Hundfredag

Fredagen var supertrevlig och rolig! Efter tvättandet på eftermiddagen hann jag sticka och hälsa på Melinda, Leonel och deras hund Greven ett tag :) Jättetrevligt och roligt! Måste säga att Leonel är så charmig så det finns inte ens på kartan! 5 månader liten charmig bebis, kan ni tänka er? Och så ler han.. Hjälp, man svimmar av gullhet! Iallafall tog jag med Ebba (lite komiskt är att Ebba och Greven är födda på exakt samma dag, nämligen 25 oktober). Melinda kom ut med lilla kinesen så att de fick nosa på varandra. Ebba framfusig som vanligt hihi, men Greven stod och frös och var mera tillbakadragen och undrade säkert vad Ebba var för en framfusig och läskig typ! Väl inne tog det inte lång stund innan de härjade som busiga små valpar gör :) 13 veckor gamla och full av energi, det är bara för härligt att sitta och titta på! Man kan inte annat än att sitta och skratta och le.

Här kommer lite bilder från gårdagen. Det finns även bilder inne på:
Http://Melindalin.blogg.se om ni skulle vilja titta. Även film har hon lagt upp :). Det där läre vi göra om, för hjälp vad kul de hade.

      


Efter ca en timme med lek för Ebba var det dags att dra sig vidare till Viskjöfors och hälsa på Maria och Freja :) Där lagade vi tacos, tog en promenad (Freja fick upp rådjursspår), pratade och tittade på Let´s dance. Jättetrevlig kväll med en väldigt trött valp efteråt hihi. Freja låg och mös med oss i soffan medan Ebba trötter låg på golvet näst intill hela kvällen.

Freja myser i soffan.


Ett riktigt hundinlägg detta :) Men så blir det när man skaffat sig ett husdjur!
Nu är Simon iväg och handlar lite, bl.a. lite bakgrejer. Tänkte nämligen baka kanelbullar idag, då vädret ändå är skit. Gott med varma kanelbullar och röd mjölk till. Ingen annan mjölk än röd får det vara tycker jag.

Trevlig helg alla!


Kommentarer
Postat av: Mia

Hihi min lilla gofisa är på bild i din blogg, stolt matte =) haha, ja greven och ebba var för härliga på bilderna och filmerna skrattar så coola!

Postat av: Melinda Dalin

åååh vad gott med nybakta bullar å mjölk! självklart ska vi göra om det där :D vad söt lille taxen var föressten! ha en trevlig helg!

2009-01-24 @ 15:02:47
URL: http://melindalin.blogg.se/
Postat av: Melinda

hehe det är inte så svårt :)

antingen så laddar du upp filmer via youtube och vid sidan om ditt uppladdade klipp så står det "bädda in" kopiera den adressen å sätt in på HTML i nytt inlägg på bloggen....eller så går du in på den här sidan http://photobucket.com/ och blir medlem, den kör jag med :) förstår du inte hur man laddar upp på den sidan så kan jag förklara bättre om du väljer den ;D

2009-01-24 @ 17:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback