ätit semlor så min mage nästan sprack ;)

Imorse vaknade jag och Simon innan klockan hann ringa. Gick upp runt 9 och åt frukost. Jag tycker att frukosten är det godaste och det mest efterlängtade målet på hela dagen! Det är så gott och så härligt att sitta och äta frukost. Lungt och skönt på morgonen och man är seg. Bara tar det lungt, läser lite och njuter av att ha hela dagen framför sig. Mmmm härligt.
Vi slappade typ hela förmiddagen och tränade lite körkortsteori. Vi tog en liten promenad runt 10 också, den var kall men jätteskön :)
På eftermiddagen då Simon hade cyklat till jobbet hade jag blivit bjuden hem till någon på fika och pratstund. Det var trevligt och man blev bjuden på kaffe och semla. Fick träffa någon som var från Dalsland och det var lite kul nu när man är i Edsbyn att träffa någon som också är nerefrån. Kom hem runt fem tiden och klockan 18 var jag bjuden på middag hos Nina och Pär som var mina handledare under praktiken. Middagen var jättegod. Det var kycklinggryta med ris till och så hade Nina bakat bröd också. MUMS! inte nog med en god middag så blev det hembakad semla som efterrätt. Tror ni jag var mätt efteråt? :P Min mage var så nöjd och så full att jag inte skulle kunna få plats med en ynka pynka smula till. Vi tre satt och pratade och jag hälsade på de två katter de hade i huset. En hette Murre som var bondkatt och hur snäll som helst sedan en vit norsk skogkatt som var två år och verkade lite smart och lurig :) Stannade fram till 9 och sedan drog jag mig "hemåt" till blyssvägen igen. Det var en jättetrevlig kväll! Har haft en riktig "kafferepsdag" hela dagen vill jag kalla det.
Nu längtar jag efter att min pojkvän ska komma hemcyklandes från jobbet! Men får sitta här och längta en stund till, för han lär inte komma innan kvart över tio :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback