Mitt Motto

Mitto motto går såhär: Lev livet!
Kort och konsict.

Det får mig att starkt tänka på att göra sådana saker man tycker är roligt och ta vara på dessa! Ta vara på nuet och njuta av minsta lilla :) Ex en liten sak som att man är frisk. Det är stort och man blir glad av det. Jag tänker på detta ganska ofta och det gör mig verkligen på glatt humör :) Dock önskar jag att jag vågade chansa mer här i livet! Är lite av en fegis som måste vara säker på sin sak innan hon gör det, men ibland skulle jag vilja göra saker när man står på en fot för att se om det blev bra eller dåligt. Jag beundrar starkt Charlotta (som jag gick i gymnasiet med). Hon är det inget stop på :) Hon gör det som faller henne i smaken sedan om det är möjligt det märker hon och ser på vägen! Nu pluggar hon i Hallsberg, kommer inte ihåg vad linjen hette tyvärr, men en kyuutbildning på ett år är det iallafall om jag minns rätt.

Ja tillsist vill jag säga att man skall leva livet! :) Våga chansa och njuta av varje ögonblick och ta till sig dessa verkligen. Komplimanger, ett leende från någon, att man har ett fint hem, vänner m.m.

Nu är det slutdiskuterat på mig, blir en lugn kväll framför tvn efter några timmar med plugg :)

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Lotta du är för underbar =)

Sakanr dig verkligen.. hoppas vi kan ses snart..



Kramar

//Faster Madde

2008-12-08 @ 20:10:37
Postat av: Lotta

Åh jag saknar dig med Madde!! :) Jag kommer till kungsbacka 16 december 16.58 med tåget, kanske har du slutat efter det och vi kan ses en sväng? Hoppas det går bra med skolan :) Vi höres snart! och ses hoppas jag :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback