Hemkomst

Ja som sagt idag var det hemfärd till södra Dalsland för min del. Resan gick jättebra! Soligt väder, lite trafik, radion/musik på och ja allmänt trevlig var resan :) Startade 10.40 och kom hem vid 18 tiden. Nu är jag hemma och fått in alla mina grejer, och umgåts med familjen. Mor är bara på en promenad med hunden sedan blir det till att prata om allt möjligt igen till sent ikväll :)

Nu ska jag dra mig igen så byebye.

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja tredje gången gillt :-) Vilken tur att bilfärden gick bra och att det var lite trafik, skönt att köra då. Är samma frisyr som tidigare men mycke kortare :-) Du kan få en bild på msn sen :-) Ha de så jättebra i Dalsland nu, så höres vi! Krama Bamse från Freja, haha! Kram.

Postat av: Mia

Tackar :-) Ja jag trivs kanonbra i min nya frisyr :-) Blir tyvärr ingen matte idag, dom ringde från resursen nu på morgonen och frågade om jag ville jobba ikväll 15:30-21:30 och imorrn 15:30-21:30 och såklart tackar jag ja! Var ju ett bra tag sen nu sist :-) Men jag ska ialf upp till byn på tisdag igen för att besöka sjukgymnasten kl 8 och då tänkte jag att då kan jag gå och ha matteprov sen, för visst är det lektion då mellan 9:05-10:25? Hoppas att du har det bra, vad har ni för väder idag? Här regnar det, skit tråkigt! Händer för er ihelgen då? Nu ska jag plugga lite matte. Kram.

2008-10-16 @ 08:50:45
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback