ödeborg. Mor och far håller på att göra en mall till hörnet för att sedan åka med bänkskivan till Bauhaus som får såga till den. Bakom pappa där ni ser det gråa (spackel) har altandörren suttit innan men som nu har slagits igen.



På fredagen har Överskåpen byggts ihop och monterats upp. Även "hörnbrädan" har fått sågats till och kommer snart på plats. Pappa har även dragit rör till fläkten.


Skåpsluckorna kommer på plats



Dålig kvalité på bilden, men här är det lördagkväll och pappa och Simon (jessicas pojkvän) borrar hål för spishäll och diskho.


Den fina varmluftsugnen kom också på plats under lördagkvällen



Idag Söndag håller pappa på med lite el



Dessa två får avsluta helgen :) Ebba och Trinny 


Nej nu ska jag föna håret för att sedan lägga mig. Imorgon piper klockan kl 07 och kl 9 skall jag befinna mig i skolan för en externredovisningsföreläsning samt grupparbete på eftermiddagen. Godnatt på er alla!

God förmiddag!

Sitter framför datorn och surfar med en kopp kaffe, och har en allmänt mysig morgon. Imorse klev jag och Simon upp runt 8. Har tagit en dusch, gått på morgonpromenad och ätit en god frukost. Härligt!

Idag är det föreläsning i marknadsföring 13.15-16.00 och efter den åker jag, Simon och Ebba hem till min familj och spenderar helgen där. Pappa fyller 44 år på måndag och vi firar honom redan på söndag :)

Igår köpte jag raggsocksgarn i rosa. Jag vill ju så gärna lära mig att sticka raggsockar! Mormor är jätteduktig på allt som har med handarbete att göra så jag skall fråga henne om hon vill lära mig att sticka själva sockan. "skaftet" klarar jag att sticka själv men det här med att sticka häl och allt det andra verkar svårt innan man kommer in i det. Tur man har mormor som kan sådant här och besitter så mycket kunskap! Åh jag älskar ju att pyssla. Tänk att kunna sticka sina egna raggsockar! Dessutom har Simon redan beställt ett par så det är bäst att jag lär mig nu :)



Gokväll

..på er! Sitter här framför datorn med myskläder och raggsockar och skall till att föna håret för att sedan lägga mig. Har precis ätit lite kvällsmat i form av flingor och mackor. Ikväll blev det ett aerobicpass och gud som jag hade längtat efter det! Helt befriande underbar träning var det och jag kommer lägga mig med ett leende på läpparna :)

God natt och sov gott på er!

helguppdatering

Sitter framför datorn med en nybryggd kopp kaffe och har en alldeles lugn och härlig förmiddag innan det är dags att sätta igång med pluggandet. Men innan jag skall sätta igång kommer jag uppdatera er om helgen i Ödeborg. Som sagt kom jag dit på fredag förmiddag och åkte till Trollhättan igen igår vid 18.30 tiden. Har haft en alldeles bra helg (som alltid) hemma hos familjen :)

På fredagen jobbade mamma kväll och pappa kom inte hem från Kungsbacka förrän vid 19 tiden. Det var alltså jag och rickard hemma och hade en lugn eftermiddag. Han hade en kompis över medan jag passade på att plugga lite. På kvällen när mina föräldrar kom hem, umgicks vi och hade en trevlig fredagkväll!

Det blev lördag och mamma jobbade 07.30-16.00. Jag och pappa började bygga ihop det nya köket (som jag nämnt tidigare köpte mina föräldrar huset i somras och nu är det fullfart på renoveringen hihi), jag fick i uppgift att bygga ihop lådorna medan pappa tog stommarna och började med överskåp. På eftermiddagen kom pappas vän Dagge på besök (en lika knäpp/skön prick som min far) och ja vad ska man säga, de förgyllde stämningen lite tillsammans :P Jag hämtade mamma från jobbet och sedan lagade vi mat - tacos. Mums! :) På kvällen hjälptes vi alla åt att bygga lite kök för att sedan ta kväll - se på tv och umgås. Stupade i säng vid 23 tiden jättetrött. En riktigt trevlig lördag!

På söndag jobbade mamma 09.18-15.00 och även denna dag höll vi på med köket. Jag och pappa började städa ur överskåp och andra skåp som han sedan tog ner. Han började även bryta upp lite kakel m.m. Hämtade mamma vid 15 tiden och passade även på att veckohandla. När vi kom hem fortsatte vi alla med köket för att vid 16 tiden ta ett avbrott och äta. Mormor stod för maten som blev bakad potatis med tre olika röror till. En med lax och pepparrot, en med kyckling, äpple och majs och den sista med bacon. mums! Pappa hade även fått med en bit vildsvin hem som mormor gjorde iordning. Gott, gott! Klockan blev snabbt 18.30 och det var dags för mig och Ebba att åka till Trollhättan igen.

Det är alltid lika konstigt hur fort tiden går när man är hemma och hälsar på! Vips så var det söndag. Men det är väl ett tecken på att man har roligt och trivs? :) Samma gäller när vi är och hälsar på Simons föräldrar och hos Maria - tiden går lika fort där!

Här kommer lite kort från helgen:

En liten uppdatering från renoveringen och hur köket ser ut just för tillfället :)
f





Ofta promenerar vi ner till en gammal tennisplan som har växt igen och släpper hundarna. Perfekt rastgård där de kan få springa fritt och leka.

Ebba och Trinny



Gucci


Lekpaus


Gucci och Trinny





Nej nu är det dags att sätta igång, jag hoppas ni får en alldeles bra måndag! :)

Torsdag 20/1

Åh vad skönt det var att hamna här framför datorn med ett glas mjölk och geishachoklad som tilltugg! Idag började dagen lugnt och fortsatte sedan med en lunch med Sofia i stan. Det blev indiskt - ett ganska nytt ställe som öppnat i stan - och det var jättegott! Mycket naanbröd och alldeles lagom starkt :) 13.15-16.00 var det introduktion i kursen marknadsföring II och 18.30 tränade vi (jag och Sofia) ett medelpass på friskis och Svettis. En bra torsdag helt enkelt!

Imorgon på förmiddagen åker jag och Ebba till Ödeborg och spenderar helgen med familjen :) Simon stannar kvar i Trollhättan då han och grabbarna ska ha grabbkväll! hihi.

Nu ska jag föna håret och sedan äre läggdags, hoppas ni har haft en alldeles bra torsdag!

Dagens sköna pluggklädsel

Plugg och promenad

God eftermiddag!
Ja denna tisdag har varit en plugg & promenaddag! En härlig dag med andra ord. Jag och Simon kom nyss in från en timmas promenad med Ebba runt spikön. Det är så mysigt och fint att gå runt där och ingen trafik alls på ön :) Glömde dock ta med mig kameran. Det var ju så fint med frosten som var alldeles vit på träden.

Nej nu ska jag plugga lite till innan det är dags att prova den nya rätten. Spännande!
Hoppas ni har och haft en alldeles bra onsdag hittils!

                                          Hittade en fin vinterbild på spikön på nätet.



Träning och recept

God eftermiddag på er!

Efter kursintroduktionen i externredovisningen - som dessutom endast varade i en timma - tog jag och Simon en promenad med Ebba och passade även på att handla på vägen. Imorgon ska vi nämligen testa ett nytt recept jag hittade inne på coop.se. Tortelloni med avokado och räkor. Jag skriver receptet lite längre ner i inlägget ifall ni också skulle bli sugna.

Om en stund skall jag och Sofia bege oss till friskis&svettis för ett danspass. Egentligen skulle det vara aerobic men vår aerobictränare är på skidsemester så en annan tjej hoppar in med ett danspass istället. Jag är väl inte direkt så förtjust i dans då jag har för dåligt tålamod till att lära mig, och min taktkänsla är lika med noll. Ja det är faktiskt sant! Men jag ska ge det en chans ikväll, och vem vet, hon kanske får igång dansen inom mig, om det nu finns något där. Jag föredrar iallafall aerobic, men jag får så snällt hålla mig till nästa tisdag :)


Tortelloni med avokado och räkor, 4 portioner

Ingredienser:
500 g färsk tortelloni, fylld med örter eller pesto (jag kommer använda tagliateller och hoppas att det går lika bra)
2 msk olivolja 
1 hackad purjolök
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1,5 dl vitt vin
2 dl hackad dill
2 tunt skivade avokado
300 g skalade räkor
1 dl riven parmesanost

Gör så här:
Koka tortellonin enligt anvisningen på förpackningen, medan du förbereder de andra ingredienserna. Värm upp en stekpanna med olja och låt purjolöken mjukna på ganska låg värme, utan att den tar färg.

Salta, peppra och tillsätt vinet. Vänd ihop avrunnen tortelloni, purjolök, dill, avokado, räkor och parmesan. Servera genast.

Lycka till!
                                             Bilden lånade jag från hemsidan                                                 


Nya kursstarter!

Det är tisdag och idag börjar första introduktionen i den ena av de två kurser vi nu kommer att läsa under de 10 kommande veckorna. Som jag har nämnt tidigare i bloggen kommer vi läsa Externredovisning B och Marknadsföring II.

Vi börjar inte förrän 14.15 idag så nu passar vi på att tvätta här hemma (10-13) :)
5 maskiner står på tur.
Nej nu en kopp kaffe och lite surfande medan de två första maskinerna är igång.

Externredovisningens litteratur (tillkommer även lite kommpendiummaterial senare). Jag har redan börjat läsa lite och detta är jätteintressant!


Och marknadsföringens litteratur. Passade på att låna dessa böcker på högskolans bibliotek :) Den blå boken är bara referenslitteratur men den boken vi ska ha (huvudboken) är på engelska så jag hittade nog ett bra komplement till den på svenska. Bra om det är något som är oklart.


Jag hoppas ni har en alldeles bra tisdag!


Helgen

Ja då var det redan söndag och vår söndag har varit en väldigt lugn sådan. Sov till 9 men drog mig till 11. Tog en liten morgonpromenad med Ebba men vi tyckte lika illa om vädret så vi ville bara in igen. Mysigt att vara inne när det är så blött, slaskigt och halt ute! Nyss tog jag och Simon en promenad till stan med Ebba och det var lika härligt att komma in efter den promenaden :) Haha. Ikväll blir det ett step 75 min pass på friskis och svettis med Sofia och det ska bli väldigt skönt. Hela min kropp går på sparlåga, så lite flås och svett gör nog gott för kroppen idag :)

Igår var det som jag nämnde tidigare dags för att skriva tenta i juridisk översiktskurs och ja det gick ganska okej! Ska bli spännande att se när vi får tillbaka den i början av februari. Efter tentan blev det städning här i lägenheten, och min kära sambo hade redan dammat, dammsugit, torkat golven och skurat rent mikron när jag kom hem! Vid 16 åkte jag och hämtade upp Sofia på Hjortmossen och åkte sedan vidare till Överby för att bl.a. veckohandla. När vi slutligen var inne på Coop och handlade kom (utan att jag visste det) mamma, pappa och Rickard också till Överby och eftersom min pappa är den som tar alla tillfällen i akt att busa lite så skrämde han vettet ur både mig och Sofia när vi gick och handlade! Det är pappa det ;) Gjorde ett riktigt gott intryck på Sofia hihi. Efter handlingen åkte vi till vår lägenhet där mamma, pappa och Rickard också kom en snabbis och sa hej. När min underbara familj hade åkt började vi andra (jag, Sofia och Simon) att laga mat - kroketter, fläskfilé med balsamvinägersås (recept från Sofia) och sallad till det. jättegott. Såklart blev det några glas vin till. vid 22 kom även min syster Jessica och hennes pojkvän Simon förbi och vi alla hade en jättetrevlig kväll!. Tack alla för en jättrevlig lördag :)

Nu blir det ännu lite slöande innan det är dags för att bege sig till F&S med Sofia.
Fortsatt trevlig söndag på er!

Dagens.

Om en stund skall jag kila iväg till skolan för ännu en tentapluggsdag med Sofia. Igår satt vi i skolan till Kl 22 på kvällen! Igår satt vi och gick igenom de flesta lagar (som vi skall ha på kursen vill säga :)), och idag har vi några få kvar tt gå igenom. Sedan ska vi öva på uppgifter och efter det får det vara nog. Imorgon lördag kl 9.15 är det dags att ta pennan i högsta högg och skriva så det ryker!  

Nu var det längesedan, så här kommer en bild på dagens pluggklädsel.
Nyinköpt kofta från H&M på annandag jul, lång t-shirt från Åhlens, leggings från vila och klocka från Gant. Världens absolut skönaste pluggklädsel!


Vilken morgon.

Vilken morgon. Men jag tror att det måste hända lite sådant här för att man skall uppskatta allt bättre. Att bara ha en lugn morgon i lägenheten är att uppskatta. Ta det lugnt, och vara glad för att det faktiskt inte händer något knäppt.

Imorse hände det mig något. Det var inte så farligt men vad trött man blir när något sådant här inträffar.. Verkligen onödigt haha!

Det började helt vanligt med att jag tog på mig hösjackan idag (hade vinterjackan igår) och tog som vanligt en morgonpromenad med Ebba. Eftersom hon löper vill jag inte att hon hälsar på andra hanhundar under den här tiden och såklart mötte jag flera stycken och fick stanna så att de fick gå före. Promenaden tog alltså lite längre tid än vad den brukar. Iallafall, när vi väl skulle in genom huvuddörren där ner inser jag att jag har glömt mina nycklar inne i lägenheten i min andra vinterjacka, men bara jag kom in genom huvuddörren skulle det ju inte vara några problem eftersom Simon är kvar i lägenheten där uppe. Jag frågade en vänlig tjej som promenerade förbi om hon hade nyckel och det hade hon (våra tre studentbyggnader har en tagg som fungerar till alla tre byggnader) och jag kom in genom huvuddörren. Puh tänkte jag och skulle aldrig mer glömma nyckeln. När jag kom upp till vår lägenhet ser jag att det är låst, och knackar för att se om Simon fortfarande är hemma. Neeeej, han hade redan promenerat till skolan. Fasen, jag och letade efter min mobil som jag sedan snabbt inser också finns inne i lägenheten. Åh det blev bara värre. Utanför lägenheten som ett frågetecken stod jag och Ebba måste ha undrat vad jag höll på med. Klockan var runt 09 och jag chansade att knacka på vår grannes (Daniel - som idag dessutom är värd dagens ros!) dörr och han öppnade. Stackarn hade precis klivit upp och så kommer jag och stör.. Frågade om jag fick låna hans mobil och ringde snabbt Simon som infann sig på skolan. Jag hade jäkligt tur att han svarade (svarar ju inte under föreläsning) då de ännu inte hade hunnit börja. Jag och Ebba sprang (och då menade jag verkligen sprang) till skolan och hämtade nycklarna där jag sa att Simon skulle lämna dom utanför. Kunde ju dessutom inte gå in i någon byggnad eftersom jag hade Ebba med mig. Jag har aldrig varit så glad av att få ett par nycklar och sedan komma in till lägenheten igen. Svettig. Sitter just nu här nyduschad med en kopp kaffe och njuter av att det är lungt! :)

Jag vill verkligen tacka vår granne Daniel som var så snäll. Utan honom hade jag fortfarande varit utelåst.. Så jag har lärt mig en läxa. Att ALLTID ha med mobil och nycklar. Tror jag var lite väl tankspridd imorse då vi har tenta imorgon. Jag t.o.m. drömde om juridiken inatt! Ska bli skönt att imorgon äntligen få tenta av kursen, men innan dess blir det en fredag i skolan med Sofia :)

Jag hoppas att ni har en alldeles bra fredag!

En något mer tankspridd och virrig Lotta än vanligt så jag hoppas ni har överseende för detta i detta inlägg haha!

12 januari

God kväll!

Vad härligt det var att hamna i soffan efter en dag med tentaplugg. Hjärnan går på högvarv nu så det är extra härligt att bara knäppa på tvn och halvslöa :)

Igår var det dags för trännig igen efter ett juluppehåll. Jag och Sofia tränade aerobic, och träningen var otroligt skön! Har verkligen längtat efter att få träna, och det är så roligt att man äntligen kom igång med träningen igen för ett år sedan. Det är så befriande och man känner verkligen hur bra kroppen mår när den får jobba. Särskilt skönt är det ju såklart då pluggandet består av att sitta och läsa.

Nej nu blir det lite slötittande på tv och mer läsande i lagboken! Trevlig kväll på er :)


studiebubbla

Ja jag har tyvärr inget spännande att skriva om. Hela min tid, och tankar går åt till pluggandet till tentan och så kommer det förbli fram till lördag morgon. Då är det dags att sätta sig i salen igen och skriva så att pennan glöder! Jag älskar verkligen att studera och jag är verkligen tacksam och glad över att jag känner så. Jag vet att ni har hört det förut men jag tar igenting för givet och är verkligen tacksam över allt i livet och vad det ger! Nästa vecka är det dags för två nya kursstarter (ser mycket fram emot) vilka två kurser är Externredovisning B och Marknadsföring II.

Nu ska jag ta och förhöra Simon lite som har ekonomistyrningstenta senare idag. Kl 10 ska jag bege mig till högskolan för att själv tentaplugga med Sofia, Josefin och Anders.

Trevlig tisdag på er alla!


Godmorgon

Vilken mysig morgon. Jag och Ebba har tagit en morgonpromenad, ätit en god frukost med nyhetsmorgon i bakgrunden, gjort mig iordning och bär idag något nyinköpt från mellandagarna. En jättehärlig klänning från Gina Tricot. Sitter just nu här och surfar med en kopp kaffe bredvid och kl 9 skall jag bege mig till skolan för en föreläsning och sedan fortsätter dagen med tentaplugg.

Igår var jag som jag nämnde i tidigare inlägg i skolan med Sofia och pluggade. Okej, vi var inte jätteeffektiva men vi gjorde en hel del och hon lugnande mig lite vilket var väldigt skönt. Tack Sofia! Det blev en del pratande emellanåt (var innan jul vi alla sågs sist) men ja det blev också en hel del pluggande. Nu har tentaplugget börjat och det känns väldigt bra!

Hoppas ni får en alldeles bra måndag

Juridik idag för hela slanten.

Goddag sköna söndag!

Åh vad jag är på bra humör just nu. Samma som igår tog vi imorse en lång sovmorgon till 9.40 och kl 10 började vi tvätta. Har tvättid mellan 10-13 och det kändes som att bådas garderober låg i tvättkorgen, haha. Skönt att få allt nytvättat! På morgonen har vi hunnit tvättat 4 maskiner, och nu hänger allt på tork. Tagit en morgonpromenad med Ebba, ätit en god frukost, duschat, plockat ner julsakerna och nu sitter jag här och surfar med en kopp kaffe samt en ansiktsmask. Så skööönt! Senare idag skall jag promenera till skolan och möta upp sofia där för att plugga inför juridiktentan som går av stapeln lördag 15 januari. Ja det känns väl sådär änsålänge eftersom jag inte har börjat tentaplugga än vilket är i det senaste laget om man heter Lotta. Har aldrig varit såhär sent ute men nu får jag sätta mina nerver på prov, och mitt läshuvud! Jag vill passa på att önska er en bra och härlig söndag! Söndagar för mig betyder lugn och ro, vila upp sig och göra sådant man blir lugn, uppvilad och mår bra av.  

Nej nu har ansiktsmasken stelnat, och dags att dra av.


vår lördagkväll

Vi håller på att laga middag, har Filip och Fredrik på TV i bakgrunden och har en väldigt trevlig lördagkväll inomhus! Det har regnat hela dagen så dagen har varit som gjord att spenderad inne. Potatisgratängen står i ugnen och gottar sig och köttet ligger och marineras lite innan det är dags att steka. Salladen (som jag längtat efter haha) står i kylen. Kl 19.30 börjar lördagsunderhållningen på TV i form av postkodmiljonären som sedan följs av fångarna på fortet.

Ja med andra ord har vi en alldeles mysig lördagkväll här i Trollhättan och Ebba sover gott på rygg i soffan :)
Mysfaktorn ligger på hög nivå! Dessutom brukar jag plugga bra när jag är på sådant här humör så jag tror det blir lite läsande också vilket inte är helt fel då tentan är om 1 vecka!


Stor uppdatering

Ja nu var det läängesedan jag var här och skrev. Jag har inte skrivit av den enkla anledningen att jag varit hemma i Ödeborg under tiden och där har jag inget bloggsug. Men sent igår kom jag, Simon och Ebba tillbaka till Trollhättan igen, då pluggandet startar igen. Ska bli jättekul att få plugga igen!

Under min vistelse i Ödeborg har jag heller inte tagit några kort tyvärr så jag hoppas ni orkar läsa istället. Jag och Ebba åkte till Ödeborg onsdag 22 december, och den onsdagen jobbade jag även kväll på härliga konsum. Jag trivs så himla bra där. Både personalen och kunderna är så härliga! Jobbade även på torsdagen (kl 10-19) och var sedan ledig över jul. Jättehärligt! Julafton firades hemma i Ödeborg med familjen, mormor, morbror Micke och syrrans pojkvän simon. Jättetrevlig jul var det med de närmsta! I julklapp fick jag en mascara, örhängen, nagellack, geishachkolad och pengar, då jag berättade att jag ville köpa en ny laptop :) Juldagen blev lugn och på annandagen åkte jag, jessica och hennes pojkvän Simon till Torp för att mellandagshandla. Mamma, pappa och Rickrd kom och mötte upp oss senare efterson mamma jobbade den dagen. Hittade två enkla linnen på rean, annars igenting. Köpte en stickad tröja på H&M och en klänning/tunika på ginatricot utöver de två linnena. En mycket trevlig dag!

Sedan blev det måndag 27 dec och det var dags att börja jobba igen :) Jobbade månd-fred i butiken, och på onsdagen kom dessutom min pojkvän Simon till Ödeborg efter att ha spenderat julen i Edsbyn, Jätteroligt! Jag och mamma jobbade samma tid på fredag, nyårsafton (07.30-16.12) och åkte sedan direkt hem och gjorde oss iordning för ett nyårsfirande. Mammas vännina Annika och hennes sambo Danne kom till Dalsland och firade med oss och ja nyår blev väldigt lyckad! God mat, trevligt sällskap - precis så en nyår skall vara! Var ledig både lördag och söndag och helgen bestod av långpromenad, god mat, och trevligt sällskap. Annika och danne stannade hela helgen.

Det blev måndag igen och då var det dags för inventering på konsum. Vi alla började kl 06 på morgonen och jag fick hand om kassan. Räkna däromkring och sedan öppna för att ta kassan när vi öppnade butiken kl 8. Jätteroligt! Det roligaste att räkna var nog alla plastpåsar, en för en :) Jobbade månd-torsd den veckan och igår (fredag) åkte jag och Simon till Mydog på Svenska mässan i Göteborg. Mamma skulle varit med men stackaren åkte på både halsfluss och feber i torsdags... Hon hade t.o.m. tagit semester för att åka dit. Optimal otur! Jag och Simon åkte iallafall och det är som alltid lika trevligt att vara där. Vi kikade på de olika raserna som ställdes ut, kikade på agility och köpte godis till Ebba och hundarna hemma i Ödeborg (Gucci och trinny). Vid den tibetanska spanielringen såg vi Karl-Petter (känd från bonde söker fru och Let´s Dance) med sin flickvän som ställde ut sin lilla hund. Runt 13 tiden kände vi oss klara och åkte hemåt igen. Tog ett stop vid IKEA Bäckebol för att käka och sedan passade vi på att veckahandla på konsum i färgelanda. Åkte till Ödeborg och stannade där hela eftermiddagen och kvällen. Vi umgicks och tittade på Let´s Dance. Hade med andra ord en väldigt trevlig fredag! :)

Idag tog vi sovmorgon och klev inte upp förrän vid 10. Vi tog en morgonpromenad med Ebba och det regnade! ja det regnar fortfarande och tydligen hade de stängt av kollektivtrafiken i uddevalla p.g.a. halkan. Efter promenaden, en god frukost och en kopp kaffe öppnade vi min nyinköpta dator, och installerade den :) Jag älskar den redan! Det fick bli en samsung och är väldigt nöjd.

Min nya samsung. Elfenben på utsidan och svart inuti.




Nu ska vi ut i regnet och ta en promenad. Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag och helg!