Bandy

Igår åkte jag upp till Edsbyn med tåg och buss med en restid på ca 9 timmar. Resan gick jättebra, inga förseningar och bra med tid mellan tåg och bussbyten.

idag åkte jag och Simon till ön för att se Edsbyn spela match mot Vetlanda i bandy.
Det började inge bra. Efter bara några minuter stod ställningen0-4 till Vetlanda.
Edsbyn lyckades göra ett mål genom straff men sedan gjorde Vetlanda ännu ett mål.
1-5 stod det länge men dedan fick Edsbyn ett ryck och gjorde tre snabba mål. Good :)
4-5 stod det och klockan tickade i andra halvlek. Edsbyn gör mål och det blir lika. Ca 13 minuter av matchen återstår och de lyckas göra ett sista mål innan det var slut. Edsbyn lyckades vinna även om starten var usel, helt otroligt :) kul och spännande match!

Fy vad man fryser nu, härligt är det att vara inne i värmen igen. Tårna är nog värst haha!
Och snö är det här också, mycket snö! Vilken dag :)