Grattis Sverige!

Nu sitter vi i lägenheten igen efter lite äventyr bort till Simons föräldrar. Vi promenerade dit i snövädret där gångbanorna ej hade blivit skoddade ännu. Bara det var ett träningspass haha! Hos Simons föräldrar fick vi köttfärsgratäng och sedan fikade vi och tittade på bandy VM-finalen :) Sverige- Ryssland som slutade med att Sverige vann med 6-1, rätt överlägset. Men glada miner åkte vi sedan hem då de var så snälla och skjutsade hem oss.

Vad fint det kommer bli ute då det slutat snöa och plogbilarna skottat rent överallt :) Flera dm snö nu! kanske 4-5?
Ikväll blir myskväll med choklad och te, mumma! TV, och xbox blire också ikväll :)

Nu ska jag hämta schweizernötchokladen som finns i ett skåp i köket och fråga Simon om vi skall spela lite Halo3. Kommit in i sådan period nu :P :)

Ha en trevlig söndagkväll alla!


Kommentarer
Postat av: Mia

Haha ja det såg rejält roligt ut då freja skuttar runt i den djupa snön. Men vad mysigt det är, få fint. Hihi ja jag kan tänka mig att det var rena rama träningspasset att promenera igår i snövädret. Ja tittade oxå på bandymatchen igår, gu så kul att sverige vann, härligt! Nä nu ska vi stiga upp från denna varma säng och gå ut så freja får göra sina morgonbehov. Härligt att kunna surfa från sängen hihi. Ses sen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback