Vilket väder!

Idag är det perfekt väder för en långpromenad med Ebba! Efter tvättning och städning läre det bli en frisk promenad i det perfekta vädret. Det är soligt och nollgradigt, alltså näst intill helt perfekt väder! Uppfriskande.

Idag blev det en liten sovmorgon till 9. Har inga föreläsningar eller arbete i skolan att göra idag utan idag är det hemmastudier. Men vi skall passa på att julstäda ordentligt idag och tvätta 6 maskiner med tvätt. Vi hade visst samlat ihop en hel del. En tvättkorg var det, men vi är lite fula som inte fyller tvättmaskinen helt fullt. Strumpor är exempelvis i en egen maskin. 30 graders kläder i en egen maskin (inte mycket i den), sängkläder en maskin, mörk tvätt, ljus tvätt och min jacka i den sjätte. Det var dagens skörd till tvätt det.

Nu skall jag ner till tvättstugan och starta de första två. Sedan blir det en liten promenad med Ebba och efter det en efterlängtad frukost och tända första ljuset på adventsstaken. Sedan skall det julstökas med damning, skurning, damsugning m.m.

Hoppas ni får en trevlig tisdag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback