Hockey

Då har hockeyfinalen tagit sitt start idag. HV71 och Linköping. Vad tycker jag om hockey? Inte så väldigt intresserad men man kan endå inte hålla munnen stängd för att fråga vad det står :)

Idag har jag jobbat (på fabriken), och där kan jag lyssna på radio om jag vill hela dagarna vilket jag älskar! Tycker främst om Christer i P3 som börjar klockan 14.00 och håller på till 16.00. Idag handlade det om "appropå att.." då alla kan ringa eller smsa in händelser och just idag handlade det mest om pinsamheter. Det var längesedan jag skrattade så mycket och guuuud så kul det är att lyssna på människor som berättar alla möjliga histroier som de eller andra har varit med om :P haha!

Här är några av fynden på IKEA, är väldigt nöjd :)
Påslakan
image55

vit vas med en orkidé i :)
image56

Nu blire lite hockey innan "100 höjdare" börjar :) ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja kanske vi ska äta där då, fast själv så tycker jag inte att kina i Bollnäs är så himla gott :-) Allt e bra me Freja, busar oc myser me matte hihi. Nu ska jag åka till byn och ha matematik du får gärna hjälpa mig med den om du är duktig? Jaså vad ska du läsa för kurs på komvux då? Vad kul. Ja vi ses på fredag. Pratar mer om det på msn ikväll. Läre rusa nu. Kram från oss.

Postat av: Mia

Hihi jag igen.. vilka fina fynd du köpt på ikea! Ser att de vart de där mysiga påslakandet nu, så fint de är. Och orkideen vart skitbra där ju :-)

2008-04-08 @ 08:36:42
URL: http://www.smultronkyzzar.blogg.se
Postat av: Mia

Utmanad av mig igen..hihi! Kolla på min blogg så finner du utmaningen. Kram.

2008-04-09 @ 13:20:19
URL: http://www.smultronkyzzar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback