Sopa av bilarna från snö!

Vilken underbar förmiddag och dag! Eftersom det inte är någon föreläsning idag drog vi oss längre än längst haha. Klev inte förrän 10.15 trots att jag ställde klockan på rigning 07.50. Det var skitskönt må jag säga :) Tog en morgonpromenad med Ebba (jätteskönt med promenad på morgonen/förmiddagen). Det är så skönt att komma igång efter en promenad i friska luften. Man får sådan energi på morgonen av lite frisk luft! Coolt eller hur?

Åt en lååååång frukost som bestod av kellogs K med skivad banan i. Snodde den sista bananen så jag tror det är dags att handla lite nu :) Efter frukost blev det en låååååång kopp med kaffe framför datorn och efter det en lååååååång dusch :) Haha så skönt! men klockan är redan 12.25 och jag och Simon funderar på att åka till Överby en sväng. Vi har skrivit en lista på vad vi behöver.. haha. Bl.a. en snöskyffel som vi inte äger här i Trollhättan. Vi får skotta fram bilen med händerna så gott det går tror jag idag om vi inte kan köra ut endå. Men en sop har jag iallfall så bilen blir helt ren från snö. Håller med pappa där, fattar inte varför människor inte kan sopa av sina bilar bättre.. De åker med hela bilen full av snö, t.o.m. lamporna FRAM är täckta.. Hur kan man inte ta några extra minuter till att sopa av bilen från snö och minska risken ute på vägarna? Sopa av bilarna för fan!

Så nu fick jag det sagt. Ska föna håret och göra mig iordning :) Hoppas ni får en alldeles bra torsdag! 

Kommentarer
Postat av: Maria

Haha ja där har du en bra åsikt Lotta om att sopa av bilarna bättre. Håller fullständigt med dig, vissa är väl bara för lata helt enkelt och inte tänker bättre!Oja bården satt som berg, så jag ringde pappa och frågade hur jag skulle göra efter ett tags kämpande och han sa att man skulle blöta på med en svamp så gick det bättre att skrapa bort och tänk vad lätt det gick sen, tur pappa kan :-) Nu är väggarna så vita och fina :-) Men har värk i nacke och rygg idag, haha! Var skittrött då jag hade duschat å satt me i soffan igår, så jag gick å la mig vid 21 tiden å läse i den nya topphälsa tidningen men tror du jag somnade sen?! Nä de gjorde jag icke, låg vaken lääääänge innan jag lyckades somna, haha.Idag har jag varit hos pappa å Monica och hjälpt pappa att baka matbröd. Här är det oxå snöväder idag, snön yr som bara den och så är det -1,8 grader.Men vad mysigt med en sovmorgon, låååång frukost och lååång dusch då :-) Hittade ni nå på Överby?Händer för er i helgen då? Kram från oss.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback