Tillbaka i Trollhättan

Sådär. Nu är jag och Simon tillbaka till Trollhättan efter en helg hemma hos min familj. Hundarna hängde även med oss till stan och stannar till fredag, så nu är det lite mer liv i lägenheten :). Jobbade både lördag och söndag och det var två härliga dagar. Kassatid och plocka varor mellan varven då det var lungt i butiken. Sedan umgicks vi alla så helgen har varit en riktig kanonhelg! Underbart att ha nära hem och bara komma hem och hälsa på.

Imorgon och resten av veckans vardagar är det föreläsningar på skolan. Korta pass alla dagar, därav kunde hundarna vara med oss under veckan. Spännande och roligt att börja komma in i studierna nu. Åhh.
Nej nu skall vi göra oss ordning för sängen. Trötta efter en lång dag :) Man är sådär härligt trött och kommer säkerligen somna som en stock inatt. Haha!

Hoppas ni också haft en alldeles bra söndag! :)

Ebba


Gucci
Kommentarer
Postat av: Mia

Gu vilka fina kort på vovvarna! Ja nu e man dunderförkyld, blir till och vila denna vecka, bara göra lite småsaker. Skulle egentligen tränat idag å på tors men avbokade, blir 2 träningspass till veckan istl.Å spännande med föreläsningar hela veckan, hoppas att det går bra och att de är intressant!Hur går de å ha Ebba ensam i lägenheten då? Kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback