Fredag.

Åh det är så mysigt att plugga nu när vädret är så murrigt och kallt :) Man blir så lättmotiverad att ta fram läroboken nu jämfört om det hade varit varmt och fint väder ute. Då hade man inte velat vara inne utan begäret hade varit för stort och läroböckerna hade hamnat åt sidan.

Även att det är fredag idag gör tillvaron lite extra mysig och man blir extra glad :) Ikväll jobbar Simon men han kommer hem lite tidigare. Klockan 20. Härligt!
Ne nu blir det lite samhällskunskap och att jämföra Sveriges politik med USA:s.
Så jag önskar alla en trevlig helg :)

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja så härligt att huvudvärken är borta, bara nacke som värker nu, men de är ju bara för att hon varit där och masserat och så. Men är så glad att detta hjälper :-) Ska plugga lite nu, medans jag väntar på tvättmaskinen, sedan ska jag även baka en kladdkaka och ta med till pappa imorrn :-) Jaa klart vi kan plugga till veckan. Är ledig hela nästa vecka oxå. Är så lite lediga jobb turer nu. Ska vi ses på tis lr ons? Kram.

Postat av: Mia

Hej, ja klart att vi kan plugga till veckan, bara roligt ju :-) Vilken dag ska vi ta? Kram.

2008-10-03 @ 12:44:16
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Mia

Hahah, nu vart det två st kommentarer. Den första gick inte att posta, därför skrev jag nytt och lite kortare text. Men när jag postade den så kom den första kommentaren med oxå, haah. Gu vad jag svummlar.. haha. Utifall du undrar vaffö jag skrivit två st kommentarer :-)

2008-10-03 @ 12:46:15
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback