Flyttning pågår!

Idag har det varit en väldigt planerad dag hittils med massa packande, tvättande och liknande. Vi har dessutom tagit två långa promenader med Ebba och byn är verkligen fin! Lugn och fin natur men ändå lagom stor. Kommer sakna det :) Men samtidigt är det spännande att flytta till en ny stad och dessutom få chansen att flytta in i en helt ny studentlägenhet väldigt centralt. Super! Sitter just nu och tar det lite lungt fram till 15.30. Då skall vi nämligen ner till tvättstugan för att ta upp all tvätt och kvällen ser ut att ja.. Det kommer att packas även då. En hel del kartonger är redan fulla och ännu fler kommer det bli. Även om man bor i en etta på 44 kvm är det väldigt mycket grejer när man just skall flytta. Haha!

På långpromenaden vi tog nyss så gick vi förbi en hårsalong där jag beställde tid (torsdag), sedan gick vi till granngården och köpte ben till Ebba och varsin glass och sist ett besök på konsum för att inhandla frukostgrejer och middagsmat som kommer att bli någon form av pasta carbonara.

Nej nu åter till lägenheten och alla flyttkartonger runt omkring oss :)

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja det ska bli så kul att få flytta, jag kommer att ta bra hand om eran lägenhet :) Förstår att du kommer sakna byn med så nära till naturen men endå så spännande att få börja ett liv som student och flytta till en stad och ny lägenhet, ett nytt kapitel börjar i ditt och Simons liv nu :) Längtar tills man får komma ner och hälsa på er, ska bli så kul! Å så får du komma upp och hälsa på oss sen i höst!Kul att jag hittade tapeter idag då :) Längtar så nu hihi.Haha ja här är man oxå omringad av massor av flyttkartonger, rätt less på detta nu. Nu vill man bara flytta och komma i ordning.Vi ses på onsdag! Saknar er nu. Kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback