Tisdag och skola

Nu sitter jag här framför datorn en stund. Har duschat och halvtittar på nyhetsmorgon. Precis gjort iordning kaffe och snart är även frukosten klar. Två leverpastejsmörgåsar med hallonyoghurt. Mums!
På ikea igår fyndade (eller ja köpte väldigt behövliga saker) vi en förvaring att ha i badrummet, massa boxar (svarta och vita), galgar, tavlor, en hylla till köket och lite annat smått och gott. Fynfade även en hissgardin på hemtex och lite kontorsgrejer på cles ohlsons. Bra-att-ha grejer med andra ord! Har tagit bilder på lägenheten när vi håller på att fixa iordning men vill vänta till allt är klart och även fota då. Har ännu inte fått upp något på väggarna, men det kommer.

Idag skall vi: Gå till skolan! Inte igår som vi först trodde. Tur vi hann titta lite nogrannare haha! Men det gav resultat i att vi fick en ledig dag och stack ner till Bäckebol på hisingen :) Efter ett besök där åkte vi hem till min familj och hälsade på en sväng. Trevligt :) När vi sedan åkte till Trollhättan igen blev det dags att gygga ihop det vi hade köpt, d.v.s. boxarna och toaförvaringen.

Nej nu blir det frukost. Sedan Föna och platta hår och fortsätta att titta på nyhetsmorgon. Som för mig (oss) nästan är ett måste på morgonen hihi. Och självklart dricka morgonkoppen med kaffe!

Ha en trevlig dag idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback