Söndagen

Ja idag började dagen med en dusch och sedan en god och lång frukost och en kopp kaffe framför TV:n och en del spelande av xbox hehe. Klockan 12 tog jag och Simon en promenad via ica och köpte dagens tidning och gick hem till hans mor :) Hans far är i Dalarna för att jaga de kommande dagarna. Efter ett tag på lillbo, kom även hans mormor och morfar och vi käkar lunch. Jättegod mat!! Älgkött med potatis, sås och gelé och kokta morötter och grönsaker. Till efterrätt var det blåbärspaj med vaniljvisp och kaffe. Vid halv fyra promenarade vi hem till lägenheten igen via konsum för att handla lite. När vi kom hem stod storstädning på schemat! Simon damsög och torkade golven och jag skurade ur toan, skåp och skurade under diskbänken. Ni kan förstå att vår lilla etta luktar gott nu :)

Har även hunnit med att packa det mesta. Mest smågrejer kvar nu bara som mobilladdare och dylikt.
Ska bli kul att hälsa på familjen nu :) Lite hemmakär är man allt ännu!

Nu blir det lite kvällsmat med te och smörgås och ikväll blir det till att plugga och göra klart grejer innan jag åker hem till sydligare breddgrader.
Så ni får ha en fortsatt trevlig söndagkväll :)

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja jag mådde jättedåligt igår, är lite piggare idag. Hoppas att man får komma iväg på operation snart, för jag vill bli frisk, börja träna igen. Åh vad gott med älgkött, mums :-) Hihi vi saknar dig oxå redan, men du få ha en jättetrevlig vistelse hemma i Ödeborg, ser framemot massor av uppdateringar här i bloggen och på bilddagboken :-) Ha en forts trevlig söndag ni med. Kram kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback