Trötthet

Oj vad trött man är. Det är andra dagen nu som man är sådär övertrött. Vet inte vad det är men man har inte alls samma ork man haft tidigare.. Hm konstigt. Har man sovit förlänge eller förlite? Behöver min kropp vila, men det har den gjort tycker jag. Jag tycker att min kropp borde ha överskottsenergi för så mycket har jag inte gjort. Är det mörkret som gör en tröttare? Jadu, mina tankar om olika orsaker till tröttheten har gnott mig sedan igår. Kanske bara behöver lite frisk luft i form av en promenad? Tur man är en optimistisk person. Kanske är tröttheten psykisk bara. Säger jag att jag skall vara pigg istället, kanske kroppen uppfattar signalerna och den blir pigg? Låter inte det bra? :)

Är iallafall ovanligt trött. Tror det har med hösten och göra, jag menar man har hör mycket om den dära höstdepressionen. Många människor som mår sämre då det blir mörkare ute. Jag känner av att man blir tröttare av att det är så mycket mörkare ute. Kroppen behöver solenergi och nu får vi inte lika mycket. Skall bli otroligt skönt att börja simma med Maria på onsdagar. Det gör nog mycket för kroppen nu när vintern och den mörka tiden är här :)

Nu skall jag och Simon gå och handla! :)
Bye bye


Kommentarer
Postat av: Mia

Hösten brukar göra vissa människor väldigt trötta, många blir deprimerade och allmänt trött. Och promenad är ju inte alls fel, inget slår frisk luft :-) Det blir man pigg av och de där med att sova för lite eller för mycke, det känner du ju av själv vad din kropp behöver. Dom säger ju att man helst ska sova 8 tim på en natt, då ska man vara utvilad. Men en del behöver ju mer sömn och andra klarar sig med mindre. Jag tycker att om jag sover för länge nån dag så blir jag alldeles trött och slö, får huvudvärk och mår allmänt uselt. Men går jag upp tidigare så blir jag sådär skönt trött på kvällarna istl och kan somna lättare. Ok då ska jag se den filmen :-) Ja de ska bli såå kul att börja simma, det är bra för kroppen. Då blir vi pigga hihi. Vi ses imorrn. Ha en bra kväll. Kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback