Utmanad

Så här fungerar utmaningen:
Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 5-7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Jag blev utmanad av
Sanna

1. Jag har varit extremt blyg men mycket försvann under tiden man var judotränare med Eleonor :) Härlig tid att se tillbaka på idag förövrigt.
2. Jag har väldigt svårt för att bli arg men när jag blir det är jag skitarg i några minuter. Är som tur inte långsint :) Men det är få människor jag ens kan bli arg på. Är sällan arg! Mer småirriterad ibland.
3. Jag sätter upp mål i livet som jag steg för steg går emot. Mitt största mål nu är att komma in på handels i Göteborg.
4. Jag spelar tv-spel och tycker det är väldigt roligt! Har gjort det sedan jag var en liten knatte. Har även föräldrar som varit med och spelat :)
5. Jag är familjekär :)
6. Jag är optimist och försöker att se alla möjligheter här i livet. Hakar heller inte upp mig på saker (stolt :P). Är också tidsoptimist ibland, vilket kanske inte är jättebra i alla lägen. haha!
7. Ger jag mig fan på en sak kan jag knappt sluta förrän jag klarat det. Envis? Beror på vad!

Finns så mycket att berätta om en själv och svårt att peka ut vissa saker haha! Kommer dock inte på något knäppt.. Jo att jag är seg av mig på alla plan!

Jag utmanar alla som vill anta utmaningen :) Kul att göra som tidsfördriv om inte annat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback