Edsbyn - Svenska Mästare!

SM- final i bandy idag mellan Edsbyn - Hammarby. Synd att man inte var där! Hade nog varit en jäkla drömstämning då Edsbyn genom sudden death vann med 4-3 :) Vilken puls det måste varit på studenternas!
Hihi och grattis måste man ju säga till den lilla guldbyn som 4 år irad har varit oslagbara :)

Idag har det varit en slapparsöndag med lite plugg, slapp och övningskörning. Såg tyvärr bara första halvlek på bandyn men roligt var det att läsa när man kom hem att de vunnit :)
Och vilket väder det är ute då! blåser som jag vet inte vad och regn och uppehåll om vartannat.  Bara det inte blir kallt och snö så kvittar det tycker jag.

Tiden går och det börjar närma sig studenten. Jag har nog bestämt mig för att börja söka jobb och eventuellt plugga om något år eller två. Tänkte börja söka massa jobb nu i de kommande veckorna men endå testsöka på några högskolor ifall jag skulle ändra mig.
Ne nu längtar jag till studentbal och student :)
Och mat är det nu. Lax, muuuums!

Kommentarer
Postat av: Linda Karlsson

Vart kommer du att söka jobb? Uddevalla? Edsbyn? GÖTEBORG?? :-)
*Nyfiken i en strut*

Postat av: Linda Karlsson

Edsbyn eller Gbg...hmmm...jaja, du vet vart jag helst vill att du ska hamna, men jag hoppas ändå att du får nått bra uppe hos Simon. Ni har varit ifrån varandra tillräckligt ;-)
Ja, Daniel är tillbaka och vi har kommit ikapp med det mesta. Nu är det bara nya rutor kvar som förhoppningsvis kommer i veckan!

2007-03-20 @ 22:46:59
URL: http://gorgon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback