Xbox time.

Nu har vi kommit hem från den uppfriskande promenaden. Var förbi ica och handlade färdig lunch som de serverar där. thaiwok med nudlar och kyckling. Mums :)
Nu blir det Halo 3 en stund innan allvaren börjar haha. Man är inte vuxen förän man inser att man måste leka. Anser jag! Man mår ju så gott av att leka och busa och inte bara leva i allvar.. Vad tråkigt :P

Så ha det kul idag :)

Kommentarer
Postat av: Mia

Klart att man måste får leka ibland, och få tillåta sig själv att vara barnslig. Hur tråkigt skulle inte livet vara annars? :-) Ha en trevlig bilresa imorrn, och kör försiktigt. Du kan ju messa då du e framme, så man vet. Hahha, oroliga jag. Men tycker inte om när folk man känner är ute på vägarna. Ha en bra kväll. Kram.

Postat av: Mia

Hihi jag igen som är här och klottrar :-) men läste ju din kommentar i bloggen min nu så jag läre ju svara på den :-) ja det är såå tråkigt att felet har kommit tillbaks, när det hände i sommras igen så vart man både arg och ledsen och dom såg ju på akuten då på mina EKG att det var samma fel. Har inte fått nå besked än om när operationen blir men det blir nog snart, säkert i nov. Få se vad dom gör då om dom gör presic samma eller nått annat. Vi tycker du e underbar vän vi med :-) Så glad att jag fann dig som vän. Kramiz från oss!

2008-10-13 @ 18:09:56
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback