Vinterväder igen :)

Nu är vädret riktigt mysigt och vintrigt igen :) Snöat lite grann och -8 grader. Alldeles ett sådär fint och friskt vinterväder, och alldeles lagom många minusgrader.

Idag kom Maria hit vid 9.30 tiden. Såklart fikade vi med kaffe. Till och med i två omgångar haha! Först när hon kom till matematiken och sedan efter att vi varit på ica och hon hittade semlor som hon köpte. Fy vad gott det var med semla idag :) Satt verkligen och njöt! Ja det är inte ofta med äter semlor, även om de är himelskt goda. Matematik räknades för fullt och lite komiskt var det faktiskt att båda läser algebra i varsina olika kurser. 13.30 tog hon bussen och sedan dess har jag pluggat. Ja nu är det dags att göra klart den sista uppgiften i historia A, nämligen tiden efter 1945, d.v.s. kalla kriget. Jag var jättestressad ett tag men nu är jag lugnare då jag upptäckte att det inte är jättemycket att skriva. Iallafall inte ens i närheten av hur mycket jag skrev på uppgiften med världskrigen. Skönt!  

Imorgon är det Fredag, bara glad av själva tanken med helg fast helgen kommer tillbringas med en massa plugg. På något sätt kopplar kroppen av extra och så hjälps det ju inte med att det kommer massa bra på tv :) Denna helg blir det faktiskt också till att öppna en vinflaska vilket var väldigt längesedan nu. Ja det är faktiskt gott med ett glas vin till maten på en fredag eller lördag. Blir skolan och sedan systemet imorgon!

Ne nu åter till kalla kriget och cubakrisen som jag förövrigt håller på att skriva om nu. Intresting må jag säga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback