10 veckor

Det är just vad Ebba är idag. 10 veckor gammal :) Tänk så ung! Även bra vän med "lilla" Bamse :)Nu blir det lite pluggande eftersom jag inte hann klart rapporten innan jag kom hit.

Bye bye

Kommentarer
Postat av: Mia

Men gu vilken underbart söt bild =) Hon är gudomligt söt! Längtar tills vi får se henne. Måste ses då ni kommit hem och ta en promenad, så Freja och Ebba får lära känna varann och busa lite. Här har det blivit kallt igen, nu är det -17 grader. Ha en bra lördag. Kram från oss.

Postat av: Mia

Ja verkligen härligt med en långpromenad och kaffe sen =) Men idag blir det ingen långpromenad, det är minus 23,3 grader här nu! FY FASIKEN!! Blir att stanna inne hela dagen lång. Gu så kul med mässan, den läre du berätta om då vi ses. Hör av dig då du e hemma och har tid att träffas, vi saknar er nu hihi. Kram.

2009-01-04 @ 10:23:19
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Mia

Ja de är såå tråkigt då det ska vara såhär kallt, vi vill ju ut och gå! Idag är det oxå minus 22 grader, men ska man lita på vädergubbarna så kommer det att bli lite varmare framåt eftermiddagen, så då kanman gå ut och gå då =) Åh vad kul med hund show. Ha en bra måndag och hoppas att resan hem går bra med lilla Ebba. Kram.

2009-01-05 @ 08:43:36
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Mia

klart jag e ledig på onsdag, vad skulle jag annars göra? =) får jag jobba e de på helgerna bara. men vad kul då kan vi kanske ses då om du vill? så dom får busa lite hihi. freja ser framemot att få en ny vän =)

2009-01-05 @ 09:22:32
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Mia

Hihi nu e de jag som är här och klottrar igen =) Nu idag är det bara minus 3 grader ute, härligt! Ska gå på en långpromenix nu. Men vad kul, då ses vi imorrn eftermiddag. Ska ni komma hit? Så kan vi ta en promenix oxå. Jag och Freja kan möta er på parkeringen så hon och Ebba får hälsa på varann. Men vi kan väl höras mer imorrn om tid och så? Ha en bra hemresa. Kram från oss.

2009-01-06 @ 09:49:02
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Camilla

Men guuud Lotta, så himla söt! Jag trillar nästan av stolen här..jisses vilken krabat:)

2009-01-06 @ 21:04:50
URL: http://pamilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback